- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi Berenimo877
-
icimden dua ederken msjin onume dustu seni de kattim butun kalbimle pozitifi hayırlısıyla gormeni diledim insallah allah emeklerini bos cikarmaz. Kendine dikkat et uzan dinlen iyi guzel dusun ( olmuş mu tutmusmu diye kodlama dusunce gucunuu pozitif kullan olumlu dusun (Allah buyuk insallah guzel haberlerini alicaz.kızlar benimde tüp bebek bayramın ikinci günü transferim yapıldı 12 eylül test tarihim bakalım inş pozitifi görürümsüreçte zor beklemekte
Ayy aksam aksam guldurdun ya. Git seker. Bende gitcem bu ay adet olursam. Aynen biz beceremedik 6 aydir bi el at diyelim. Doktora yumurtlama gunlerindemi gitmek lazim acaba. Ya da bir ay daha hic gune takilmadan mi sey yapmak lazim. Bilemedim kafamda deli sorularYarin 5 Eylül kirmizi gunum donda degil testte gorme dilegimle)) Böyle alttan alttan pis pis vuruyor geliyorum yoldayim der gibi Pek umudum yok .bugun, jinekolaga randevu aldim tarih belirleyip aricaklar geri. Ben bu isi 6 aydir beceremedim nedir problem dicem
geldim kız neler yaptınız bakalım
Ayy aksam aksam guldurdun ya. Git seker. Bende gitcem bu ay adet olursam. Aynen biz beceremedik 6 aydir bi el at diyelim. Doktora yumurtlama gunlerindemi gitmek lazim acaba. Ya da bir ay daha hic gune takilmadan mi sey yapmak lazim. Bilemedim kafamda deli sorular
Gerek var ya laboquick kaset tip kullandim. Simdiye kadar sifir hata. En koyu 1 gun goruyorum ertesi gun siliklesiyo. Tam 14. Gun adet oluyorum. Hic sasmadi yuzde yuzle tutturuyo. Digital kafa karistirir sanki ya. Hem cokta ucuz oluyo netten alincaAdedin 3 gunu hormonlara bakiyolar bildigim ah o senin kafandaki deli sorular ya birde benimkiler. Ovilasyon testi alicam olurdam dijital olanlardan soru bir( bu dijitallerin kutusun da 10 veya 20 test cubugu var hadi o ay kullandim bittiler birdaki aya sil bastan yeni takim kutumu aliyoruz yoksa yedek ayrica cubuk satiliyormi ( niye soruyor turşu beynim çünkü pahalli her ay okadar parami vericez hayir kumanda aldin say pili bitince pil yerine yeniden kumandami alicaz :))) hayir dil de bilmiyorum eczaciya derdimi anlatayim Bilen soylesin varsa soylesin arkadaslar forumlari oku oku bir halt anlmadim oyle yani:))
Yaa gozlerim yollarda kaldi nerdesinnnn eski dost :). Ben hep erken oluyodum ya 12. Gun falan yumurluyodum. Bu ay koyuyu 17. Gun gordum batda 7 eylule kaydi. Olabilir valla son adet tarihinden sonra kacinci gun bugunbenim bat 12 eylül canım bu ay ovulasyon testlerini yapamadm bu akşam yaptım iki koyu çizgi çıktı anlayamadım yumurtlama bu kadar geç olabilirmi
Yaaa uzme kendini. Hem kirmizilari gormeden umudunu kesme. Allah bekletiyosa vardir bi sebebiYine tek çizgi
Dene icinde kalmasin tabi. Benim bildigim gulen surat cikinca denemeye basliyosun. Hizli hizli yanip sonen gulen suratta ovulasyon gununu soyluyo. O da guzel bence evet. Ya da en guzeli tum testleri atıp akisina bırakmakclearblue yu cok arastirdim Cif hormon testini Daha iyi geldi sanki onla tutturanda cok
Senin kacinci denemen canmBen de zor tutuyorum kendimi test almamak için bat 6 eylül
10 aylık evliyim canım 7.denemem sanırım buSenin kacinci denemen canm
Benim yarin bat ben daha olmadan hamilelik testinden cok ovilasyon testi bakiyorum nedenseBen de zor tutuyorum kendimi test almamak için bat 6 eylül
Ben iki yillik evliyim. 5. Denemem. Sen en azindan keske en basindan korunmasaydim pismanligi yasamiyosundur :). Ya kizlar saka bi yana bu aksamdan beri icimde garip bi his var. Olmassa hic uzulmicem. Allah hayirlisi olmasa neden boyle bekletsin ki. Baksaniza vatan sasmaza her konusan ne kadr cocuk istiyodu dedi. Cocugunun dogdugunu bile goremedi. Biseyi cok istemeyelim. Takinti yapmayalim. Bu kafadayim. Şimdikik tabi benim duygularim cok değişkendir10 aylık evliyim canım 7.denemem sanırım buAllah nasip etsin hepimize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?