Canım benim esimde problem yoktu 3 gün ideal diye biliyorum ama kimilerinde degişiyor drun önerisi 3-4gün olmalıymış hatta hemsire dr beklemiş sperme kızıyor dedi cmtsi aksamı ilişki yapın dedi pztesi asılama oldu. Degerler gayet iyi demişlerdi.Arkadaşlar bisey sormak istiyorum doktorum carsambadan sonra iliski yasak demişti ama aşılama Cumartesi veya önümüzdeki Pazartesi olur diye tahmin ettiği için öyle demişti bugün kontrolümde aşılama salı veya Çarşamba yapacağız diye tahmin ediyorum dedi o zaman cinsel perhizimiz 5-6 gün oluyor fazla olunca da hareketlilik falan azalmıyor mu zaten hareketlilikten problemimiz varsaat çok geç oldu doktoruma yazamıyorum yaptıran arkadaşlar sizler kaç gün cinsel perhiz yaptınız acaba ?
Canım 27mm yumurta baya büyümüş 18 - 24mm en ideali diye biliyorum tam bi sökülmedimi adetin tam sökülmeden klomen kullanman mantıklı degil ayrıca tedaviyi veren dr resmen sallamış 23 mm yumurtan varken nasıl olurda iğneye devam ettirir tabi şehir dışında gelip asılama yapamıcak beyfendi yada hanfendi kimse. Ben senin yerinde olsam baska dra giderdim biz ne umutlarla gidiyoruz yaptıklatına bak.ARKADAŞLAR MERHABA LUTFEN BANA YARDIMCI OLABİLİR MISINIZ? KAFAM KARISIK. BAŞINIZI AGRITMAMAK IÇIN ÇOK KISA ANLATACAĞIM. ESIMDE VARIKOSEL VARDI 11 AY ÖNCE AMELIYAT OLDU VE ILK DEFA GECEN AY DEGERLERI DÜZGÜN CIKTI YANI SAGLIKLI BIR ERKEKTE OLMASI GEREKEN SEKILDE BIZ BUNU OGRENDIGIMIZDE AŞILAMA IÇIN GITMISTIK. SONRA BEN MUAYENE OLDUM AMA BENDE PKOS CIKTI HALBUKI ADETIM DUZENLIDIR AMA KILOM VAR OBEZITE GIBI DEGIL AMA BOYUMA GORE 15 FAZLA DIYELIM. NEYSE DOKTORUM BANATEDAVIYE BASLADI ILK KEZ KLOMEN KULLANDIM2 ×1 SEKLINDE 5GUN SONRA 2.5 GUN GÜNDE 2 ADET MENAPUR IGNE 75 KULLANDIM VE ERTESI GÜN MUAYENEYE GITTIM 23 MM 14MM 14MM 10MM 4 YUMURTA VARDI ASIL DOKTORUM YANI TEDAVIYI VEREN BASKA.SEHIRDE ONA SONUCU YOLLADIM 2.GÜN DAHA MENAPUR KULLAN DEDI AMA BU DEFA GÜNDE 1 SEKLINDE SONRA 3. GÜN YINE GITTIM ADETIN 14. GÜNÜ YANI BU DEFA 27MM, 17MM, 17MM 14MM OLMUSLARDI DOKTORUMA YAZDIM AŞILAMA KALSIN DEDI CATLATMA IGNESI YAPMA KENDINIZ DENEYIN DUZENSIZ BÜYÜMÜŞ DEDI. AMA BURDA KONTROL EDEN DOKTORUM BEN VERSEM BU TEDAVIYI CATLATMA VUR DERDIM DEDI BEN DE VURDUM.
CATLATMADAN 14 GÜN SONRA YANI ADET GUNUMDE LEKELENME GELDI TAMAM ADET OLUYORUM DADIM FAKAT SONRA HEP AYNI SANILSA GELDI BUGUN ADETIMIN 3. GÜNÜ HALA LEKE SEKLINDE SABAH DOKTORA GITTIM BAŞKA BIRINE KIST YOK YUMURTALIKLAR SAĞLAM DEDI YA GEBESIN YA ADET OLUYORSUN DEDI BETA HCG BAKTI AMA 0.8 YANI BEBEK YOK. AŞILAMA DOKTORUMA BILGI VERDIM. O DA TAMAM O ZAMAN BUGÜN 3. GUNUNSE YARIN SABAH AKŞAM KLOMENEBASLA DEDI SONRA KONTROLE GIT VE BANA BILGI VER Dedi
BENIM SIZE SORUM ARANIZDA BENIM GIBI ADETI DÜZGÜN GELMEDEN KLOMENKULLANAN OLDU MU? EGER BILEN VARSA NOLUR YAZSIN YOKSA DOKTORUM ADETIMBAŞLADI MI SANDI. YANLIŞ BIR SEY MI.YAPIYORUM
Anladım canım teşekkür ederimCanım benim esimde problem yoktu 3 gün ideal diye biliyorum ama kimilerinde degişiyor drun önerisi 3-4gün olmalıymış hatta hemsire dr beklemiş sperme kızıyor dedi cmtsi aksamı ilişki yapın dedi pztesi asılama oldu. Degerler gayet iyi demişlerdi.
Bende öyle düşünüyorum yine de korkuyorum3 gün perhiz yeterli 5 6 gün çok bence hareketlilik problemi varsa
Canım öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Doktorum başka şehirde ve arada tanıdık aile dostumuz var ürolog o yüzden aşılamaya oraya gideceğiz. Doktor da alanında gerçekten ünlü bir isim ama beni anlamadı ya da geçiştirdi diye düşünüyorum yani yarın KLOMENE nasıl başlayacağım adet olmadım sokmadı hala yok. Kafayı yiyecegim. 23mm önemli değil diğer kucukleri büyütelim dedi o zaman sonra da beğenmedi duzensizler dediCanım 27mm yumurta baya büyümüş 18 - 24mm en ideali diye biliyorum tam bi sökülmedimi adetin tam sökülmeden klomen kullanman mantıklı degil ayrıca tedaviyi veren dr resmen sallamış 23 mm yumurtan varken nasıl olurda iğneye devam ettirir tabi şehir dışında gelip asılama yapamıcak beyfendi yada hanfendi kimse. Ben senin yerinde olsam baska dra giderdim biz ne umutlarla gidiyoruz yaptıklatına bak.
Arkadaşlar bisey sormak istiyorum doktorum carsambadan sonra iliski yasak demişti ama aşılama Cumartesi veya önümüzdeki Pazartesi olur diye tahmin ettiği için öyle demişti bugün kontrolümde aşılama salı veya Çarşamba yapacağız diye tahmin ediyorum dedi o zaman cinsel perhizimiz 5-6 gün oluyor fazla olunca da hareketlilik falan azalmıyor mu zaten hareketlilikten problemimiz varsaat çok geç oldu doktoruma yazamıyorum yaptıran arkadaşlar sizler kaç gün cinsel perhiz yaptınız acaba ?
cevabınız icin teşekkür ederim öncelikleÇatlatma iğnesinden 1 gün önce ilişki önerdi bize yani 2-3 günlük perhiz le yaptık aşılama yı en büyük yumurtam 21 mm Di iğne vurulduğum gün. 2 tane de 11 ve 12 mm lik yumurta vardı geride. Ama uzun sürmesi ne kadar etkiler bilemiyorum..
Sayısını tam hatırlayamıyorum ama evet sınırdaydı değerlerimiz çok iyi değildi. Hareketlilik ve morfoloji de sorunumuz vardı biraz. Çakşır suyu içti Bi dönem, yine keçiboynuzu kürü yaptık, fındık fıstık vs çok işe yarıyor sağlıklı ve düzenli beslenme ve en önemlisi stres ilk başta daha kötüydü değerlerimiz zamanla bunlara dikkat ederek yükseldi normale yakın oldu..cevabınız icin teşekkür ederim öncelikle ☺Eşinizde problem var mıydı hareketlilikte falan acaba ?
Canım 3 gün ideal en fazla 4 gün ama 5 6 gün çok fazlaBende öyle düşünüyorum yine de korkuyorumdoktorum bugün çıkarken cinsel iliski yasak dedi bende evet carsambadan beri olmadı siz dediğiniz için dedim tamam dedi ama kafası dalgındı acil kanamalı bir hastası gelmişti tam anlamadığını düşünüyorum beni
Çok teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre versin Allah insallahSayısını tam hatırlayamıyorum ama evet sınırdaydı değerlerimiz çok iyi değildi. Hareketlilik ve morfoloji de sorunumuz vardı biraz. Çakşır suyu içti Bi dönem, yine keçiboynuzu kürü yaptık, fındık fıstık vs çok işe yarıyor sağlıklı ve düzenli beslenme ve en önemlisi stres ilk başta daha kötüydü değerlerimiz zamanla bunlara dikkat ederek yükseldi normale yakın oldu..
Canım aynen bende uzun uzun araştırdım bi yandan da korkuyordum acaba bilerek mi uzun bekletiyor diye en son kendi istediğimi yapma kararı aldım eğer aşılama salı olursa 2 gün carsamba olursa 3 gün perhiz yapmış olacak bakalımCanım 3 gün ideal en fazla 4 gün ama 5 6 gün çok fazla
amin inşallahHaftaya gonalf işe gideceğim ilaç aşaması başlayacak, duruma göre yazacağım buraya ben yine inşallah☀
Ben varımHerkese merhaba. Pko ve erkek infertilitesi sebebiyle onumuzdeki ay aşilama yapiyoruz doktorumuz tavsiyesiyle. Var mi baska eylul ayi asilama adayi?
Zeynagul
@smu
@Sitareem --->
@Buurcuumm
@Bal0ncuk
@baby0101
@Elayldrm67--->
@Glnkymn
@Arzu atmaca
@Lolapink
D Denisss26
@Ahsen555
@Optimussprime
@Snaa
Bir Pelincik
@Duamkabulolsun
@Saricicek97
@zeynokoloji
E efulimm1
@cakltanesi
@Sandraantalya07
@papatya52
@Sultangggg
@selcanevrenn20
HarikaAlice
@Yarrn
Ya sanki tutacak mıydı hepsi de off neden iptal ediyorlar anlamıyorum benimkini de bi keresinde bu yüzden iptal etmişlerdi üzerinden aylar geçti hala hamile kalamadımKızlar bugün doktorum muayene etti beni ve bu ay da hem çatlatma iğnesinden hem de aşılamadan vazgeçtik çünkü geçen ay hiç yumurtam büyümemişken bu ay 4 tane yumurtam olmuş bir anda oysa carsamba günü hatta düne kadar iki taneydi polikistik överim sürprizleri işteçoğul gebelik riskine karşı iptal etti aşılamayı.. ilerde pişman olmanı istemiyorum dedi
Ne gibi ilâçlar verdi. Ben de polikistik over var sadece inositol ve folik asit karışım ilac verdi ?Kızlar bugün doktorum muayene etti beni ve bu ay da hem çatlatma iğnesinden hem de aşılamadan vazgeçtik çünkü geçen ay hiç yumurtam büyümemişken bu ay 4 tane yumurtam olmuş bir anda oysa carsamba günü hatta düne kadar iki taneydi polikistik överim sürprizleri işteçoğul gebelik riskine karşı iptal etti aşılamayı.. ilerde pişman olmanı istemiyorum dedi
Eğer ikiz değilde 3 üz yada 4 üz e hamile kalırsa bu onu yapan doktorlar için ve o hastane için bir muaffak olmak değil aksine mavaffakiyetsizliktir diye biliyorum. Ilerde anne için de zor. Umarım anlatabildim.Ya sanki tutacak mıydı hepsi de off neden iptal ediyorlar anlamıyorum benimkini de bi keresinde bu yüzden iptal etmişlerdi üzerinden aylar geçti hala hamile kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?