Aynıyız bende hag filan yaptırdım bir sebebi YÖK bekliyoruz benimde 2 yıl olduBen de hiç istemezdim ama neredeyse 1 buçuk yıl olacak bebek için uğraşıyorum ama maalesef olmadı yapmadığım şey de kalmadı en son hsg çekildim ve hiçbir sorun yok yani sebepsiz diyorlar ama sebebi bulunamıyor demek daha doğru bence... Sizin herhangi bi sebebi var mı olmamasının ve ne kdrdr istiyorsunuz?
Araştırdığım kadarıyla sağlıklı spermlerin ayrıştırma yöntemiyle alakalı birşey normal aşılamaya göre spermlerin kimyasal işlem görmemesinden dolayı ihtimalin biraz daha arttığını söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum bir umut işte...Canım bende Diyarbakır daym burada mikrocipli aşılama bulamadim normal aşılama dan farkı ne acaba?
Hayırlısı olsun demekki vaktimiz gelmediAynıyız bende hag filan yaptırdım bir sebebi YÖK bekliyoruz benimde 2 yıl oldu
Sadece ileri hizda sorun var .Morfoloji de 3 falan normal kabul ediliyor. Ama ben 1 ve 2 arasinda degisen morfoloji ile hamile kaldim .Ileri hiz bizde de 0 di caksir suyu ve havuc suyu hiza cok iyi geliyor .Asilama hakkinda bilgim yokarkadaşlar yorumlarmısınız aşılama tutar mı
Aşılama ağrılı bir işlem mi? Biraz tedirginim de...İnşallah canım teşekkür ederim sizinde ilk ve son olur inşallah
Ben vajinismus olduğum için anestezili yaptım aşılamayıAşılama ağrılı bir işlem mi? Biraz tedirginim de...
Aaa anestezili yapıldığını bilmiyordum ben de doktorumla bi konuşayım bu konuyu olmazsa ben de o şekilde yaptırırmBen vajinismus olduğum için anestezili yaptım aşılamayı
Yapıyorlar canım ben bunu da anesteziliyapacam bende mikroçip li yaptıracamAaa anestezili yapıldığını bilmiyordum ben de doktorumla bi konuşayım bu konuyu olmazsa ben de o şekilde yaptırırm
Hayirlu olsun.Hangi donemde basvurmak lazim adet bitimimi oncesimiMerhaba, dün hayırlısıyla ben de ilk aşılamamı yaptırdım, Allah hepimiz için hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.[/QUOT
Merhaba, benim bu süreç belliydi bundan önceki 3 ay klomen+progestan ilaç tedavisi gördüm sonuç alamadık sonraki süreç aşılama demişti 3 ay geçince ben kontrole gittim herşey yolunda olduğu için aşılama geçebiliriz dedi ve adetin 3. günü klomen ilacına başladım sabah akşam olmak üzere 5 gün kullandım, aşılama sürecimde bu şekilde başlamış oldu ve 3 ay bu tedaviyi görücem Tabi Allah inşallaah ilk aşılamada nasip eder pozitifi ama eğer olmazsa sonrası tüp bebek.Hayirlu olsun.Hangi donemde basvurmak lazim adet bitimimi oncesimi
Merhaba, benim bu süreç belliydi bundan önceki 3 ay klomen+progestan ilaç tedavisi gördüm sonuç alamadık sonraki süreç aşılama demişti 3 ay geçince ben kontrole gittim herşey yolunda olduğu için aşılama geçebiliriz dedi ve adetin 3. günü klomen ilacına başladım sabah akşam olmak üzere 5 gün kullandım, aşılama sürecimde bu şekilde başlamış oldu ve 3 ay bu tedaviyi görücem Tabi Allah inşallaah ilk aşılamada nasip eder pozitifi ama eğer olmazsa sonrası tüp bebek. Eğer düşünüyosan adet olmadan bir kontrole git istersen doktoruna danış çünkü adet zamanı ilaca başlıyosun
bende bu 3 gun once hsg çektirdim bugun gösterdim ne bende ne eşimde sorun yok bu ayın 25 gibi aşılama için gidicem bakalım nasipBen de hiç istemezdim ama neredeyse 1 buçuk yıl olacak bebek için uğraşıyorum ama maalesef olmadı yapmadığım şey de kalmadı en son hsg çekildim ve hiçbir sorun yok yani sebepsiz diyorlar ama sebebi bulunamıyor demek daha doğru bence... Sizin herhangi bi sebebi var mı olmamasının ve ne kdrdr istiyorsunuz?
ben bayıtılmadan asılama yapıldım kasım 2016 da ağrılı bır işlem değil en fazla 15-20 dakka suruyor o kadarAşılama ağrılı bir işlem mi? Biraz tedirginim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?