- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Yok tatlım ben 4 seneyi aşkındır spiralle korunuyodum Ağustos 17 de çıkarttırdım ve hiç adet olmadım bat 4 eyluldu 4 gün geçince test yapiyim dedim ve çift çizgi çıktıher hangi bi rahatsizligin varmiydi canim hamile kalmana engel olan bisey varmiydi ben pikoluyum da
ne guzel :) rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah arkadasimYok tatlım ben 4 seneyi aşkındır spiralle korunuyodum Ağustos 17 de çıkarttırdım ve hiç adet olmadım bat 4 eyluldu 4 gün geçince test yapiyim dedim ve çift çizgi çıktı
Amin canım sizlerde en kısa zamanda güzel haberler alın inşallahne guzel :) rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah arkadasim
tesekkur ederim guzel dilegin icin canimAmin canım sizlerde en kısa zamanda güzel haberler alın inşallah
Olsn kuzum önemli değil rabbim sagsaglim hayirlisiyla kucağına versin çok sevndmHamileyim canm 119 degerim az once baska arkadasi etiketleyip yazmisim kusura bakma
Insallah sende hamis kalirsin guzel haberlerini aliriz cnmOlsn kuzum önemli değil rabbim sagsaglim hayirlisiyla kucağına versin çok sevndm
İnşallah canm hayirlisi şu tasinma ev isi hallolsun biInsallah sende hamis kalirsin guzel haberlerini aliriz cnm
Cnm benim de 10 gün var adet olmama 4.5 gündür sol kasikta ağrım var bnce yumurtlama döneminde oldugumuz için o agrilar oldu diye dusunuyorm ara ara yine oluyo ama dayanilmiyacak gibi değil.daha önce hiç böyle ağrım olmamistikizlar lutfn yardim edin agridan öluorum bata 10 gun var kasiklarim batio ve belim kopuyo yerlesme kanamasimi yasicam acaba ondanmiki maffoldum bide agri kesici icsemmi
Hadi hayırlısı cnm rabbim güzel hbrler almayı nasip etsinKan vermeye geldim saat 3 tek sonucunu alicam bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
Amiinn insallahGidicem canım yazarım sizede sonucu inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hadi bakalim.insallah guzel haber alirsin canim..Kan vermeye geldim saat 3 tek sonucunu alicam bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
hayirlisi olsun gulum bende bir belirsizk icindeyim doktora geldim 6 gunum geciyor testler negatif pkodan sanirim adet sancisi geliyor geciyor sacma sapan bir haldeyimKizlar bugun adet gunum lekelenme geldi. Yani start verildi. Bu ay da kismet degilmis
Hayırlı sonuçlar alırsın cnm inşallahKan vermeye geldim saat 3 tek sonucunu alicam bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
Umudunu yitirme cnm Allah buyuk inşallah en kisa zamanda vericek hepimizeKizlar bugun adet gunum lekelenme geldi. Yani start verildi. Bu ay da kismet degilmis
Bnmde göğüslerim acayip hassaslaştı, yüzüm sivilce dolu, takvime göre yarın adetim. Bnmde bu ay olmadı sanırımKizlar bugun adet gunum lekelenme geldi. Yani start verildi. Bu ay da kismet degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?