Su gibi akinti galiba bende de oldu ama oyle cok farkedilecek gibi degil 1-2 kere falan canim. Bence normaldirKızlar bişi sorcam benim dün ve bu gün su gibi akıntım geliyor öyle yumurta akı kıvamında falan değil bildiğin su gibiTövbe tövbe sanki istemsiz kacırıyorum gibi ama idrar degil varmı böyle birsey yasayan bilen
Canim ne yaptin test yaptin mi? Yapicam demistin bugunKan vermeyeceğim evde test yapacağım.
Yaptım maalesef negatifCanim ne yaptin test yaptin mi? Yapicam demistin bugun ☺
Belki daha idrara gecmemistir yenidirYaptım maalesef negatif
Erken gebelik testiydi zaten bugün de 15. Gün demek ki olmamış. İnşallah sizlerin olmuştur.Belki daha idrara gecmemistir yenidir
Uzuldum canim yaaaErken gebelik testiydi zaten bugün de 15. Gün demek ki olmamış. İnşallah sizlerin olmuştur.
Yaptım maalesef negatif
Canım aşılamada yumurtanın istenilen boyuta kontrollü ulaşması icin gonal f kullanılıyor diye biliyorum ama başka ilaçlarda var umutsuz olma biraz kafanı da dinlemek istersen dinle bir ay ara ver sana iyi gelecektirDoktora gittim aşılama istiyorum dedim hormonlarıma baktı hepsi güzel çıktı sonra gonal f yazdı gönderdi bende bilmeyince başladım kullanmaya
Kizim sen bisey sayma artik test yap. Kac gundur diyorum vakti geldi diyeKizlar asilama gununu sayacak miyiz ya kafam karisti yine☺
Of ya esim illa pazar gunu 14gun diyorda onunla iddalasiyoruz ben pazar 15 diyorumKizim sen bisey sayma artik test yap. Kac gundur diyorum vakti geldi diye
Hakkında hayırlısı olsun canım ama kırmızıları görmeden hiçbirsey net degil idrar testleri adet gecikmesindenden sonra net belli oluyor. Hatta bünyeden bünyeye degişiyor bile. Kan tahlili en garantisi.Erken gebelik testiydi zaten bugün de 15. Gün demek ki olmamış. İnşallah sizlerin olmuştur.
Kizlar asilama gununu sayacak miyiz ya kafam karisti yine
14gun sonra dedi yaaDrun tarih vermedimi canım en güzeli o tarih
Aşılama günü dediyse öyle hesapla. Bana da iki hafta sonra kan vermeye geleceksin dedi 7 eylül pazartesi asılama 21 eylül pazartesi kan tahlili. Bir günden de cok bişi fark olmaz canım14gun sonra dedi yaa
Bugun 14 o zaman adet olmamissin. Hamilelik varsa cikicak :) esin de mi simdi yap diyo ben gibi :)Of ya esim illa pazar gunu 14gun diyorda onunla iddalasiyoruz ben pazar 15 diyorum
Öyle yapıcam galiba canımCanım aşılamada yumurtanın istenilen boyuta kontrollü ulaşması icin gonal f kullanılıyor diye biliyorum ama başka ilaçlarda var umutsuz olma biraz kafanı da dinlemek istersen dinle bir ay ara ver sana iyi gelecektir
Yok canim o yarin diyor bende hic yapmayayim diyorum regli olmazsam yaparim diyorum galiba sonucun negatif olmasindan korkuyorumBugun 14 o zaman adet olmamissin. Hamilelik varsa cikicak :) esin de mi simdi yap diyo ben gibi :)
Haklisin canim. O korku insana her seyi yaptirir. Kendini hazir hissetiginde yaparsin test. İnsallah istedigin gibi olur. Buraya yazmayi unutma yapincaYok canim o yarin diyor bende hic yapmayayim diyorum regli olmazsam yaparim diyorum galiba sonucun negatif olmasindan korkuyorum
Aynı ben bende öyleyim ya bilginin su çamaşır da leke gibi izi kalıyor amaKızlar bişi sorcam benim dün ve bu gün su gibi akıntım geliyor öyle yumurta akı kıvamında falan değil bildiğin su gibiTövbe tövbe sanki istemsiz kacırıyorum gibi ama idrar degil varmı böyle birsey yasayan bilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?