Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim eşimde 2 kere varikosel ameliyatı oldu mikroçipi bende çok araştırdım ama yapan hastane sayısı çok az siz nerede yaptınız
Canım ben Kayseride yaşıyorum ama Gaziantepte yaptırdım. Nedenine gelince eşimin doktoru ve çok sevdiğimiz urologumuz orda Murat Mermerci belki tanırsınız o da bizi Nurettin Kavci hocaya yönlendirdi. Asilama tutar mı tutmaz mi bilmiyorum canım ama Nurettin Hoca gerçekten mükemmel bir dpktormus ne zaman mesaj yazsam cevap veriyor arasam güler yüzle karşılıyor o kadar çok kadın doğumcu tanıdım ki gerçekten bu doktor başka. Eğer o taraflarda isen tavsiye ederim bana geçen ay asilama yapmadı mesela 4 yumurtamvardı düzensiz büyümüşler tutmayabilir parana yazık dedi

Zaten ateş yükselmesi değil, gerçekte ateşinizin olmaması ama ateş basması hamilelik belirtisidir canım bu güzel bir belirti.
Bu arada benim ateşimin sebebi bugün tam olarak belli oldu, 2gündür kaşınıyordu yazdım sanada, meğer bacağımın arkasından beni bişey sokmuş, iğnesini içinde bırakmış, ve beni sıtma tutmuş
Bendeki büyük talihsizlik

Kızlar benim rahmimsancıyor yani sağ sol kasik değil orta kısım içten sızlama sanki daha önce hamilelik yaşadığım için sanki bu aynı değil adet olacak gibiyim asilamanin 7. Günü bugün sizce normal mi çok korkuyorum

Aa çok geçmişolsun çabuk geçer gider inşallah

İyi günler. 1.5 yıldır bebek istiyoruz ancak olmadı. Ben de bugün ilk kez aşılama yaptırdım. Doktor progestan kapsül verdi.14 gün sonra test yapılacak regl olmazsam.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Canım adet olacak gibi belirti zaten gebelik belirtiside sayılıyor ve her hamilelik aynı olmaz belirtileride farklı olabilir elbet cinsiyetide
İnşallah pozitif görürüz. Aynen bugün bendede batmalar oldu sağlı sollu, ama sağda daha çok oldu,
Biz aynı gün aşılma yaptırdık sanırım.

Canım inşallah dediğin gibi olur ikimiz de güzel haberi alırız. Ben geçen hafta perşembe yaptırdım. Sen hangi gün yaptırdın? Akintin var mi canım bir de?

Canım inşallah dediğin gibi olur ikimiz de güzel haberi alırız. Ben geçen hafta perşembe yaptırdım. Sen hangi gün yaptırdın? Akintin var mi canım bir de?
Ben cuma günü yaptırdım canım. Yaptırdıktan 4-5 gün sonra bende beyaz akıntı içerisinde kahverengi kılcal damar şeklinde bişeyler vardı. Fotosunu almıştım arkadaşlara attım, çoğu gebelik belirtisi dedi, hatta aynı günlerde aynı akıntı tarzıymış diyenler oldu. Bu beni umutlandırdı açıkçası.
Senin akıntı durumun ne canım?

Ama canım benim aşılmam biraz ağrılı olmuştu, doktor hafif kanama olabilir dedi ama bende kanama olmadı. Ve diyorum ki belki o akıntının içerisindeki kahverengi uzun ince çizgiler, aşılmada oluşan kanamayı acaba bu şekilde akıntıyla beraber mi atmışımdır.
Yani beklemekten başka çaremiz yok gibi.
İnşallah hayırlısı neyse o olsun. Olursa sağlığıyla olsun, olmazsada canımız sağ olsun

Canım benim kanamam olmadı hatta doktorum yanındakilere dönüp çok iyi kanama falan olmadı her şey güzel ilerledi dedi. Ama bunun rahim ağzı darligiylaalakalı olduğunu duymuştum. Günde 3 kez 100mg progestan alıyorum ve 2 kere inofolic combi
Akintim var gibi yani bir tuhafim agrım oluyor sonra akintim geliyor
Keşke çoğul olsa canım ne güzel olur

Merhaba arkadaşlar ben Çarşamba günü aşılama yaptırdım 2. Aşılamam bu benim ağrım çoktu aşılama yaptırdığım gün zor yürüyordum ve kahverengi lekenmem olmuştu hala da oturup kalkarken zorlanıyorum böyle olanlar var mı ? Gebelik belirtileri nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…