• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı Ovıtrelle iğnesi vurunanlar gelin birlikte bekleyelim

Kızlar 18 Eylül çatlatma iğnesi vuruldum bugün 13.gün sabah ilk idrarla test yaptım böyle çıktı sizce var mı
Nerden anlaşılıyor 2.çizgi silik mi çıktı burdan net beli değil de eğer silik çıkmışsa ebet kan testi verebilirsiniz

Nerden anlaşılıyor 2.çizgi silik mi çıktı burdan net beli değil de eğer silik çıkmışsa ebet kan testi verebilirsiniz
buraya ekleyince görüntü kalitesi düştü. çok hafif bir dilik çizgi var test çubuğunda çok heyecanlandım ama o kadar uzun zamandır olmuyor ki insan inanamıyor. birazdan kan vereceğim bir aksilik olmazsa

buraya ekleyince görüntü kalitesi düştü. çok hafif bir dilik çizgi var test çubuğunda çok heyecanlandım ama o kadar uzun zamandır olmuyor ki insan inanamıyor. birazdan kan vereceğim bir aksilik olmazsa
Herşey gönlünüzce olsun inşallah

Kizlar 9. günden itibaren çatlatma iğnesinin, bas dönmesi yasadiniz mi? Iki gündür fenayim test yaptim negatifti iğnenin yan etkisi mi caba bilemedim

18 eylül iğneyi yaptım iğnenin 13.günü adetim de düzensiz en son 21 ağustos adet olmuştum
Hayırlısı olsun inşallah gebeliktir siz doktorunuz ne derse ona göre ilerleyin çünkü pcos varsa bu konuda emin olmadığımdan birley demem doğru olmaz

Back
X