Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benimde tüp bebek bayramın ikinci günü transferim yapıldı 12 eylül test tarihim bakalım inş pozitifi görürüm süreçte zor beklemekte
icimden dua ederken msjin onume dustu seni de kattim butun kalbimle pozitifi hayırlısıyla gormeni diledim insallah allah emeklerini bos cikarmaz. Kendine dikkat et uzan dinlen iyi guzel dusun ( olmuş mu tutmusmu diye kodlama dusunce gucunuu pozitif kullan olumlu dusun (Allah buyuk insallah guzel haberlerini alicaz.

Ayy aksam aksam guldurdun ya. Git seker. Bende gitcem bu ay adet olursam. Aynen biz beceremedik 6 aydir bi el at diyelim. Doktora yumurtlama gunlerindemi gitmek lazim acaba. Ya da bir ay daha hic gune takilmadan mi sey yapmak lazim. Bilemedim kafamda deli sorular

Bende 3 gün erkenden az önce kırmızıları gördüm. Aman anlamıyorum doktora da gittim herşeye baktırdım bebek istiyorum o yüzden geldim dedim. Bir sürü testi şuydu buydu her şeyi yaptı doktor. Ve sonuç tertemiz. Hatta doktor maşallah yumurtalıklarınız çok sağlıklı değerler harika dedi. 5 aydır korunmuyoruz dedim . O da bir yıl sonra gelmeniz daha doğru olur. Bir yıl deneyip de sıkıntı yaşanırsa o zaman başka çözümler arıyoruz dedi. Yani demem o ki maden maşallahlığım 7 aydır nerde bu bebek daha doğrusu 5 aydır.
Hayırlısı.. mevlam neyler neylerse güzel eyler..

benim bat 12 eylül canım bu ay ovulasyon testlerini yapamadm bu akşam yaptım iki koyu çizgi çıktı anlayamadım yumurtlama bu kadar geç olabilirmi

Adedin 3 gunu hormonlara bakiyolar bildigim ah o senin kafandaki deli sorular ya birde benimkiler. Ovilasyon testi alicam olurdam dijital olanlardan soru bir( bu dijitallerin kutusun da 10 veya 20 test cubugu var hadi o ay kullandim bittiler birdaki aya sil bastan yeni takim kutumu aliyoruz yoksa yedek ayrica cubuk satiliyormi ( niye soruyor turşu beynim çünkü pahalli her ay okadar parami vericez hayir kumanda aldin say pili bitince pil yerine yeniden kumandami alicaz :))) hayir dil de bilmiyorum eczaciya derdimi anlatayim Bilen soylesin varsa soylesin arkadaslar forumlari oku oku bir halt anlmadim oyle yani:))

:)

Son düzenleme:
Dijital ovilasyon kullanan varmi ????

Son düzenleme:
Ne
Gerek var ya laboquick kaset tip kullandim. Simdiye kadar sifir hata. En koyu 1 gun goruyorum ertesi gun siliklesiyo. Tam 14. Gun adet oluyorum. Hic sasmadi yuzde yuzle tutturuyo. Digital kafa karistirir sanki ya. Hem cokta ucuz oluyo netten alinca

benim bat 12 eylül canım bu ay ovulasyon testlerini yapamadm bu akşam yaptım iki koyu çizgi çıktı anlayamadım yumurtlama bu kadar geç olabilirmi
Yaa gozlerim yollarda kaldi nerdesinnnn eski dost :). Ben hep erken oluyodum ya 12. Gun falan yumurluyodum. Bu ay koyuyu 17. Gun gordum batda 7 eylule kaydi. Olabilir valla son adet tarihinden sonra kacinci gun bugun

clearblue yu cok arastirdim Cif hormon testini Daha iyi geldi sanki onla tutturanda cok

clearblue yu cok arastirdim Cif hormon testini Daha iyi geldi sanki onla tutturanda cok ( ben turkiyide degilim alamiyorum netten burdaki sitelerden de cok ugrastim siparis veremedim

internetim cildirmis iki kere ayni msji atiyor

clearblue yu cok arastirdim Cif hormon testini Daha iyi geldi sanki onla tutturanda cok
Dene icinde kalmasin tabi. Benim bildigim gulen surat cikinca denemeye basliyosun. Hizli hizli yanip sonen gulen suratta ovulasyon gununu soyluyo. O da guzel bence evet. Ya da en guzeli tum testleri atıp akisina bırakmak

10 aylık evliyim canım 7.denemem sanırım bu Allah nasip etsin hepimize insallah
Ben iki yillik evliyim. 5. Denemem. Sen en azindan keske en basindan korunmasaydim pismanligi yasamiyosundur :). Ya kizlar saka bi yana bu aksamdan beri icimde garip bi his var. Olmassa hic uzulmicem. Allah hayirlisi olmasa neden boyle bekletsin ki. Baksaniza vatan sasmaza her konusan ne kadr cocuk istiyodu dedi. Cocugunun dogdugunu bile goremedi. Biseyi cok istemeyelim. Takinti yapmayalim. Bu kafadayim. Şimdikik tabi benim duygularim cok değişkendir hhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…