Nerden anlaşılıyor 2.çizgi silik mi çıktı burdan net beli değil de eğer silik çıkmışsa ebet kan testi verebilirsinizKızlar 18 Eylül çatlatma iğnesi vuruldum bugün 13.gün sabah ilk idrarla test yaptım böyle çıktı sizce var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden anlaşılıyor 2.çizgi silik mi çıktı burdan net beli değil de eğer silik çıkmışsa ebet kan testi verebilirsinizKızlar 18 Eylül çatlatma iğnesi vuruldum bugün 13.gün sabah ilk idrarla test yaptım böyle çıktı sizce var mı
buraya ekleyince görüntü kalitesi düştü. çok hafif bir dilik çizgi var test çubuğunda çok heyecanlandım ama o kadar uzun zamandır olmuyor ki insan inanamıyor. birazdan kan vereceğim bir aksilik olmazsaNerden anlaşılıyor 2.çizgi silik mi çıktı burdan net beli değil de eğer silik çıkmışsa ebet kan testi verebilirsiniz
Herşey gönlünüzce olsun inşallahburaya ekleyince görüntü kalitesi düştü. çok hafif bir dilik çizgi var test çubuğunda çok heyecanlandım ama o kadar uzun zamandır olmuyor ki insan inanamıyor. birazdan kan vereceğim bir aksilik olmazsa
kan verdim 6.44 çıktı hamile miyim sizceVar gibi görünüyor. Testin markası nedir? Yarın testi tekrar edin yada bugün kan verin. inşAllah tutunmuştur bebeğin![]()
Bu iğnesi bana hiçbir yan etki yapmadı bilemiyorumKizlar 9. günden itibaren çatlatma iğnesinin, bas dönmesi yasadiniz mi? Iki gündür fenayim test yaptim negatifti iğnenin yan etkisi mi caba bilemedim
Var gibi 3 gün sonra tekrar test verin reglinize kaç gün var ve iğnenin kaçıncı günündesinizkan verdim 6.44 çıktı hamile miyim sizce
18 eylül iğneyi yaptım iğnenin 13.günü adetim de düzensiz en son 21 ağustos adet olmuştumVar gibi 3 gün sonra tekrar test verin reglinize kaç gün var ve iğnenin kaçıncı günündesiniz
Hayırlısı olsun inşallah gebeliktir siz doktorunuz ne derse ona göre ilerleyin çünkü pcos varsa bu konuda emin olmadığımdan birley demem doğru olmaz18 eylül iğneyi yaptım iğnenin 13.günü adetim de düzensiz en son 21 ağustos adet olmuştum
Kızlar 18 Eylül çatlatma iğnesi vuruldum bugün 13.gün sabah ilk idrarla test yaptım böyle çıktı sizce
verdim 6.44 çıktı ama doktorum çok erken dediBencede var bende gördğm kan test verdiniz mi
Bencede en başında yakalamışsınız 2 gün sonra kontrol baktırın tahminimce yükselecek değerinizverdim 6.44 çıktı ama doktorum çok erken dedi
Hangi tedaviyi aldınızverdim 6.44 çıktı ama doktorum çok erken dedi
Benim 20 eylülden beri belim kopuyor. Şu an 3-4 gün kaldı adetime göğüslerim sızlıyor. Birde 3 gündür grip oldumSende bir gelişme,değişiklik,hissiyat var mı ? İkimizinde iğne günü 18 Eylül :)![]()
Sen nasılsın sende varmıSende bir gelişme,değişiklik,hissiyat var mı ? İkimizinde iğne günü 18 Eylül :)![]()
çok uzun zamandır uğraşıyorum eğer pozitif olursa bilgi vereceğim size uzun uzunHangi tedaviyi aldınız
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah nasip etsinçok uzun zamandır uğraşıyorum eğer pozitif olursa bilgi vereceğim size uzun uzun
çok teşekkür ederim, hepimize inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah nasip etsin![]()
Gögus ucunda hassasiyet vardı, onun dışında şişkinlik vardı vucudumda. pek belirtim olmadı. ama değer çok düşük hamile olmama durumumda varBenimde 18 Eylül,yarın test yapıcam. Belirtin var mıydı?