• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı Ovıtrelle iğnesi vurunanlar gelin birlikte bekleyelim

Herkese merhaba hanımlar ben15 Eylül saat 13:00 de iğnemi vuruldum (Ovıtrelle) iğneyi bulmam çok zordu ama buldum bugün tam 1 hafta oldu . İğne günü dahil 3 gün değerlendirdim bugün doktor kontrolüm vardır yumurtanın çatladıgını söyledi . Sizde durumlar nasıl ? Yada çatlatma iğnesi ike hamile kalan arkadaşlarımız varsa yazın umut olun bize iğneden önce 5gün sabah akşam femera kullandım toplamda 4 tane yumurtam gelişmişti çatlamayı da gördüm . İki gündür sadece adet oluyormuşum gibi bir belirtim var
Bende dün akşam 7 de iğnemi vurdum doktor tam olarak ilişki nezman dedi vallahi anlamadım

İyi geceler kızlar,bir gelişme yaşayan var mı? Benim kasılma,akıntı ve yorgunluk var. 10.günüm

Bende 26 Ağustos'ta kontrole gittiğimde 22 mm idi doktor yarın iğne vuralım dedi. Muhtemelen 24 mm de Gonapeptyl i yaptım. 27 eylül gece lh baya yükselmisti sonra hızlı bir düsüs yaptı ovülasyon testinde. 28 i gece sol kasığımda ağrı ve batma olmaya başladı. Kaç mm de catladı yada çatladı mı emin değilim.26 mm ye kadar yumurta sağlıklı kabul ediliyormuş umarım bu ay olur ama nedense pek umudum yok açıkçası.

Eklentiler

• IMG_1881.webp
    IMG_1881.webp
    90 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1880.webp
    IMG_1880.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 29
Üzüldüm,senin güzel haberini bekliyordum heycanla,regli olmazsan hala bir umut vardır. Regli belirtilerin var mı peki?
Dünden beri yoğun adet ağrım var ama normal adet tarihime daha 5gün var iğneden dolayı erkem olabilirim evet dediğin gibi hala bi umut ama bi formda okumuştum 15.gün negatif 18.gebe olduğunu öğrendiğini yazmıştı umut kesilmez dilerim olur

Dünden beri yoğun adet ağrım var ama normal adet tarihime daha 5gün var iğneden dolayı erkem olabilirim evet dediğin gibi hala bi umut ama bi formda okumuştum 15.gün negatif 18.gebe olduğunu öğrendiğini yazmıştı umut kesilmez dilerim olur.
Bencede, şuan idrara hcg karışmamış olabilir. Bekleyelim bakalım,testin markası neydi?

Bende 18 eylülde vuruldum. 2 gün çok ağrım oldu. Belim, kasıklarım, midem bulandı, uyku dersen öyle… bu sabahta meraktan test yaptım silik çıktı. Bu arada duphaston kullanıyorum.
Sende bir gelişme,değişiklik,hissiyat var mı ? İkimizinde iğne günü 18 Eylül :)🤪

Herkese merhabalar, bende 24 eylül çarşamba günü iğnemi oldum bu 2.iğnem geçen ay olmadı bu ay bakalım kısmetse olur inşallah öncelikle evlat isteyen herkese rabbim nasip etsin.arkadaşlar şunı merak ediyorum bende iğneden sonra hiçbir belirti olmuyor hafif karın ağrısı dışında ne gögüs hassasiyeti nede mide bulantısı sizlerin belirtilerine bakıyorum acaba diyorum benimki mi normal değik yada sizin bahsettiğiniz bu yaşadığınız belirtiler psikolojik mi benimki hiç belirti görünmemesi normal mi

Herkese merhaba hanımlar ben15 Eylül saat 13:00 de iğnemi vuruldum (Ovıtrelle) iğneyi bulmam çok zordu ama buldum bugün tam 1 hafta oldu . İğne günü dahil 3 gün değerlendirdim bugün doktor kontrolüm vardır yumurtanın çatladıgını söyledi . Sizde durumlar nasıl ? Yada çatlatma iğnesi ike hamile kalan arkadaşlarımız varsa yazın umut olun bize iğneden önce 5gün sabah akşam femera kullandım toplamda 4 tane yumurtam gelişmişti çatlamayı da gördüm . İki gündür sadece adet oluyormuşum gibi bir belirtim var
Merhabalar bugun 14. Gününüz galiba durumunuz nedir test yaptınız mı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bende bugun oldum iğnemi

Back
X