Rabbım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz bende 25-26 eylül gibi gidicem aşılama için .aşılamam olucakMerhaba, dün hayırlısıyla ben de ilk aşılamamı yaptırdım, Allah hepimiz için hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
Amin, hayırlı haberlerini duyarız inşallah.Rabbım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz bende 25-26 eylül gibi gidicem aşılama için .aşılamam olucak
Hastanelerde de yapılıyo ben özel hastanede yaptırdım.Asilamayi tüp bebek merkezleri mi yapiyo kizlar
Hayırlısı olsun inşaallah hepimizin aşılamaları tutar... Ben hala regl olmadım bekliyorum 2-3 güne olur ve giderim diye düşünüyorumbende bu 3 gun once hsg çektirdim bugun gösterdim ne bende ne eşimde sorun yok bu ayın 25 gibi aşılama için gidicem bakalım nasip
Selam, hiç korkupta kendini sıkma arkadaşım öyle korkulucak birşey değil hatta çok kısa bile sürüyor sadece bir kaç dakika adet sancısı gibi ağrın oluyo, ben hsg'de çektirmiştim ama genel anestezili yapılmıştı sonrasında çok hafif sancım olmuştu o kadar. Sen içini ferah tut Allah hepimiz için hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.Selamlar herkese. Benim de yarın aşılamam var öğleden sonra. Hem heyecanlıyım hem de ağrır mı diye korkuyorum2 sene sebebsiz bebişimiz olmuyor. Geçen sene 3 ay kolmen + çatlatma iğnesi tedavisi gördüm, olmadı. Bi süre kendi haline bırakmıştım ama olmayınca artık aşılamaya geçmek istedik.
Hsg o kadar sancılı geçti ki bu da öyle olur diye stres yaptım iyice. Bu arada filmimde rahim T şeklinde çıktı. Doktor bu durumun bazen sebepsiz infertiliteye sebep olacağını söyledi ama böyle olup doğal yolla hamile kalan da varmış. Aklım karmakarışık. Bugün nasıl uyurum bilmiyorum((
Selam, hiç korkupta kendini sıkma arkadaşım öyle korkulucak birşey değil hatta çok kısa bile sürüyor sadece bir kaç dakika adet sancısı gibi ağrın oluyo, ben hsg'de çektirmiştim ama genel anestezili yapılmıştı sonrasında çok hafif sancım olmuştu o kadar. Sen içini ferah tut Allah hepimiz için hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
Amin inşaallah... Ben de bu ay yaptırma kararı almıştım regl bekliyorum ama stres mi oldu nolduysa bi türlü başlayamadı sen de çok stres yapma sakin olmaya çalış inşaallah herşey istediğin gibi olur hayırla sağlıkla bebişin sana gelirÇok teşekkür ederim canım. Benim adetlerim ağrılı, hsg anestezisiz çektirmiştim, o da kısa sürdü 1 dk kadar ama çok bağırdım ağrıdanSonrasında ağrım olmadı şükür. Çoğu kişi aşılamaya ağrısız demiş ama benim böyle her şey sancılı geçtiği için korkuyorum ister istemez. İlk deneme bi de onun da etkisi var.
İnşallah sonucu güzel olsun bu kadar emeklerimizin. Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin inşaallah... Ben de bu ay yaptırma kararı almıştım regl bekliyorum ama stres mi oldu nolduysa bi türlü başlayamadı sen de çok stres yapma sakin olmaya çalış inşaallah herşey istediğin gibi olur hayırla sağlıkla bebişin sana gelir
Kesinlikle öyle beklemek çok zor bi kafamızdan atabilsek herşey çok güzel olacak ama olmuyor işte düşünmeden yapamıyoruz. Çok teşekkür ederim inşaallah öyle olur burada güzel haberlerimizi paylaşırız birbirimizle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sen de gelişmelerden bizi haberdar et olur mu :)İnşallahhhhStres yaparak belki daha da zorlaştırıyoruz bu işi Yarın aşılama stresini atlattıktan sonra da tuttu mu acaba diye düşüne düşüne geçmeyecek zaman
Senin de inşallah hayırlısıyla başlar ve olumlu sonuçlar alırsın canım. Her ne kadar aşılama çok fazla ihtimali olan bi tedavi olmasa da iyi düşünelim iyi olsun
Kesinlikle öyle beklemek çok zor bi kafamızdan atabilsek herşey çok güzel olacak ama olmuyor işte düşünmeden yapamıyoruz. Çok teşekkür ederim inşaallah öyle olur burada güzel haberlerimizi paylaşırız birbirimizle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sen de gelişmelerden bizi haberdar et olur mu :)
İnşallah umduğun gibi ağrılı geçmez. İğneyle mi yoksa hapla mı tedaviye başladın.Yarın aşılamadan sonra burdayım hemen kesin :) Haberdar ederim
İnşallah, çok gerginim İğneyle başladım canm ben gonal kullandım 1 hafta 100’er 100’er.İnşallah umduğun gibi ağrılı geçmez. İğneyle mi yoksa hapla mı tedaviye başladın.
Hadi geçmiş olsun canım inşaallah bebişin sana tutunur ben de yarın ilk muayeneye gideceğim reglm bugün başladı sonunda :)Kızlar aşılamam yapıldı, şimdi geldim hastaneden.
Korktuğum gibi ağrımadı ama doktor aşılama sırasında rahim ağzı dar giremiyorum diyince işte o zaman çok korktum.
Başka bi kanül denedi falan. Bir şekilde yaptı aşılmayı. İğne batması gibi bir şey hissettim. Ondan sonra işlem tamam dedi doktor. Biraz kanama olabilir, korkma dedi. Bugün ilişki dedi ya nasıl olur bilmiyorum
Duphaston diye de bi ilaç yazmış, ona başlıcam yarın.
Şimdi iş beklemeye kaldı
malesef bendede ayni durum krizlere giriyorum vallahiBen de hiç istemezdim ama neredeyse 1 buçuk yıl olacak bebek için uğraşıyorum ama maalesef olmadı yapmadığım şey de kalmadı en son hsg çekildim ve hiçbir sorun yok yani sebepsiz diyorlar ama sebebi bulunamıyor demek daha doğru bence... Sizin herhangi bi sebebi var mı olmamasının ve ne kdrdr istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?