- Konu Sahibi Dikenlikaktus
15 gün sonra kan istiyolar genelde ama bende 8 Eylül'de aşılama oldum siz test yaptınız mıBende 3 Eylül'de aşılama yaptım ayın kaçında test yapim sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gün sonra kan istiyolar genelde ama bende 8 Eylül'de aşılama oldum siz test yaptınız mıBende 3 Eylül'de aşılama yaptım ayın kaçında test yapim sizce
Merhabalar seninle batlar aynı gün belirtin var mı bende suanlik bişi yok az göğüste ağrı var geçen ay daha fazlasını yaşadım ama olmadıEvet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimizeben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku
![]()
Kızlar bat 20 eylül sabah test yaptım negatif az evvel peçeteye pembe cok acık renk akıntı geldi tutunma olabilir mii????Evet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimizeben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku
![]()
Merhaba bat benim tarihte 19 20 eylul gosteriyo 22 degilmisMerhabalar seninle batlar aynı gün belirtin var mı bende suanlik bişi yok az göğüste ağrı var geçen ay daha fazlasını yaşadım ama olmadı![]()
Valla bu konuda belgim hic yok benim canim ama genelde yerlesme akintisi olabilir diyolar insallah oyledirKızlar bat 20 eylül sabah test yaptım negatif az evvel peçeteye pembe cok acık renk akıntı geldi tutunma olabilir mii????
İnsallahValla bu konuda belgim hic yok benim canim ama genelde yerlesme akintisi olabilir diyolar insallah oyledir
Merhaba 5-6 gün kala da yapmış mıydınız nasıldıKızlar Awox testte negatif çıkıyor ama içinde silik gibi çizgi var adetime 2 gün kaldı ihtimal var mı sizde görüyor musunuz
Ben ilaca başladım canım değerim düşmeye başladı ek olarak D vitaminine başladım yerlerdeydi sen naptınTroid bende de var benim de 5 cikti henuz ilaca baslamadim aldim ama unutuyorum surekli icmeyi 6 ay oldu bizde deniyoruz iste daha erken yapmissin ama 5 gun kala cikmayabiliyo en iyisi adet gecikince yapmak yoksa insan daha cok yipraniyo sabredebilsek keske![]()
Yaptım canım ama negatifti 3 gün geçti ama sonra adet oldumMerhaba 5-6 gün kala da yapmış mıydınız nasıldı
Merhaba bende 8 eylülde aşılama oldum siz hiç test yaptınız mı15 gün sonra kan istiyolar genelde ama bende 8 Eylül'de aşılama oldum siz test yaptınız mı
Yok henüz yapmadım pazar günü kan vermeyi düşünüyorum siz yaptınız mı testMerhaba bende 8 eylülde aşılama oldum siz hiç test yaptınız mı
Evet ben üç gündür yapıyorum 2 gün çok çok as silikti dün negatif oldu pazar günü tekrar test yapıcam pazartesi zaten doktor gel kan bakalım dedi sizin herhangi bir belirtiniz var mı bende hiç yokYok henüz yapmadım pazar günü kan vermeyi düşünüyorum siz yaptınız mı test
Evet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimizeben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku 
İnsan üzülüyor ister istemez bende korkuyom test yapıyım görmek istemiyorum negatif sanki olmadı gibi geliyo bana ne belirti var nede bişi hakkımızda hayırlısi olsunMerhaba bat benim tarihte 19 20 eylul gosteriyo 22 degilmissuan belim agriyo beyaz akintim var karnim agriyo gogsumun sol yaninda batma oluyor gaz sancim oluyor ama test yaptim hep negatif canim gene olmadi sanirim bu ay evlilik yildonumumuzdu 1 hafta sonra cok istemistim ama kismet degilmis
Benim 6. Gün ve 7. Gün belim çok ağrıdı ilk aşılamada böyle olmamıştı bugün de uykudan gözümü açamıyorum ama havalardan mı başka bişey mi bilemiyorum zaten belirti görmemiz için de cok erken ama insan sürekli kendini dinliyorEvet ben üç gündür yapıyorum 2 gün çok çok as silikti dün negatif oldu pazar günü tekrar test yapıcam pazartesi zaten doktor gel kan bakalım dedi sizin herhangi bir belirtiniz var mı bende hiç yok
Aynen oyle canim ben elendim darisi diger aya insallahİnsan üzülüyor ister istemez bende korkuyom test yapıyım görmek istemiyorum negatif sanki olmadı gibi geliyo bana ne belirti var nede bişi hakkımızda hayırlısi olsun
Cok zor bir surec gercekten allah yardimcimiz olsun ben de 7 aya girdim olmuyo folik asit vitamin takviyesi kullaniyorum ama bi faydasi olmadi sogan kurune baslamayo dusunuyorum bu ay belki faydasi olurKlomen kullandım bugün doktora gittim sadece bir tane yumurtam büyümüş üzüldüm ovitrelle al cumartesi sabahtan tekrar geldi bakalım sonra ne olcak önerebileceğiniz bişeyler varsa bana da önerin lütfen tutması için folik asit kullanıyorum Haziran'dan beri ve protime women ve men aldik psikolojik olarak yıprandım baya