Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Su gibi akinti galiba bende de oldu ama oyle cok farkedilecek gibi degil 1-2 kere falan canim. Bence normaldir

Doktora gittim aşılama istiyorum dedim hormonlarıma baktı hepsi güzel çıktı sonra gonal f yazdı gönderdi bende bilmeyince başladım kullanmaya
Canım aşılamada yumurtanın istenilen boyuta kontrollü ulaşması icin gonal f kullanılıyor diye biliyorum ama başka ilaçlarda var umutsuz olma biraz kafanı da dinlemek istersen dinle bir ay ara ver sana iyi gelecektir

Erken gebelik testiydi zaten bugün de 15. Gün demek ki olmamış. İnşallah sizlerin olmuştur.
Hakkında hayırlısı olsun canım ama kırmızıları görmeden hiçbirsey net degil idrar testleri adet gecikmesindenden sonra net belli oluyor. Hatta bünyeden bünyeye degişiyor bile. Kan tahlili en garantisi.

Öyle yapıcam galiba canım bir ay ara verip o arada da hayıt suyu kullanmak istiyorum daha önce denemek nasip olmadı hiç ,eşimde istemiyor önümüzde ki ay tedaviyi ,ama doktor cazip bişeyler söylerse yine bilemicem şuan ki düşüncem böyle salı günü belli olur artık ne olacağı ,sen ne yaptın bugün kontrolün vardı

Yok canim o yarin diyor bende hic yapmayayim diyorum regli olmazsam yaparim diyorum galiba sonucun negatif olmasindan korkuyorum
Haklisin canim. O korku insana her seyi yaptirir. Kendini hazir hissetiginde yaparsin test. İnsallah istedigin gibi olur. Buraya yazmayi unutma yapinca

Aynı ben bende öyleyim ya bilginin su çamaşır da leke gibi izi kalıyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…