• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Bat 16eylül. Omega, q10, myo-inositol-folik asit, b12 kullanıyorum ancak doktor q10’a gerek yok dedi kutu bitsin diye kullanıyorum artık 😂 ilk bebeğim olacak. Şubattan beri deniyorum ama her ay yakalayamadık işten dolayı. En kısa zamanda bizimle olur inşallah bebişler. Bir de zencefil shot ve propolis kullanıyorum kızlar onlar da bağışıklık için 💐

Benim de Eylül 21 bat ve ben zamanında bal tarçın çörek otu denedim eşime de aynı şekil vitamin denedim yok bana mısın demedi bugün adet oldum yarın artık doktoruma gidip sıralamalı tedaviye başlamayı düşünüyorum yumurtlama takibi gerekirse klomen yada famera ilaçlar yada çatlatma iğnesi neyse artık zira artık her ay bi umut yorucu ya
Internette gezerken bir kac kiside okudum hacamat yaptirdiktan sonra hemen hamile kalmislar eger olmassa bide onu deneyim diyorum ben seninde aklinda bulunsun canim

İnşallah birgün bizde deriz hiç beklenmedik anda oldu ama zor gibi görünüyor. Bazen diyorum olmuyorsa vardır bir hayır ama çok istiyorum.
Psikolojik olarak etkileniyoruz hep canim kendi kendimize belirti cikartiyoruz her ay hic sasmiyor sonrasi husran saten valla kafayi dagitcak bisey lazim bize de

Bat 16eylül. Omega, q10, myo-inositol-folik asit, b12 kullanıyorum ancak doktor q10’a gerek yok dedi kutu bitsin diye kullanıyorum artık 😂 ilk bebeğim olacak. Şubattan beri deniyorum ama her ay yakalayamadık işten dolayı. En kısa zamanda bizimle olur inşallah bebişler. Bir de zencefil shot ve propolis kullanıyorum kızlar onlar da bağışıklık için 💐
Masallah her tusa basmissin harbiden 😅 ben sadece folik asit kullaniyorum digerlerine bakiyim bi kilo yaparmi ki bu vitamin talviyeleri 😁 ona gore iciyim

Masallah her tusa basmissin harbiden 😅 ben sadece folik asit kullaniyorum digerlerine bakiyim bi kilo yaparmi ki bu vitamin talviyeleri 😁 ona gore iciyim
Ahaahha 😂 canım omega iştah açıyor diye biliyorum diğerlerinin bir etkisi olmuyor ama. Omega da yumurta kalitesi için çok önemli vitamin kullanmak istemiyorsan her hafta balık yemeye çalış🫡

Gidin ihmal etmeyin . Belki başka bir tedavi olursunuz ona göre yolunu çözersin. İnşallah olur gerek kalmaz
Bugün gittim ultrason ile bakıldı engel bi şey gözükmedi kist gibi vs misal ilaçlar verdi klomen verdi estrofem diye bi ilaç daha verdi doktorum bir de thonass diye hem kapsül hem de şase şeklinde vitamin verdi doktorum sonrasında yumurta bakılacak işte sağ da da olursa inşallah adet bitimi işte ilişkide serbest bende yine ovulasyon ile de bakarım o günü de özellikle değerlendiririm diye düşünüyorum bakalım

Bugün gittim ultrason ile bakıldı engel bi şey gözükmedi kist gibi vs misal ilaçlar verdi klomen verdi estrofem diye bi ilaç daha verdi doktorum bir de thonass diye hem kapsül hem de şase şeklinde vitamin verdi doktorum sonrasında yumurta bakılacak işte sağ da da olursa inşallah adet bitimi işte ilişkide serbest bende yine ovulasyon ile de bakarım o günü de özellikle değerlendiririm diye düşünüyorum bakalım
Bana hiç vitamin vermedi ya sadece istediğin folik asit kullan dedi . Ben Aralık ayında ameliyat oldum yumurtam kalitesi düştü kistlerim vardı sonrası da hiç kan testi istemedi. Devlete de gidemiyorum sigortam yok mecbur doktoruma gidiyorum diyor kayıt yapma direkt gel yanıma .

Bana hiç vitamin vermedi ya sadece istediğin folik asit kullan dedi . Ben Aralık ayında ameliyat oldum yumurtam kalitesi düştü kistlerim vardı sonrası da hiç kan testi istemedi. Devlete de gidemiyorum sigortam yok mecbur doktoruma gidiyorum diyor kayıt yapma direkt gel yanıma .
Bana bayağı sistemli verdi de bakalım klomen bitene kadar mı kullanacak ki

Eklentiler

• 1000050925.webp
    1000050925.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 204
Sondaki tam ikiside tam koyu olacak . Bence bugün olur siz değerlendirin bugünü silik olunca aslında önemliymiş ben sadece pikte değerlendirmiştim asıl silik olunca ilişki olması lazım. Siz en son ne zmn degerlndirsiniz

T çizgisi C'den daha koyu olucak . Benm gibi bak dikkat et sonra siliklesmeye başladı

Eklentiler

• IMG_20250811_173100.webp
    IMG_20250811_173100.webp
    19 KB · Görüntüleme: 199
Back
X