Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar. Bende aşılama yaptırmak istiyorum. Ama daha yaptırmak için bi yer bulamadım, araştırma yapıyorum henüz. Tekirdağ çevresinde bi yere ihtiyacım var. İlk bebeğimi tüp bebekle kucağıma aldım, şimdi bi de aşılama denemek istiyorum.

Amin canım inşallah bende 12de asılamam olacak onu bekliyorum Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın hepimizin yüzünü güldürsün insallah
ayyy hadiii hayırlısıyla artıkkk beklenen sooonnn hiç sıkma kendiniii stres yapma şimdiye bitmiştir gerçi ama hiç negatif düşünme

ayyy hadiii hayırlısıyla artıkkk beklenen sooonnn hiç sıkma kendiniii stres yapma şimdiye bitmiştir gerçi ama hiç negatif düşünme
Tesekkürederim canım benim evet geldim. Safak 21 eylül nasipse. Olumlu düşündüm duamı ettim olurken. Rabbim yazmışsa olur biz tedbirimizi aldık takdir Allahtan. Hepimiz güzel haberler veririz insallah

Rabbim denk getirsin asılama için drun tecrübesi ve ilgisi önemli. Tüp bebekteki gibi labaratuarlık bi durum yok sadece sperm yıkanıyor laboratuvarda.

Bende aşılama düşünüyordum ama doktorum da femera ve çatlatma iğnesi kullanalım dedi. Kabul ettim. Malesef bugün adet oldum tutmadı yani. Şimdi de aşılama tekrar düşünüyorum sizin hakkınızda hayırlısı olsun.

Bende ilk aşılama yaptım tutmadı haşimato hastalığım var kızlar korkuyorum olmayacak diye 33 yaşındayım değerlerim aşağıdaki gibi bilgisi olan yazabilir mi ?

Amin canım inşallah bende 12de asılamam olacak onu bekliyorum Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Nasil gecti asilaman? Sperm degerleri yumurtalar nasildi? Doktor neler dedi ve tetsi hangi gun yapicaksin? Umarim hayirli olur

Nasil gecti asilaman? Sperm degerleri yumurtalar nasildi? Doktor neler dedi ve tetsi hangi gun yapicaksin? Umarim hayirli olur
İyiydi canım. Biz sperm sonucunu elimize almadık dosyaya koyuyorlar hastanede duruyor sorduğumda gayet iyi dedi dr. Valla acıkcası heyecandan cokta konusamadım habere dua ettim. Bu gün ve yarın ilişki sonra gün asırı ilişki dedi.yarın jeli kullanmaya baslayacakmışım. 21 eylül test yapılması için hastaneye gidecegim. Böyle yani. Hepimizin hayırla sonuclanır insallah

senın hakkında da hayırlısı olsun nasipte ne varsa olur bız elımızde gelenı yapalım rabbım çok aratmadan nasip etsin inşallah. zaten benım doktorumda hiç ilaç denemediğim için önce denıyelım dedı ona tutmazsa dedim reglı olursan gel bir plan bakarız ya ilaca devam edecek yada aşılama diyecek tahmınen çunku aşılamada olmadan da tüp bebek demez bende açıksa bır ay daha denemek istıyorum ilaçla bende kolmen ve çatlatma iğnesi kullandım.rabbım hayırlısı ile nasip etsin

Amin aminn. Başlamışken bende durmak istemiyorum. Önüme çıkan tedavileri degerlendirecem gerisi takdiri İlahi.

Amin aminn. Başlamışken bende durmak istemiyorum. Önüme çıkan tedavileri degerlendirecem gerisi takdiri İlahi.
yani benımde düşüncem o yönde bir sürece girdik rabbım daha fazla aratmasın inşallah canım. nekdar zamandır istıyorsun kaç yıllık evlılık senı.

İnsallah ya iki tane olunca sans direkt artiyor. Saglikli iki tane buyumustur diyelim
Az önce geldim doktordan büyük yumurtam yok ortalıkta küçükler kalmış,baya baktı büyüğü bulamadı ,çatlamış olabilir yarın sabah eşinle gel dedi ,birde hormon testi verdi ne olduğunu bilmiyorum ,kaçırdı mı şimdi yani yumurtamı ne olacak şimdi böyle bir karamboldeyiiiim, bu durumu yaşayan var mııı

Catlayip catlamadigina emin degilseniz hic bosuna asilama yaptirmayin cnm. Belki catlamadi ama esinden ornek alip ve bir suru para karsiliginda asilama yapcaz diyecekler. Belki hormon testini catlama oldu mu diye gormek icin istemistir. Progesteron testi mi istedi?

Hadi bakalim heycanli bekleyis baslasin :)cok guzel gecmis surec, cok sevindim

Devlette yaptırıyoruz canım ilaç parası verdik ve bir hakkımızda gidiyor ,sanırım progesteron, ne öğreniliyor ondan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…