Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim 4. Catlatma iğnem bu her seferinde 7. Gün etkisi geçiyor bende çok şu içiyorum sanırım ondan

Canım benim 4. Catlatma iğnem bu her seferinde 7. Gün etkisi geçiyor bende çok şu içiyorum sanırım ondan
Bende çok fazla su içiyorum canım hatta sıvı olarak sadece su tüketiyorum diyebilirim
Ama geçen ay öyle bir talihsizlik yaşamıştım. O yüzden pozitif dahi çıksa kan sonucunu görmeden gönlünü kaldırma, sonrası benim için tam bi yıkılış olmuştu, kan testini 1.20 görünce offf kimsenin o duruma düşmesini istemem.

Gerçekten berbat bir durum olsa gerek Allah göstermesin ama kimyasal da yaşamış olabilirsin canım benim belki zamanla düştü değerin. Ben ilk gençliğimde adete 3 gün kala ovulasyon testinden 2 gun kala gebelik testinden 1 gun kala da kandan ogrenmistim ki 417 ifi değer

Aaa senin çocuğun var mı?
Dediğin gibi kimyasalda olabilir tabii canım

Aaa senin çocuğun var mı?
Dediğin gibi kimyasalda olabilir tabii canım

Kızlar belirtileriniz nasıl 8. Günüm benim meraktan ölüyorum
Bende de Belirgin bir şey yok anlayamıyorum, 2 gündür ateşim varmış gibi yüzüm başım gözlerim falan yanıyo ama ölçüyorum yok, üşüme var biraz, arada bir anlık yumurtalıklar ağrıyo gibi oluyor, ama düşününce hepsi normalde de olabilen şeyler, meraktan patlamaya devam

bilmiyorum valla ama 10 bana göre de çok erken ama doktorun demişse vardır bir bildiği
Canım 3-5 gun dollenme sürüyor sonra rahme yerleşiyor ve beta hcg salgilaniyor yani 5-7 günlük oluyor bebiş 10.günde o yüzden kanda çıkıyordur. Ama ben yaptırmayacağım çok korkuyorum 11.gun idrar testi yapmayı düşünüyorum önce.
Bu arada progestan kullanıyorum ben bugün akintim arttı sizce progestandan mj

Progestanı bilmiyorum kuzum ben sadece hap kullanmıştım bende de akıntı oluyordu hapı bırakınca kesilmişti ama kullanan arkadaşlar vardı Progestan

Ay ne bileyim canım akintim yoktu önceleri şu sıralar arttı ve kabızlık fena bende
Aslında normal zaman dışında kabızlık oluşması hamilelik belirtisi olarak biliyorum ben yani sürekli kabız değilseniz ve şimdi oluştuysa o şekilde yorumlanabiliyor

Aslında normal zaman dışında kabızlık oluşması hamilelik belirtisi olarak biliyorum ben yani sürekli kabız değilseniz ve şimdi oluştuysa o şekilde yorumlanabiliyor
Yok canım ben kabızlık yaşamam çok şükür ama asilamadan beri vardı bugün ayyuka çıktı çok afedersin ikinmaktanmahvoldum ve akintim çok oluyor o zaman inşallah öyledir nolur dua edin. Ama progestan artması vücutta kabızlık yaparmış ben de progestan kullanıyorum belki ondan

Bana vermediler Protestan o yüzden bilmiyorum etkilerini şimdi, ama inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…