Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
her hangi bi rahatsizligin varmiydi canim hamile kalmana engel olan bisey varmiydi ben pikoluyum da
Yok tatlım ben 4 seneyi aşkındır spiralle korunuyodum Ağustos 17 de çıkarttırdım ve hiç adet olmadım bat 4 eyluldu 4 gün geçince test yapiyim dedim ve çift çizgi çıktı

Yok tatlım ben 4 seneyi aşkındır spiralle korunuyodum Ağustos 17 de çıkarttırdım ve hiç adet olmadım bat 4 eyluldu 4 gün geçince test yapiyim dedim ve çift çizgi çıktı
ne guzel :) rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah arkadasim

kizlar lutfn yardim edin agridan öluorum bata 10 gun var kasiklarim batio ve belim kopuyo yerlesme kanamasimi yasicam acaba ondanmiki maffoldum bide agri kesici icsemmi

kizlar lutfn yardim edin agridan öluorum bata 10 gun var kasiklarim batio ve belim kopuyo yerlesme kanamasimi yasicam acaba ondanmiki maffoldum bide agri kesici icsemmi
Cnm benim de 10 gün var adet olmama 4.5 gündür sol kasikta ağrım var bnce yumurtlama döneminde oldugumuz için o agrilar oldu diye dusunuyorm ara ara yine oluyo ama dayanilmiyacak gibi değil.daha önce hiç böyle ağrım olmamisti

Gidicem canım yazarım sizede sonucu inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amiinn insallah
Kan vermeye geldim saat 3 tek sonucunu alicam bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
Hadi bakalim.insallah guzel haber alirsin canim..

Benimde dun adet.gunumdu gecti.test.yaptim bisey yok.simdi.bu sabah yaptim yine yok ama bide ben kan vermeyi dusinuyorum bakalim firsat bulursam dua et hayirlisi insallah bi siliklikde yok ya ondan emin degilim

Hepimizin hakkında hayırlı olsun benimkide daha kesin değil hala test yanlıştır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…