Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hangi hsstane ne kadara yaptirdiniz
Ben İzmir Kent Hastanesi'nde yaptırdım 960 TL tuttu iğne ve ilaçlar hariç, iğneye 90 TL verdim ilaçlarımı zaten aile hekimine yazdırdığım için pek bir şey tutmuyor.

Geçmiş olsun hayırlı haberlerini alırız inşallah, kanama yarına biter zaten damla damla geliyor. Gün aşırı ilişkiyi kaçırmayın bunun sebeplerinden biri diğer yumurtanında çatlama olasılığı olduğu için doktorlar öneriyor. Test yapma konusunda belirli bir zaman verdi mi?

bende tavmergen e gidiyorum cnm. dktor bu ay asilama yapabilirz dedi.dolar kurundan yukselebilirmi acaba fiyat
Pek bir bilgim yok ama sen yine de bir fiyat al istersen, ben de ilk defa aşılama yaptırdığım için önceki fiyatları bilmiyorum. Ben bu sitede bir kaç sene öncesinde aşılama yaptıranların söylediği fiyatları gördüm 2000 TL'yi bulanlar olmuş ama sanırım hsg falan var içinde galiba ama benim gittiğim hastaneye göre fiyat uygundu ki sigorta anlaşmalı hastane değil malesef

Hafif ağrılarım var ama kaçırmak istemiyorum ben de. Doktor dediğine göre sıkıntı olmaz demek ki.

Testi de 14. Gün yapın dedi. O kadar bekleyebilecek miyim bakalım

Hafif ağrılarım var ama kaçırmak istemiyorum ben de. Doktor dediğine göre sıkıntı olmaz demek ki.

Testi de 14. Gün yapın dedi. O kadar bekleyebilecek miyim bakalım
Doktorum bana aşılamadan sonra ki gün başlamamı söylemişti, doktorun söylediyse yoktur bir sıkıntı ya, benim aşılama yaptıralı bugün 6. günüm hala sancılarım var hareketlerimi dahi kısıtlar duruma geliyor, sen dikkat et kendine ağır işler yapmayı bırak doktorum günlük hayatına devam edebilirsin dedi ama ben korkudan hiç bir şey yapamıyorum bol bol sağlıklı beslenip dinleniyorum. Bana gün vermedi ama tam 12. gün benim adet günüm acaba kan tahlili versem o gün çıkar mı diye düşünüyorum. yumurtanın çatladığı günü biliyosan üstüne 14 ekle o gün senin adet günündür demişti doktorum doğruda söyledi,çatlatma iğnesi 12. gün vurulduğu için adet günüm 26. gün ama aşılamadan sonra 12. gün oluyor beklemelimiyim bilmiyorum, düşüne düşüne sıkılıyoruz artık hakkımızda en hayırlısı neyse kaderimizde o olsun

Benim de adetim normalde 27’si ama 14. Gün 25’i oluyor. Erkene geyor benimki de. Dün yumurta takibine gitmiştim aslında, daha aşılama olmaz birkaç güne diyordum. Yumurtalar baya bi geliştiği için, hemen gidince iğneni yap dedi bana. 4 tane falan yumurta vardı yanlış saymadıysam :) 2 gün erken oldu sanki :))
Şu an çok fazla ağrım yok beni engelleyeck gibi değil ama dediğin gibi bn de korkuyorum ya o yüzden dikkat ediyorum. Bugünü yatarak geçirdim zaten. Birkaç gün de özellikle dikkat edicem.
Allahım nasip eder bize inşallah..

Yumurtaları geliştirici ilaç kullanıyoruz ya o yüzdendir kiminde ise mesela hem grç oluyor hem de çatlamıyor, ben afetin 3. günü klomene başladım sabah akiam 5 gün içtim, 12. gün kontrole gittim yumurtalıklar istediği boyuttaydı ama bana çatlatma iğnesi için doktor saat verdi akşam tam 10'da vurulman gerekiyo 2-3 dk gecikebilir ama 5-10 dakikayı geçmesin diye uyardı hatta tam 10'da vuruldum 14. günde aşılama oldu, çok karışık işler çok

Bu arada canım bişey sorucam yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol etti mi doktorun yani kan testi filan yaptı mı progsterona bakıyorlar ya ?
Yok canım yapmadı.
Açıkçası ben de belki önce ultrasonla falan bakar belki yumurtalara dedim ama bakmadı, kan testi de yapmadı.

inşallahhh tutucak canım kolomenlemı yaptı yanı ilaçlı iğneli değiş ?

Selam kızlar. Bugün kontrolum vardı 2 tane yumurtam oluşmuş 17 ve 18 mm.cuma günü aşılama yapılacak. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için
hakkında hayırlısı canım ılaclımı ıgnelımı aşılaman bende 25 eylulde gıdıcem ınsallah

Yok canım yapmadı.
Açıkçası ben de belki önce ultrasonla falan bakar belki yumurtalara dedim ama bakmadı, kan testi de yapmadı.
Talep etmek gerekiyor illa demekki doktorlar da önemsemiyorlar rastgele yapıyorlar inşaallah tutar canım bi daha uğraşmazsınız ilaçla filan ben de yarın letuya başlıyorum sen ilaca kaçıncı gün başlamıştın aşılama kaçıncı gün oldu? Beni pzt. Kntrole çağırdı bakalım

Benim adetim cuma gününe denk geldiği için biraz geciktim, haftasonu girmişti araya. Pazartesi yani 4. Gün gittim. O gün başladım iğneye. Tam bi hafta sonra kontrole gel demişti. 7 gün kullandım iğneyi.
8. Gün yani geçtiğimiz pazartesi kontrole gittim yumurtalar için. Acayip yumurta geliştirmişsin dedi :))) Hemen burdan çıkınca çatlatma iğneni yap dedi.
Hızlı oldu sanki benimki baya. Çatlatma iğnesinin ertesi günü yani dün de aşılamayı yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…