Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne bileyim ismini cismini hiç duymadım. İçerik olarak aynıdır bence de ben çift doz meselesine takıldım açıkçası.. tek yumurtaya iki doz fazla/gereksiz değil mi sizce de ?
Sizin ignenin icerdigi etken madde belki ovitrellenin yarisi kadardir. Ya da yumurtan buyuktur bilemedim simdi. Benim de tek yumurta ve biraz buyuk 23mm. Acaba cok mu buyudu diye korkuyorum ben de

Ne dedi doktorun canim. Gittin mi 8.30da?
Gittim canım , benim yumurtalar büyümemiş perşembe 11 mm di , dün en büyüğü 12,8 mm olmuş anca ,10 gündür gonal f kullanıyorum hiçbir işe yaramıyor ,normalde olsa daha hızlı gelişirdi yumurtam bu ilaç resmen durdurdu gelişimi bugün 14. Günüme girdim cuma tekrar gideceğim büyümüş mü diye ,çok yorucu bir süreç oldu benim için

Canim simdi sana bi takviye tavsiye etcem ama uygular misin uygulamaz misin, bir de benim problemimle seninki ayni mi bilemedigim icin cekiniyorum

Evet ya neeeerrrde o günler diyecektin hayırlısı olsun inş

Sizin ignenin icerdigi etken madde belki ovitrellenin yarisi kadardir. Ya da yumurtan buyuktur bilemedim simdi. Benim de tek yumurta ve biraz buyuk 23mm. Acaba cok mu buyudu diye korkuyorum ben de
Benim de son kontrolde 20 mm vardı yaklaşık. Bir de küçük var gelişemeyen 13-15 civarı. Bi umut son hamleyle belki o da büyür şimdi diyorum,nasip
sizinki çok büyük değil bence iğneyi vuruldunuz değil mi?

Evet buyuyebilir. Siz gun asiri iliskiye devamke :)
Evet igneyi vurdugumda 23 mm idi. İki gun sonra asilama yapildi. Belki asilama gunune kadar daha da buyumustur cunku igneyi vurar vurmaz catlamiyo

bende 3 yılımı dolduracam ekimde inşallah bu ay bebişim gelirde bana da eşimede güzel bir süpriz olur. bende 1,5 yıldır istiyorum.
İnşallah bu ay olur canım Genel olarak farkettim de çoğumuzun evliliğinin 3. Yılı hatta bizim bu ay evlilik yıldönümümüz gelse hediye olurdu bize ama hiç sanmıyorum

Reactions: smu
İnşallah bu ay olur canım Genel olarak farkettim de çoğumuzun evliliğinin 3. Yılı hatta bizim bu ay evlilik yıldönümümüz gelse hediye olurdu bize ama hiç sanmıyorum
inşallah olur inşallah rabbım herkese burda olan olmayan herkese versin ya ben bu ay başladım detaviye artık devam durmak yok ne yapalım nasıbımız böyleymiş:

Ben asilamami yaptirdim simdi bekleme asamasindayim
İnşallah güzel sonuçlar alırız bende bu gece çatlatma iğnesi olucam 2 tane yumurtam var 18 biri 19 du dün bugün büyümüştür biraz daha herhalde hakkımızda hayırlısı olsun sen jel kullanıyormusun

Ay insallaaah senin de iki yumurtan varmis sansin daha yuksek, sevindim:))
Benim rahim duvari kalinligim 9 mm imis. Yani gebelik icin guzel bir deger ekstra bir jele ve hapa ihtiyac duymadi doktor o yuzden

Ay insallaaah senin de iki yumurtan varmis sansin daha yuksek, sevindim:))
Benim rahim duvari kalinligim 9 mm imis. Yani gebelik icin guzel bir deger ekstra bir jele ve hapa ihtiyac duymadi doktor o yuzden
Benimde 9 mm di ama geçende de jel yazmıştı bu sefer bakalım yazacakmı çok rahatsız ediyor jel beni ama yazarsa mecbur kullanıcam bi tek yumurta sayım ilkinde 1 taneydi bunda 2 tane ona seviniyorum hatim duamız var 18.de sizlere de dua edicem

bende 3 yılımı dolduracam ekimde inşallah bu ay bebişim gelirde bana da eşimede güzel bir süpriz olur. bende 1,5 yıldır istiyorum.
Allah nasip etsin. Stresli bir süreç gerçekten. Hayırlısı neyse o olur insaallah. İyi doktor seçimi çok önemli. Herkese ilk tavsiyem o.

HAyrılısı ile bende ekimde yaptırıcam

Evet buyuyebilir. Siz gun asiri iliskiye devamke :)
Evet igneyi vurdugumda 23 mm idi. İki gun sonra asilama yapildi. Belki asilama gunune kadar daha da buyumustur cunku igneyi vurar vurmaz catlamiyo
Olsun sıkıntı olmaz inşallah moralini bozma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…