Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim esimde problem yoktu 3 gün ideal diye biliyorum ama kimilerinde degişiyor drun önerisi 3-4gün olmalıymış hatta hemsire dr beklemiş sperme kızıyor dedi cmtsi aksamı ilişki yapın dedi pztesi asılama oldu. Degerler gayet iyi demişlerdi.

Canım 27mm yumurta baya büyümüş 18 - 24mm en ideali diye biliyorum tam bi sökülmedimi adetin tam sökülmeden klomen kullanman mantıklı degil ayrıca tedaviyi veren dr resmen sallamış 23 mm yumurtan varken nasıl olurda iğneye devam ettirir tabi şehir dışında gelip asılama yapamıcak beyfendi yada hanfendi kimse. Ben senin yerinde olsam baska dra giderdim biz ne umutlarla gidiyoruz yaptıklatına bak.

Anladım canım teşekkür ederim

3 gün perhiz yeterli 5 6 gün çok bence hareketlilik problemi varsa
Bende öyle düşünüyorum yine de korkuyorum doktorum bugün çıkarken cinsel iliski yasak dedi bende evet carsambadan beri olmadı siz dediğiniz için dedim tamam dedi ama kafası dalgındı acil kanamalı bir hastası gelmişti tam anlamadığını düşünüyorum beni

Canım öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Doktorum başka şehirde ve arada tanıdık aile dostumuz var ürolog o yüzden aşılamaya oraya gideceğiz. Doktor da alanında gerçekten ünlü bir isim ama beni anlamadı ya da geçiştirdi diye düşünüyorum yani yarın KLOMENE nasıl başlayacağım adet olmadım sokmadı hala yok. Kafayı yiyecegim. 23mm önemli değil diğer kucukleri büyütelim dedi o zaman sonra da beğenmedi duzensizler dedi

Çatlatma iğnesinden 1 gün önce ilişki önerdi bize yani 2-3 günlük perhiz le yaptık aşılama yı en büyük yumurtam 21 mm Di iğne vurulduğum gün. 2 tane de 11 ve 12 mm lik yumurta vardı geride. Ama uzun sürmesi ne kadar etkiler bilemiyorum..

cevabınız icin teşekkür ederim öncelikle Eşinizde problem var mıydı hareketlilikte falan acaba ?

Son düzenleme:
cevabınız icin teşekkür ederim öncelikle ☺Eşinizde problem var mıydı hareketlilikte falan acaba ?
Sayısını tam hatırlayamıyorum ama evet sınırdaydı değerlerimiz çok iyi değildi. Hareketlilik ve morfoloji de sorunumuz vardı biraz. Çakşır suyu içti Bi dönem, yine keçiboynuzu kürü yaptık, fındık fıstık vs çok işe yarıyor sağlıklı ve düzenli beslenme ve en önemlisi stres ilk başta daha kötüydü değerlerimiz zamanla bunlara dikkat ederek yükseldi normale yakın oldu..

Canım 3 gün ideal en fazla 4 gün ama 5 6 gün çok fazla

Çok teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre versin Allah insallah

Canım 3 gün ideal en fazla 4 gün ama 5 6 gün çok fazla
Canım aynen bende uzun uzun araştırdım bi yandan da korkuyordum acaba bilerek mi uzun bekletiyor diye en son kendi istediğimi yapma kararı aldım eğer aşılama salı olursa 2 gün carsamba olursa 3 gün perhiz yapmış olacak bakalım

Selam arkadaşlar 2 ay önce doktora gittim hormon yüksek olduğu için Dostinex ilaç verdi 2 ay kullan sonra hamile kalırsın zaten öyle gelirsin bana demişti ama hamile kalmadım ve adetımın 4 günü bir başka Pf doktora gittim ve bir çok tahliller yaptırmamizi söyledi. 1 gün sonra tahlilleri yaptırmaya gidecem. Doktor inositol ile folik asit karışımı ilaç verdi günde iki kez kullan diye. Adetimin 5 gününden başladım içmeye. Bu arada polikistik over var bende. Her şey iyi olursa aşılama yapıcaz inşallah.
Adetin 6 ve 12 gün arasında bir kaç muayenelerden geçecekmişim ( tanisal histeroskopi, endometrial biopsi) gibi.
Sormak istediğim şu ki aşılama için klomen neden ver medi ? okuduklarıma göre çoğu kişi aşılama öncesi kullanmış.
Ve bu ay hepsini yapmaya vaktimiz yeter mi ? Yani kan tahlilleri ve bir kaç işte yukarıda saydıklarım. Yada bir sonraki aya mi kalıcak yada tahliller sonra simi belli olur herşey ve aşılama iğnesi be aşılama adetin hangi günü olur lütfen tecrübeli hanımlar cevaplarsanız sevinirim. Bu ılk aşılamam olacak.

Selam arkadaşlar 2 ay önce doktora gittim hormon yüksek olduğu için Dostinex ilaç verdi 2 ay kullan sonra hamile kalırsın zaten öyle gelirsin bana demişti ama hamile kalmadım ve adetımın 4 günü bir başka Pf doktora gittim ve bir çok tahliller yaptırmamizi söyledi. 1 gün sonra tahlilleri yaptırmaya gidecem. Doktor inositol ile folik asit karışımı ilaç verdi günde iki kez kullan diye. Adetimin 5 gününden başladım içmeye. Bu arada polikistik over var bende. Her şey iyi olursa aşılama yapıcaz inşallah.
Adetin 6 ve 12 gün arasında bir kaç muayenelerden geçecekmişim ( tanisal histeroskopi, endometrial biopsi) gibi.
Sormak istediğim şu ki aşılama için klomen neden ver medi ? okuduklarıma göre çoğu kişi aşılama öncesi kullanmış.
Ve bu ay hepsini yapmaya vaktimiz yeter mi ? Yani kan tahlilleri ve bir kaç işte yukarıda saydıklarım. Yada bir sonraki aya mi kalıcak yada tahliller sonra simi belli olur herşey ve aşılama iğnesi ve aşılama adetin hangi günü yapilir lütfen tecrübeli hanımlar cevaplarsanız sevinirim. Bu ılk aşılamam olacak.

Bir de şunu sormak istiyorum bir önceki doktor tavsiyesi olan Dostinex 8 li pitirdim devam etmeli mıyım bilmiyorum.

Kızlar bugün doktorum muayene etti beni ve bu ay da hem çatlatma iğnesinden hem de aşılamadan vazgeçtik çünkü geçen ay hiç yumurtam büyümemişken bu ay 4 tane yumurtam olmuş bir anda oysa carsamba günü hatta düne kadar iki taneydi polikistik överim sürprizleri işte çoğul gebelik riskine karşı iptal etti aşılamayı.. ilerde pişman olmanı istemiyorum dedi

Ya sanki tutacak mıydı hepsi de off neden iptal ediyorlar anlamıyorum benimkini de bi keresinde bu yüzden iptal etmişlerdi üzerinden aylar geçti hala hamile kalamadım

Ne gibi
Ne gibi ilâçlar verdi. Ben de polikistik over var sadece inositol ve folik asit karışım ilac verdi ?

Ya sanki tutacak mıydı hepsi de off neden iptal ediyorlar anlamıyorum benimkini de bi keresinde bu yüzden iptal etmişlerdi üzerinden aylar geçti hala hamile kalamadım
Eğer ikiz değilde 3 üz yada 4 üz e hamile kalırsa bu onu yapan doktorlar için ve o hastane için bir muaffak olmak değil aksine mavaffakiyetsizliktir diye biliyorum. Ilerde anne için de zor. Umarım anlatabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…