- Konu Sahibi Berenimo877
-
Canim mesajini yeni gordum cok uzgunim gecmis olsun diliyorum umarim onumuzdeki ay hamile kalirsin tez ve hayirli vakitte insallahKızlar canlarım hepinizin destegi için çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun inşallah bidaha ki aya nasip olur şükür diycem başka diycem bişey yok hepinizi seiyorum
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKizlar sonucu aldm hamileyim 119 degerim isteyen herkes bu guzel habero alsin insallah
İnşallah canm hayirlisi sen noldu sonucCanim mesajini yeni gordum cok uzgunim gecmis olsun diliyorum umarim onumuzdeki ay hamile kalirsin tez ve hayirli vakitte insallah
Tesekkur ederim Allah herkese nasip etsinHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Hamileyim canim ben 119 degerim 4 haftalk dedi doktorHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Çift çizgi çıktı testte gidip sağlık ocağında kan versemmiHamileyim canim ben 119 degerim 4 haftalk dedi doktor
Chromedan girersen resim kutusuna tiklayio yukleyebilirsn ay hadi insanllah vardir bebek. Bende de ilk gun silik cikti ikinci gun testi tekrarladim daaha net ciktiBen test yaptım ikinci cizgi silik soktayim şu anda nasıl foto koycam bı bakın sizde
Tabiki de kan ver hemen ben hamileyim bugun kanda net ogrendimÇift çizgi çıktı testte gidip sağlık ocağında kan versemmi
Hemen gidiyorum zaten sokağın başında sağlık ocağımızTabiki de kan ver hemen ben hamileyim bugun kanda net ogrendim
Hamileyim canm 119 degerim az once baska arkadasi etiketleyip yazmisim kusura bakmaİnşallah canm hayirlisi sen noldu sonuc
Hadi hemen git gguzel haberlerini bekliyoruzHemen gidiyorum zaten sokağın başında sağlık ocağımız
Cnm bence git ver netlessin kafanda stresten kurtulÇift çizgi çıktı testte gidip sağlık ocağında kan versemmi
Geldim sağlık ocağındayim şuan doktora giricemCnm bence git ver netlessin kafanda stresten kurtul
Hayirli olsun canimmmKizlar sonucu aldm hamileyim 119 degerim isteyen herkes bu guzel habero alsin insallah
Aaa neden.oyle yaptilarkiKan veremedim sabah 9 dda gel dediler
Sabah gidiyormus kanlar o yüzden şimdi yemek yapiyim acile gitmeyi düşünüyorum sabahı bekleyememAaa neden.oyle yaptilarki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?