- 1 Nisan 2021
- 844
- 355
- 53
- 27
1350 tl iğnenin fiyatıBunun fiyatı nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1350 tl iğnenin fiyatıBunun fiyatı nedir
Bende 18 eylülde vuruldum. 2 gün çok ağrım oldu. Belim, kasıklarım, midem bulandı, uyku dersen öyle… bu sabahta meraktan test yaptım silik çıktı. Bu arada duphaston kullanıyorum.Sakin olalım,bende 18 Eylülde oldum. Çok uykum geldi bugün,sürekli uyuyasım var. Benimde sancılarım arttı,bir de göğsümde hassasiyet var. Bence piskolojik ,yinede paylaşalım burdan.
Dünden beri bendede bir halsizlik var ve dün başlayan beyaz bi akıntım var bugün iğnenin 11.günü bende öyle durumdayım üzülsem mi sevilsem mi bilmiyorum ama acayip halsizlik var bugüne kadar hiç böyle olmadıMerhaba kızlar,bugün iğne dahil 8.günüm. dün çok ağrım sancım vardı bugün hiç biri yok. Birden kesildi ve de peynirimsi fındık kadar bir akındım oldu yoğundu. Üzülsem mi bilemedim,sizce nedir?Kötüye de yormak istemiyorum ama birden başlayıp birden biten ağrı da çok normal gelmedi bana.
Test yaptın mı bugün? 12.gününDünden beri bendede bir halsizlik var ve dün başlayan beyaz bi akıntım var bugün iğnenin 11.günü bende öyle durumdayım üzülsem mi sevilsem mi bilmiyorum ama acayip halsizlik var bugüne kadar hiç böyle olmadı
Test yaptın mı bugün? 12.gününY
yok canım yapmadım ben 16.gün falan yapmayı düşünüyorumTest yaptın mı bugün? 12.günün![]()
Merhaba bende dün ilk aşılamamı oldum. İğneyi 3 gün önce vuruldum. Nasipse 10 Ekimde gebe isem öğrenmek nasip olacak inşAllah. Sizin süre kısalmış. Bugün sanırım dpo 11-12 olması lazım. Sağlıkla hayırla kolaylıkla tutunsun bebeklerimiz inşAllah.Kızlar sonuçlar ne test yapan oldu mu ya merak ettim bnde 15eylulde prengly iğne vurdum sizleri de merak ettim
Şimdi test yarım cikmadi ya baya üzüldüm bnce normlde cikmasi lazimdi demiMerhaba bende dün ilk aşılamamı oldum. İğneyi 3 gün önce vuruldum. Nasipse 10 Ekimde gebe isem öğrenmek nasip olacak inşAllah. Sizin süre kısalmış. Bugün sanırım dpo 11-12 olması lazım. Sağlıkla hayırla kolaylıkla tutunsun bebeklerimiz inşAllah.
Henüz erken. İğnenin etkisi 15-16. Gün ortadan kalkıyor. Biraz daha sabırlı olmak gerekiyor. Rabbim kolaylıkla nasip etsin tez vakitte.Şimdi test yarım cikmadi ya baya üzüldüm bnce normlde cikmasi lazimdi demi
Yani hayla Umut var mı diyosnz bn tamamen umudumu yitirdim illaki silikte olsa çıkardı diye düşünüyorumHenüz erken. İğnenin etkisi 15-16. Gün ortadan kalkıyor. Biraz daha sabırlı olmak gerekiyor. Rabbim kolaylıkla nasip etsin tez vakitte.
Adet olmadığınız sürece hala Umut vardır. İğne sonrası 16. Gün öğrenmişti bir arkadaş burda. Telaş etmeyin.Yani hayla Umut var mı diyosnz bn tamamen umudumu yitirdim illaki silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum
Umarım canım duana talibim ama öyle şanslar pek bni bulmuyor insllh bu sefer bulur da bnde şanslıyım derimAdet olmadığınız sürece hala Umut vardır. İğne sonrası 16. Gün öğrenmişti bir arkadaş burda. Telaş etmeyin.
Şans demeyelim bunlar nasipse olacak şeyler. Senin için dua ederim tabi. Rabbim tez vakitte en güzel en hayırlı şekliyle bulustursun bizi bebeklerimizleUmarım canım duana talibim ama öyle şanslar pek bni bulmuyor insllh bu sefer bulur da bnde şanslıyım derim