Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
malesef canım adet günümü bile beklememe gerek kalmadı 2 gün önceden geldi kırmızılarım :(( bizim eşimle ortak kararımız bekleyeceğiz artık birazda o tedavi olmak istedi çünkü sorunun çoğu onda :(( canım benim ben üzüldükçe kendini suçluyor :(( nebilim bir karışım yapmştık eşime 2. aşılamadan 1 hafta evvel başlamıştı eşim geçen hastaneye gittim ve 2 aşılamanında sperm tahlilerini istedim eşimin. ilk aşılamadaki sepirmi yıkamadan sonra canlı sperm 3500 2. aşılamada yıkamadan sonra 11000 e çıkmıştı çok mutlu olduk inş. dahada iyi olur bende bu ay bal tarçın çörek otu yapcam inş. bakalım inş. birdaha tedaviye muhtaç etmez RABBİM bizleri ... amin..

ah be canım benim...keşke senden olumlu habere alabilseydim ama napalım nasip işte biliyorsun ..... ben de beklicem kesin olarak...artık düşünüyorum da Allahım ol dedikten sonra aşılama falan bahane gibi gelmeye başladı bana... ben kendimi kasıyorum hep aşılama sırasında da,ilişki sırasında da...:50:benim sorunum bu yani..yani yoksa niye olmasın hiçbir neden yokken... sorun ben de yani...:50: inşallah canım seninde doğal yoldan olur belki ne güzzell..hem onlar bitkisel şeyler ne zararı olabilir ki dimi?hadi bakalım canım her şekilde kendinden haberdar et unutma beni:34:

ah be canım benim...keşke senden olumlu habere alabilseydim ama napalım nasip işte biliyorsun ..... ben de beklicem kesin olarak...artık düşünüyorum da Allahım ol dedikten sonra aşılama falan bahane gibi gelmeye başladı bana... ben kendimi kasıyorum hep aşılama sırasında da,ilişki sırasında da...:50:benim sorunum bu yani..yani yoksa niye olmasın hiçbir neden yokken... sorun ben de yani...:50: inşallah canım seninde doğal yoldan olur belki ne güzzell..hem onlar bitkisel şeyler ne zararı olabilir ki dimi?hadi bakalım canım her şekilde kendinden haberdar et unutma beni:34:
haber ederim canım etmezmiyim hiç ama sende durumunu bildir bana zira morale çok ihtiyacım var :((.........

haber ederim canım etmezmiyim hiç ama sende durumunu bildir bana zira morale çok ihtiyacım var :((.........

canımm benim.. Bak ben canımı sıkmamayı öğreniyorum yavaş yavaş gerçekten bak... Yani elbette hala üzülüyorum zaman zaman ama kendimize de eziyet etmemeliyiz aslında..en önemlisi bizim ve eşimizin sağlığı.... Bildiğin gibi bende henüz bi gelişme yok.. Ve ocakta da gitmicem doktora... Bırakcam ben kendi haline..amaannn napayım yaa... Hem de yılbaşından sonra işe başlıyorum tekrar...

ahhh benim zavalı topikciğim kimseler uğramzamı olmuş arıtk ... heeeeeeeeyyyyyyyyyyy millet nerelerdesiniz yaa :(( kendi durumumdan bahsedeyim ben 2. aşılamadan sonra tedaviye ara vermiştim ve hala tedaviye başlamadım bitkisel karışımlar deniyorum en son havuç ve incir kürünü yaptım öle gelişi güzel ve maalasaf adetimi geciktirdi yine tıpkı soğan kürü gibi :(( ya benim anlamadığım benim neden bu kürlürlü adetim gecikiyor her seferinde... acaba iyiyye mi işaret bu gecikmeler yoksa bana yaramıyor mu bu kür karışımları ??? adetim 1 gün geçince test yaptımmm veeeeeeeeeeee kocamen bir negatif tabikide ne hamile kaldım nede adet oldum ALLAHIM deliricem yaaa :27::27::27::27::27::27::27:
evet sizlerden ne haber var kızlarr ??????

Zavallı topikcik:43:

meraba canım benim :) evet yaa topikciğime kimsecikler uğramaz oldu .... hiçbirimizde gebe kalamadık neyazıkki :(( en üzücü tarafıda bu oldu sanırım....... sen neler yapıyorsun tedaviye devam mı ? ben hala beklemedeyim tekrar aşılama yapmaya nedense cesaret edemiyorum... :26::26:

meraba canım benim :) evet yaa topikciğime kimsecikler uğramaz oldu .... hiçbirimizde gebe kalamadık neyazıkki :(( en üzücü tarafıda bu oldu sanırım....... sen neler yapıyorsun tedaviye devam mı ? ben hala beklemedeyim tekrar aşılama yapmaya nedense cesaret edemiyorum... :26::26:

Bende akışa bıraktım şimdilik biliyorsun 3 aşılama geçirdim ben, eşim takviye kullanıyor, bakalım artık Mevlam fazla aratmaz inşallah.

Bende akışa bıraktım şimdilik biliyorsun 3 aşılama geçirdim ben, eşim takviye kullanıyor, bakalım artık Mevlam fazla aratmaz inşallah.

inş.. canım bende çok yoruldum beklemekten :(((( bu ayda aşılama yapsammı die kararsızım haktan hayırlısı............ :14::14::14:

Back
X