Sizin ignenin icerdigi etken madde belki ovitrellenin yarisi kadardir. Ya da yumurtan buyuktur bilemedim simdi. Benim de tek yumurta ve biraz buyuk 23mm. Acaba cok mu buyudu diye korkuyorum ben deNe bileyim ismini cismini hiç duymadım. İçerik olarak aynıdır bence de ben çift doz meselesine takıldım açıkçası.. tek yumurtaya iki doz fazla/gereksiz değil mi sizce de ?
Gittim canım , benim yumurtalar büyümemiş perşembe 11 mm di , dün en büyüğü 12,8 mm olmuş anca ,10 gündür gonal f kullanıyorum hiçbir işe yaramıyor ,normalde olsa daha hızlı gelişirdi yumurtam bu ilaç resmen durdurdu gelişimi bugün 14. Günüme girdim cuma tekrar gideceğim büyümüş mü diye ,çok yorucu bir süreç oldu benim içinNe dedi doktorun canim. Gittin mi 8.30da?
Canim simdi sana bi takviye tavsiye etcem ama uygular misin uygulamaz misin, bir de benim problemimle seninki ayni mi bilemedigim icin cekiniyorumGittim canım , benim yumurtalar büyümemiş perşembe 11 mm di , dün en büyüğü 12,8 mm olmuş anca ,10 gündür gonal f kullanıyorum hiçbir işe yaramıyor ,normalde olsa daha hızlı gelişirdi yumurtam bu ilaç resmen durdurdu gelişimi bugün 14. Günüme girdim cuma tekrar gideceğim büyümüş mü diye ,çok yorucu bir süreç oldu benim için
Evet ya neeeerrrde o günler diyecektinBen iki tane aynı büyüklükte yumurtayla aşılama yaptırdım bi de solda hiç yumurtam oluşmamış ikisi de sağdaydı hatta ikisi birden döllenirse ikiz olur dedi bende aman 3 yıldır tüm doktorlar aynısını söyledi 1 tane bile olmadı dedim güldü
Benim de son kontrolde 20 mm vardı yaklaşık. Bir de küçük var gelişemeyen 13-15 civarı. Bi umut son hamleyle belki o da büyür şimdi diyorum,nasipSizin ignenin icerdigi etken madde belki ovitrellenin yarisi kadardir. Ya da yumurtan buyuktur bilemedim simdi. Benim de tek yumurta ve biraz buyuk 23mm. Acaba cok mu buyudu diye korkuyorum ben de
Evet buyuyebilir. Siz gun asiri iliskiye devamke :)Benim de son kontrolde 20 mm vardı yaklaşık. Bir de küçük var gelişemeyen 13-15 civarı. Bi umut son hamleyle belki o da büyür şimdi diyorum,nasip
sizinki çok büyük değil bence iğneyi vuruldunuz değil mi?
bende 3 yılımı dolduracam ekimde inşallah bu ay bebişim gelirde bana da eşimede güzel bir süpriz olur. bende 1,5 yıldır istiyorum.Amin insaallah. 2 yıldır evliyiz. Evlendigimden beri de istiyoruz.
İnşallah bu ay olur canım Genel olarak farkettim de çoğumuzun evliliğinin 3. Yılıbende 3 yılımı dolduracam ekimde inşallah bu ay bebişim gelirde bana da eşimede güzel bir süpriz olur. bende 1,5 yıldır istiyorum.
inşallah olur inşallah rabbım herkese burda olan olmayan herkese versin ya ben bu ay başladım detaviye artık devam durmak yok ne yapalım nasıbımız böyleymiş:İnşallah bu ay olur canım Genel olarak farkettim de çoğumuzun evliliğinin 3. Yılıhatta bizim bu ay evlilik yıldönümümüz gelse hediye olurdu bize ama hiç sanmıyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırız bende bu gece çatlatma iğnesi olucam 2 tane yumurtam var 18 biri 19 du dün bugün büyümüştür biraz daha herhalde hakkımızda hayırlısı olsun sen jel kullanıyormusunBen asilamami yaptirdim simdi bekleme asamasindayim
Ay insallaaah senin de iki yumurtan varmis sansin daha yuksek, sevindim:))İnşallah güzel sonuçlar alırız bende bu gece çatlatma iğnesi olucam 2 tane yumurtam var 18 biri 19 du dün bugün büyümüştür biraz daha herhalde hakkımızda hayırlısı olsun sen jel kullanıyormusun
Benimde 9 mm di ama geçende de jel yazmıştı bu sefer bakalım yazacakmı çok rahatsız ediyor jel beni ama yazarsa mecbur kullanıcam bi tek yumurta sayım ilkinde 1 taneydi bunda 2 tane ona seviniyorum hatim duamız var 18.de sizlere de dua edicemAy insallaaah senin de iki yumurtan varmis sansin daha yuksek, sevindim:))
Benim rahim duvari kalinligim 9 mm imis. Yani gebelik icin guzel bir deger ekstra bir jele ve hapa ihtiyac duymadi doktor o yuzden
Naptin canim bugun testi tekrarladin mi? Kan verdin mi?Dün yaptığım teste göre bugünkü baya koyu çıktı.
Yarin sabah tekrar idrar testi yapacam koyulasirsa kan testi vermeye gidecem.
Allah nasip etsin. Stresli bir süreç gerçekten. Hayırlısı neyse o olur insaallah. İyi doktor seçimi çok önemli. Herkese ilk tavsiyem o.bende 3 yılımı dolduracam ekimde inşallah bu ay bebişim gelirde bana da eşimede güzel bir süpriz olur. bende 1,5 yıldır istiyorum.
Tavsiye edebilirsin canım ,merak ettim yumurta büyütme ile mi alakalıCanim simdi sana bi takviye tavsiye etcem ama uygular misin uygulamaz misin, bir de benim problemimle seninki ayni mi bilemedigim icin cekiniyorum
HAyrılısı ile bende ekimde yaptırıcamHerkese merhaba. Pko ve erkek infertilitesi sebebiyle onumuzdeki ay aşilama yapiyoruz doktorumuz tavsiyesiyle. Var mi baska eylul ayi asilama adayi?
Zeynagul
S smu
@Sitareem --->
@Buurcuumm
@Bal0ncuk
@baby0101
E Elayldrm67
@Glnkymn
@Arzu atmaca
@Lolapink
@Denisss26
Ahsen555
Optimussprime
@Snaa
Bir Pelincik
@Duamkabulolsun
Saricicek97
@zeynokoloji
@ebru2812
@cakltanesi
@Sandraantalya07
@papatya52
S Sultangggg
Naptin canim bugun testi tekrarladin mi? Kan verdin mi?
Haber et canım bizlerideEvet canım tekrarladim pozitfti kan verdim yarım saat önce.
3-4 saate çıkacak internetten bakacam.
Olsun sıkıntı olmaz inşallah moralini bozma hiçEvet buyuyebilir. Siz gun asiri iliskiye devamke :)
Evet igneyi vurdugumda 23 mm idi. İki gun sonra asilama yapildi. Belki asilama gunune kadar daha da buyumusturcunku igneyi vurar vurmaz catlamiyo
Haber et canım bizleride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?