- 7 Aralık 2017
- 202
- 192
- 53
Benim de pkom var gonalf450 kullandım 4 gün 50ml büyümedi 4 gün 75ml kullandım biraz büyüdü yarın kontrolüm var eğer yumurtam büyürse aşılama olacak ama bir yumurta ile şans çok mu düşük
Çok geçmiş olsun size de
Oyle diyorlar ama 3.tutmazsa sonra tuplere bakilmasi gerekiyor. Bir de hic belirtim yok sadece dun ve bugun sabah sag kasigimda bir agri olustu oda anlikti sonra hepsi gitti2. 3. aşılamada şans daha yüksek diyorlar zaten :)
Evet canım ben 4 gün 50 4 gün 75 kullandım şuan 3 gün daha kullanıyorum 75 yarın kontrolüm var inşallah büyümüştür fazladan yumurtalarTeşekkür ederim canim.
Aşılamada en fazla 3 yumurta olsa şansımız yüksek.
Bir yumurta ilede tutabilir Allahın takdiri, ama daha fazla olunca şansımizda daha yüksek.
Bende gonal f kullandım 4 gün boyunca 75 ml sonrada 3 gün boyunca 112 ml bukezde 5 yumurtam var ama benim dozum yüksek.
Senin doktor ilacın dozunu az başlamış belki pko var diye fazladan yumurtan oluşmasın diye.
Benimde 1 tane yumurtam vardı 9.günde (14mm)yarın yine gidicem kontrole bakalım moral bozmayalım şans her zaman vardırBenim de pkom var gonalf450 kullandım 4 gün 50ml büyümedi 4 gün 75ml kullandım biraz büyüdü yarın kontrolüm var eğer yumurtam büyürse aşılama olacak ama bir yumurta ile şans çok mu düşük
Çok geçmiş olsun size de
Merhaba bende aşılamaya başlayacağım adet olmayı bekliyormHerkese merhaba. Pko ve erkek infertilitesi sebebiyle onumuzdeki ay aşilama yapiyoruz doktorumuz tavsiyesiyle. Var mi baska eylul ayi asilama adayi?
Zeynagul
@smu
@Sitareem
@Buurcuumm
Bal0ncuk
@baby0101
E Elayldrm67
@Glnkymn
canım moralini hiç bozmaa artık herkeste bir sorun var malesef beslenmeden bende 1,5 yıldır denıyorum hiç sorun yok ama olmuyor bu ay klomene başladık 2-3 ay kullanırız dedi doktorum sonra olmazsa aşılama sonra tüp bebek herşeyın çözumu var rabbım dermanı olmayan dert vermesın inşallah. iyi düşün sağlıklı olman avantajına inşallah aşılamada gebe kalırsın.
Aynen doktorda dedi ikiz normal ama 3 ve sonrası için dururulur dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallahüçüz beşiz mi :):):) onu kontrol atına alıyor doktorlar merak etme, 4ten fazla yumurta varsa aşılama tedavisini durduruyorlar ya da tüp bebek yöntemiyle devam ediyorlar. PKO hastalarında yumurta normalden fazla olur zaten korkulacak bir durum değil.
Verikosel esimdede var ileri hızında %36 şuan ilaç kullanıyor 2 aydır inşallah benimde ilk asilamam tutar asilamada yumurta çatlaması için iğne kullandınız mı sizMerhaba arkadaşlar benimde yarın 1 buçukta aşılamam olacak, umarım olumlu geçer.
Ayrıca pkolu olan arkadaşlarıma hayit hapını öneriyorum.
Bende pko yok ama adetlerim düzensiz, doktorum bana yazmıştı.
İlk oğlumda aşılama yaptığım zamanın öncesinde 3 ay felan kullanıyordum, şimdide 3 aydır yine kullanıyorum adetim tam zamanında oluyor. Yani size canı gönülden öneriyorum hormonlarida düzene sokuyor.
Ayrıca ilk aşılamamda benimde fazla yumurtam gelişmişti doktor iptal etmedi 5 tane olgun yumurtam vardı sadece Birtanesi tuttundu.
Birde eşimde varikosel vardı ileri hız spermi 0 di ameliyat olduktan sonra değerleri düzeldi.
Aşılama sırasinda spermler yıkanıyor ve eşimde değerleri baya bir artmıştı belki ondan dolayı asilamamiz tutmuştu.
Merak ettiğiniz bisey varsa sorabilirsiniz.
benim eşimde varikosel çıkmadı ultrasonda.. elle muayneede başlanmgıç var dediler ama hiç bir dr ameliyat etme gereği duymadıMerhaba arkadaşlar benimde yarın 1 buçukta aşılamam olacak, umarım olumlu geçer.
Ayrıca pkolu olan arkadaşlarıma hayit hapını öneriyorum.
Bende pko yok ama adetlerim düzensiz, doktorum bana yazmıştı.
İlk oğlumda aşılama yaptığım zamanın öncesinde 3 ay felan kullanıyordum, şimdide 3 aydır yine kullanıyorum adetim tam zamanında oluyor. Yani size canı gönülden öneriyorum hormonlarida düzene sokuyor.
Ayrıca ilk aşılamamda benimde fazla yumurtam gelişmişti doktor iptal etmedi 5 tane olgun yumurtam vardı sadece Birtanesi tuttundu.
Birde eşimde varikosel vardı ileri hız spermi 0 di ameliyat olduktan sonra değerleri düzeldi.
Aşılama sırasinda spermler yıkanıyor ve eşimde değerleri baya bir artmıştı belki ondan dolayı asilamamiz tutmuştu.
Merak ettiğiniz bisey varsa sorabilirsiniz.
Verikosel esimdede var ileri hızında %36 şuan ilaç kullanıyor 2 aydır inşallah benimde ilk asilamam tutar asilamada yumurta çatlaması için iğne kullandınız mı siz
benim eşimde varikosel çıkmadı ultrasonda.. elle muayneede başlanmgıç var dediler ama hiç bir dr ameliyat etme gereği duymadı
fakat sayımız hızımız hep az.. hızımız 0 sayımız 15 milyon... morfoloji 0
benim 4 yumurtam oluştu... salı günü test günüm.. aşılama oldum
ama regl olcam gibi sivilcelerim çıktı..
hiçbir belirtim yok
sanırım tutmadı
yaz ortası üşüyorum ve sivilcelerim var... ama umarım tutmuştur.. salı günü belli olcakCanım benim esimdede ameliyat olmadan önce ileri hız 0 di morfoloji 2 sayıda sorun yoktu ameliyattan sonra baya düzeldi.
Aşılamada spermler yikandigi için değerler farklı oluyor.
Bizde yikandiginda ileri hız yüzde 70 olmuştu yavaş spermlerde yüzde 30 sayı felanda artmıştı doktor şaşırmışti hatta çok çok iyi dedi ve çok şükür ilk aşılamam tutmuştu.
Bugünde ikinci çocuk için ilk denemem var.
Ümidini kaybetme inşallah olacak tutacak.
Belirtide şimdi olmaz yani bende adet öncesi hangi belirti varsa aşılamam tutgu zamanda adet olacaktım sandım olmadım.
yaz ortası üşüyorum ve sivilcelerim var... ama umarım tutmuştur.. salı günü belli olcak
işte doktorlar bize ameliyata gerek yok dedi
bizde ileri hız 0 çıktı
yıkamadan sonra
hızlı ileri %16
yavaş ileri %82
toplamda 98 çıktı... bende ona şaşırdım
Yumurta gelistirici hormon hapiKlomen ne oluyor onu hiç duymadım
O zaman tarihlerimiz benzer olacak seninle benim de bugun 3. Gunum, hapa basladim :)Merhaba bende aşılamaya başlayacağım adet olmayı bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?