Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Teşekkür ederim canim.
Aşılamada en fazla 3 yumurta olsa şansımız yüksek.
Bir yumurta ilede tutabilir Allahın takdiri, ama daha fazla olunca şansımizda daha yüksek.
Bende gonal f kullandım 4 gün boyunca 75 ml sonrada 3 gün boyunca 112 ml bukezde 5 yumurtam var ama benim dozum yüksek.
Senin doktor ilacın dozunu az başlamış belki pko var diye fazladan yumurtan oluşmasın diye.

Evet canım ben 4 gün 50 4 gün 75 kullandım şuan 3 gün daha kullanıyorum 75 yarın kontrolüm var inşallah büyümüştür fazladan yumurtalar

Benimde 1 tane yumurtam vardı 9.günde (14mm)yarın yine gidicem kontrole bakalım moral bozmayalım şans her zaman vardır

Bugün iğnemi 1 saat geç yaptım bir sorun olur mu diğer günler tamamen aynı saat de yapmıştım

Kızlar merhaba. Birkaç güne adet olacağım ve aşılama yaptırmayı düşünüyorum inşallah
Sizlere sorum iğneli aşılamada genellikle kaç kutu ilaç gidiyor doz nasıl ayarlanıyor ve fiyat ne tutuyor?

Klomen ne oluyor onu hiç duymadım

Aynen doktorda dedi ikiz normal ama 3 ve sonrası için dururulur dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Verikosel esimdede var ileri hızında %36 şuan ilaç kullanıyor 2 aydır inşallah benimde ilk asilamam tutar asilamada yumurta çatlaması için iğne kullandınız mı siz

benim eşimde varikosel çıkmadı ultrasonda.. elle muayneede başlanmgıç var dediler ama hiç bir dr ameliyat etme gereği duymadı
fakat sayımız hızımız hep az.. hızımız 0 sayımız 15 milyon... morfoloji 0
benim 4 yumurtam oluştu... salı günü test günüm.. aşılama oldum
ama regl olcam gibi sivilcelerim çıktı..
hiçbir belirtim yok
sanırım tutmadı

Verikosel esimdede var ileri hızında %36 şuan ilaç kullanıyor 2 aydır inşallah benimde ilk asilamam tutar asilamada yumurta çatlaması için iğne kullandınız mı siz

Varikosel varsa ameliyat olmasını tavsiye ederim benim eşimde de vardı ameliyattan sonra değerleri baya düzelmisti.
Evet ovitrelle çatlaması iğnesi kullandım.

Canım benim esimdede ameliyat olmadan önce ileri hız 0 di morfoloji 2 sayıda sorun yoktu ameliyattan sonra baya düzeldi.
Aşılamada spermler yikandigi için değerler farklı oluyor.
Bizde yikandiginda ileri hız yüzde 70 olmuştu yavaş spermlerde yüzde 30 sayı felanda artmıştı doktor şaşırmışti hatta çok çok iyi dedi ve çok şükür ilk aşılamam tutmuştu.
Bugünde ikinci çocuk için ilk denemem var.
Ümidini kaybetme inşallah olacak tutacak.
Belirtide şimdi olmaz yani bende adet öncesi hangi belirti varsa aşılamam tutgu zamanda adet olacaktım sandım olmadım.

yaz ortası üşüyorum ve sivilcelerim var... ama umarım tutmuştur.. salı günü belli olcak
işte doktorlar bize ameliyata gerek yok dedi
bizde ileri hız 0 çıktı
yıkamadan sonra
hızlı ileri %16
yavaş ileri %82
toplamda 98 çıktı... bende ona şaşırdım

Sonuçları iyi yavaş hızlı fark etmiyor zaten aşılamada direkt yumurtaya yakın spermler bırakılıyor.
Yani şansınız iyi bizde tutmuştu sizdede tutar inşallah.

Kizlar gunaydin ben de bugun itibariyle femara kullanmaya basladim. Her sey yolunda giderse 7-8 eylul gibi asilamam yapilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…