Aynen öyle canım benimkide. Bi yönden sevindim mesaneyi patlatmamışız o zamanAynı ben bende öyleyim ya bilginin su çamaşır da leke gibi izi kalıyor ama
Yok kız kullandığımız iğnelerdendir belki deAynen öyle canım benimkide. Bi yönden sevindim mesaneyi patlatmamışız o zaman
Sanırım canımYok kız kullandığımız iğnelerdendir belki de
Arada bi kasık ağrım oluyor canım onun dışında birsey yok üstüne düşmüyorum fazla umudum yok sen yazınca aa bende de su gibi akıntı var dedimSanırım canım ☺senin durumlar nasıl gidiyor
Hayırlısı olsun canım gçnlümüzdekileri nasip etsin RabbimArada bi kasık ağrım oluyor canım onun dışında birsey yok üstüne düşmüyorum fazla umudum yok sen yazınca aa bende de su gibi akıntı var dedim
İnşallah dokturun icine sinen bisey söyler de hersey gönlünce olur canımÖyle yapıcam galiba canım♥ bir ay ara verip o arada da hayıt suyu kullanmak istiyorum daha önce denemek nasip olmadı hiç ,eşimde istemiyor önümüzde ki ay tedaviyi ,ama doktor cazip bişeyler söylerse yine bilemicem şuan ki düşüncem böyle salı günü belli olur artık ne olacağı ,sen ne yaptın bugün kontrolün vardı
Dik batırdınız değil mi ? Ben hemşireyim daha önce başkasına da bu ve bu tarz iğne çok yaptım kendime de yapıyorum iki aydır gonal f hiç yanma problemi olmadı göbeğinizin üç yada dört parmak altına yada aynı mesafede sağına yada soluna birer nokta koyun kalemle sonra bu noktaları birleştirin oluşan yarım ay çizgisinin herhangi bir yerine yapabilirsiniz kolay olması icin bu şekilde anlattımHanımlar bende bugün ilk gonalf iğnemi yaptım. Çok zor yaptım ilk başta girmiyor gibi oldu siz nasıl yaptınız. Birde ucunu komple sokuyorsunuz demi. Yaptım ama yanmaya başladı biraz yanlış mı yaptım acabaa
Ve yavaş değilde bir anda batırmanızı öneririm daha az acıyorHanımlar bende bugün ilk gonalf iğnemi yaptım. Çok zor yaptım ilk başta girmiyor gibi oldu siz nasıl yaptınız. Birde ucunu komple sokuyorsunuz demi. Yaptım ama yanmaya başladı biraz yanlış mı yaptım acabaa
Yaaaa çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız.Ve yavaş değilde bir anda batırmanızı öneririm daha az acıyor
Rica ederim ne demek iyi olmanıza sevindimYaaaa çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız.2 parmak soluna yaptım evet dik batırdım bide youtube da gördüm batırılacak yeri az sıkıp kaldırdım. Yavaş yavaş batirdigim için acıdı sanırım. Ilk başta girmiyor gibi oldu ondan acıdı sanırım şimdi iyiyim
Bir de pamukla temizledikten sonra biraz bekleyip batırırsanız daha az yanma oluyor hemşire o şekilde söylemişti bana.Yaaaa çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız.2 parmak soluna yaptım evet dik batırdım bide youtube da gördüm batırılacak yeri az sıkıp kaldırdım. Yavaş yavaş batirdigim için acıdı sanırım. Ilk başta girmiyor gibi oldu ondan acıdı sanırım şimdi iyiyim
Tamam yarın daha kolay olacak inaniyorumBir de pamukla temizledikten sonra biraz bekleyip batırırsanız daha az yanma oluyor hemşire o şekilde söylemişti bana.Hayırlısıyla gönlünüzce olur inş tedaviniz..
İnşallah canım,seninde adına da çok sevindim iki tane yumurtanın peşpeşe büyümesi de güzel birşey bakarsın belki ikizin olurİnşallah dokturun icine sinen bisey söyler de hersey gönlünce olur canım ❤ Ben bugün gittim biri 17 mm biri 18 mm olmuş sonundaBugün tekrar gonal f 150 vurulmamı söyledi doktorum ve yarın mesaisi olmadığı halde sağolsun beni bi ara çağırıp bakacak biraz daha büyürse çatlatma iğnesi ve aşılama tarihi verecek bakalım ama ben pcos olduğum icin arkada büyümeye başlayan bir kaç tane daha yumurta görüyorum ama inşallah büyümezler büyürlerse çoğul gebelik riskinden dolayı aşılama yapamayız dedi akıntımı da sordum yumurtan büyüdüğü icin oluyordur dedi .. ama ben sonucu olumsuz olacaksa bile ilk defa mutluyum , çünkü en azından yumurtam büyüyebiliyormus onu gördüm ben umutsuzluğa kapılmıştım 5 defa ilaç tedavisine rağmen 10 mm i bile geçmeyince ki polikistik overde yani onlarca yumurta var ama biri bile büyümüyordu . Canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ❤
Canımmmm aminnn sağlıklı olsun da baş göz üstüne biri de ikisi deİnşallah canım,seninde adına da çok sevindim iki tane yumurtanın peşpeşe büyümesi de güzel birşey bakarsın belki ikizin olurBu sefer herşey gönlünce olsun ,dediğin gibi hakkımızda hayırlısı♥
Leke leke gelmeye başladı zaten yarın regle çevirir.Hakkında hayırlısı olsun canım ama kırmızıları görmeden hiçbirsey net degil idrar testleri adet gecikmesindenden sonra net belli oluyor. Hatta bünyeden bünyeye degişiyor bile. Kan tahlili en garantisi.
Vakti değilmiş canım güçlü ol her ay yeni bi umut Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahLeke leke gelmeye başladı zaten yarın regle çevirir.
3 gün perhiz yeterli 5 6 gün çok bence hareketlilik problemi varsaArkadaşlar bisey sormak istiyorum doktorum carsambadan sonra iliski yasak demişti ama aşılama Cumartesi veya önümüzdeki Pazartesi olur diye tahmin ettiği için öyle demişti bugün kontrolümde aşılama salı veya Çarşamba yapacağız diye tahmin ediyorum dedi o zaman cinsel perhizimiz 5-6 gün oluyor fazla olunca da hareketlilik falan azalmıyor mu zaten hareketlilikten problemimiz varsaat çok geç oldu doktoruma yazamıyorum yaptıran arkadaşlar sizler kaç gün cinsel perhiz yaptınız acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?