• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Evet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize 😁 ben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku 😅
Merhabalar seninle batlar aynı gün belirtin var mı bende suanlik bişi yok az göğüste ağrı var geçen ay daha fazlasını yaşadım ama olmadı 😂

Evet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize 😁 ben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku 😅
Kızlar bat 20 eylül sabah test yaptım negatif az evvel peçeteye pembe cok acık renk akıntı geldi tutunma olabilir mii????

Merhabalar seninle batlar aynı gün belirtin var mı bende suanlik bişi yok az göğüste ağrı var geçen ay daha fazlasını yaşadım ama olmadı 😂
Merhaba bat benim tarihte 19 20 eylul gosteriyo 22 degilmis 😅 suan belim agriyo beyaz akintim var karnim agriyo gogsumun sol yaninda batma oluyor gaz sancim oluyor ama test yaptim hep negatif canim gene olmadi sanirim bu ay evlilik yildonumumuzdu 1 hafta sonra cok istemistim ama kismet degilmis

Troid bende de var benim de 5 cikti henuz ilaca baslamadim aldim ama unutuyorum surekli icmeyi 6 ay oldu bizde deniyoruz iste daha erken yapmissin ama 5 gun kala cikmayabiliyo en iyisi adet gecikince yapmak yoksa insan daha cok yipraniyo sabredebilsek keske 😊
Ben ilaca başladım canım değerim düşmeye başladı ek olarak D vitaminine başladım yerlerdeydi sen naptın

Yok henüz yapmadım pazar günü kan vermeyi düşünüyorum siz yaptınız mı test
Evet ben üç gündür yapıyorum 2 gün çok çok as silikti dün negatif oldu pazar günü tekrar test yapıcam pazartesi zaten doktor gel kan bakalım dedi sizin herhangi bir belirtiniz var mı bende hiç yok

Kızlar bi sağ kasığımda bi sol kasığımda gezen böyle batma hissi var 3 gündür hissedilir şekilde dpo6 bat 25 Eylül geçtiğimiz ay folik asite başlamıştım sizce ondan mıdır yoksa hamile olabilir miyim

Evet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize 😁 ben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku 

Klomen kullandım bugün doktora gittim sadece bir tane yumurtam büyümüş üzüldüm ovitrelle al cumartesi sabahtan tekrar geldi bakalım sonra ne olcak önerebileceğiniz bişeyler varsa bana da önerin lütfen tutması için folik asit kullanıyorum Haziran'dan beri ve protime women ve men aldik psikolojik olarak yıprandım baya

Merhaba bat benim tarihte 19 20 eylul gosteriyo 22 degilmis 😅 suan belim agriyo beyaz akintim var karnim agriyo gogsumun sol yaninda batma oluyor gaz sancim oluyor ama test yaptim hep negatif canim gene olmadi sanirim bu ay evlilik yildonumumuzdu 1 hafta sonra cok istemistim ama kismet degilmis
İnsan üzülüyor ister istemez bende korkuyom test yapıyım görmek istemiyorum negatif sanki olmadı gibi geliyo bana ne belirti var nede bişi hakkımızda hayırlısi olsun

Evet ben üç gündür yapıyorum 2 gün çok çok as silikti dün negatif oldu pazar günü tekrar test yapıcam pazartesi zaten doktor gel kan bakalım dedi sizin herhangi bir belirtiniz var mı bende hiç yok
Benim 6. Gün ve 7. Gün belim çok ağrıdı ilk aşılamada böyle olmamıştı bugün de uykudan gözümü açamıyorum ama havalardan mı başka bişey mi bilemiyorum zaten belirti görmemiz için de cok erken ama insan sürekli kendini dinliyor

Klomen kullandım bugün doktora gittim sadece bir tane yumurtam büyümüş üzüldüm ovitrelle al cumartesi sabahtan tekrar geldi bakalım sonra ne olcak önerebileceğiniz bişeyler varsa bana da önerin lütfen tutması için folik asit kullanıyorum Haziran'dan beri ve protime women ve men aldik psikolojik olarak yıprandım baya
Cok zor bir surec gercekten allah yardimcimiz olsun ben de 7 aya girdim olmuyo folik asit vitamin takviyesi kullaniyorum ama bi faydasi olmadi sogan kurune baslamayo dusunuyorum bu ay belki faydasi olur

kızlar merhaba ben 24 mayısta dış gebelik geçirdim ve iç kanama sonucu sol tüpüm patladığı için aldılar doğal yollarla hamile kalmıştım ama 1.5 sene uğraşmıştım ovülasyon testi kullanmaya başladığımın 2.ayı hamile kaldım bende pcos çıkmıştı ama çok düşük düzeylerde demişlerdi zayıftım adetimte düzenliydi ve hiç bir pcos belirtim yoktu kendiliğinden hamile kalırsın demişlerdi ve kendiliğinden de kaldım meğerse sol tüpümde yapışıklıklar varmış ameliyattan sonra sağ tüpüme rahim filmiyle baktırdım ve sağ tüpümde tıkalı çıktı ama sağ tüpümü açtılar rahim filmi esnasında cevap bayraktar hoca var o çok iyi tüp açma konusunda çok şükür 1.5 ay önce rahim filmi çektirdiğimde ağa tüpüm açık çıktı şimdi doktorum Klomen verdi 3 ay kullan 4 5 ay doğal yollarla dene sonra olmazsa tüp bebek yaparsın dedi ve ben bu ay Klomen kullandım ve yumurtlama ve çatlama olacak şekilde değerlendirdim adetime 9 gün kala dün ovülasyon yaptım normalde silik çıkması gerekiyordu çizgi çıktı bugün 8 gün kaldı adetime yine ovülasyon yaptım ve yine sanki 2.çizgi koyu çıktı yumurtlamadan sonra 8 gün geçti çatlamadan 6 gün geçti çok istiyorum hamile kalmak sizce yavaş yavaş koyulaşır mı By ovülasyon ilk hamileliğimi der ovülasyon testiyle öğrenmiştim adetime 2 gün kala kop koyu çıkmıştı ve kan verdiğimde 49.99 du sanırım öyle bir değerle hamile olduğumu öğrenmiştim sizce böyle olup sonradan pikleşir mi ya da kist mi oluştu ondan mı ikinci çizgi şimdiden böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_6210.webp
    IMG_6210.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 16
Back
X