Canım benim 4. Catlatma iğnem bu her seferinde 7. Gün etkisi geçiyor bende çok şu içiyorum sanırım ondanÇatlama iğnesi vurulmadın mı canım sen,
Ben geçen ay aşılama yapmadım ama ilk tedaviye başladım klomen kullanmıştım ve çatlama iğnesi yaptılar, adet günümü geçti ve hala testim pozitif çıkıyordu. Hatta çatlama iğnesinin 17. Günü pozitif gösteriyordu. Çatlama iğnesi yaptıysan kan testi ver bence yada bekle.
İdrar testi yanıltabiilir, bak ben sana geçen ay 17. Gün idrar testimi atayım. Sonra kan testi tabii 1.20 çıktı.
Eki Görüntüle 2699279
Bende çok fazla su içiyorum canım hatta sıvı olarak sadece su tüketiyorum diyebilirimCanım benim 4. Catlatma iğnem bu her seferinde 7. Gün etkisi geçiyor bende çok şu içiyorum sanırım ondan
Gerçekten berbat bir durum olsa gerek Allah göstermesin ama kimyasal da yaşamış olabilirsin canım benim belki zamanla düştü değerin. Ben ilk gençliğimde adete 3 gün kala ovulasyon testinden 2 gun kala gebelik testinden 1 gun kala da kandan ogrenmistim ki 417 ifi değerBende çok fazla su içiyorum canım hatta sıvı olarak sadece su tüketiyorum diyebilirim
Ama geçen ay öyle bir talihsizlik yaşamıştım. O yüzden pozitif dahi çıksa kan sonucunu görmeden gönlünü kaldırma, sonrası benim için tam bi yıkılış olmuştu, kan testini 1.20 görünce offfkimsenin o duruma düşmesini istemem.
Aaa senin çocuğun var mı?Gerçekten berbat bir durum olsa gerek Allah göstermesin ama kimyasal da yaşamış olabilirsin canım benim belki zamanla düştü değerin. Ben ilk gençliğimde adete 3 gün kala ovulasyon testinden 2 gun kala gebelik testinden 1 gun kala da kandan ogrenmistim ki 417 ifi değer
Aaa senin çocuğun var mı?Gerçekten berbat bir durum olsa gerek Allah göstermesin ama kimyasal da yaşamış olabilirsin canım benim belki zamanla düştü değerin. Ben ilk gençliğimde adete 3 gün kala ovulasyon testinden 2 gun kala gebelik testinden 1 gun kala da kandan ogrenmistim ki 417 ifi değer
Evet canım 7 yaşında bir kızım var kızım 7 ay korunmasız ilişki sonrası oldu bir daha korunmadik ama 2. Olmadı onca seneAaa senin çocuğun var mı?
Dediğin gibi kimyasalda olabilir tabii canım
Benim hiç bir belirtim yok 11.günüm Şafak 4Kızlar belirtileriniz nasıl 8. Günüm benim meraktan ölüyorum
Aşılamadan sonraki 12.gün kan testi yapabilirsin demişti benim doktorum, siz 15 gün mü bekliceksiniz?Benim hiç bir belirtim yok 11.günüm Şafak 4
Bende de Belirgin bir şey yok anlayamıyorum, 2 gündür ateşim varmış gibi yüzüm başım gözlerim falan yanıyo ama ölçüyorum yok, üşüme var biraz, arada bir anlık yumurtalıklar ağrıyo gibi oluyor, ama düşününce hepsi normalde de olabilen şeyler, meraktan patlamaya devamKızlar belirtileriniz nasıl 8. Günüm benim meraktan ölüyorum
Evet garantilemek istiyorum sanırım boşuna üzülmek istemiyorum bana da doktorum 15 gün sonra dedi bakalımAşılamadan sonraki 12.gün kan testi yapabilirsin demişti benim doktorum, siz 15 gün mü bekliceksiniz?
Benim doktorum 10 gün sonra kan baktır dediEvet garantilemek istiyorum sanırım boşuna üzülmek istemiyorum bana da doktorum 15 gün sonra dedi bakalım
Benim doktorum 10 gün sonra kan baktır dedi
Canım 3-5 gun dollenme sürüyor sonra rahme yerleşiyor ve beta hcg salgilaniyor yani 5-7 günlük oluyor bebiş 10.günde o yüzden kanda çıkıyordur. Ama ben yaptırmayacağım çok korkuyorum 11.gun idrar testi yapmayı düşünüyorum önce.bilmiyorum valla ama 10 bana göre de çok erken ama doktorun demişse vardır bir bildiği
Progestanı bilmiyorum kuzum ben sadece hap kullanmıştım bende de akıntı oluyordu hapı bırakınca kesilmişti ama kullanan arkadaşlar vardı ProgestanCanım 3-5 gun dollenme sürüyor sonra rahme yerleşiyor ve beta hcg salgilaniyor yani 5-7 günlük oluyor bebiş 10.günde o yüzden kanda çıkıyordur. Ama ben yaptırmayacağım çok korkuyorum 11.gun idrar testi yapmayı düşünüyorum önce.
Bu arada progestan kullanıyorum ben bugün akintim arttı sizce progestandan mj
Ay ne bileyim canım akintim yoktu önceleri şu sıralar arttı ve kabızlık fena bendeProgestanı bilmiyorum kuzum ben sadece hap kullanmıştım bende de akıntı oluyordu hapı bırakınca kesilmişti ama kullanan arkadaşlar vardı Progestan
Aslında normal zaman dışında kabızlık oluşması hamilelik belirtisi olarak biliyorum benAy ne bileyim canım akintim yoktu önceleri şu sıralar arttı ve kabızlık fena bende
Yok canım ben kabızlık yaşamam çok şükür ama asilamadan beri vardı bugün ayyuka çıktı çok afedersin ikinmaktanmahvoldum ve akintim çok oluyor o zamanAslında normal zaman dışında kabızlık oluşması hamilelik belirtisi olarak biliyorum benyani sürekli kabız değilseniz ve şimdi oluştuysa o şekilde yorumlanabiliyor
Bana vermediler Protestan o yüzden bilmiyorum etkilerini şimdi, ama inşallah hamilesindirYok canım ben kabızlık yaşamam çok şükür ama asilamadan beri vardı bugün ayyuka çıktı çok afedersin ikinmaktanmahvoldum ve akintim çok oluyor o zamaninşallah öyledir nolur dua edin. Ama progestan artması vücutta kabızlık yaparmış ben de progestan kullanıyorum belki ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?