Inşallah canım bakalım hafta başına ak köyün kara koyun belli olacakBana vermediler Protestan o yüzden bilmiyorum etkilerini şimdi, ama inşallah hamilesindir
Bende Pazartesi baktırıcam kana inşallah Rabbim hayırlısını versinInşallah canım bakalım hafta başına ak köyün kara koyun belli olacak
Aynı gün öğreneceğiz inşallah canım Allahın izniyle güzel haberler verelim inşallah birbirimizeBende Pazartesi baktırıcam kana inşallah Rabbim hayırlısını versin
Tamam inşallah canım benim sabah vericem ben sağlık ocağında akşam üzeri çıkar büyük ihtimalle haber ederim sanaAynı gün öğreneceğiz inşallah canım Allahın izniyle güzel haberler verelim inşallah birbirimize
Bekliyorum canım benimTamam inşallah canım benim sabah vericem ben sağlık ocağında akşam üzeri çıkar büyük ihtimalle haber ederim sana
Canım tebrikler çok sevindim hemen kan ver bence var bugüne kalmaz etkisi mutlaka haber ver olur muÇatlatma iğnesi 13. Gün asılama 12. Gün, 1 dk içinde cıktı, umarım iğne etkısı deildir
Test yaptınız mı hiç?bugun asilamadan 17 gunu hala adet gelmedi....progestan 5 gun oldu kestim.pazartesi tekrar kan vermeye gidecem ins yukselmis
Ayyy bencede iğne değildir bugün kan versene kuzum hiç bekleme dayanamadın dimi benim gibiÇatlatma iğnesi 13. Gün asılama 12. Gün, 1 dk içinde cıktı, umarım iğne etkısı deildir
Aa evet sen en son 4 olmustu demiştin hadi tutunmuş olsun bebeğin sanabugun asilamadan 17 gunu hala adet gelmedi....progestan 5 gun oldu kestim.pazartesi tekrar kan vermeye gidecem ins yukselmis
Canım tebrikler çok sevindim hemen kan ver bence var bugüne kalmaz etkisi mutlaka haber ver olur mu
Aynen dayanamadımAyyy bencede iğne değildir bugün kan versene kuzum hiç bekleme dayanamadın dimi benim gibi
Yok yok kuzum bu kadar erken adet olanı görmedim sen sadece böyle hissediyorsun inşallah ağrıların güzel şeylerin müjdecisidir benim de bugün adet olucak mısım gibi ağırlarım var aslında Ağrıda diyemem ama var bişeyler belli içimi umutsuzluk kaplamıyor değil böyle olunca ama içimizi biz ferah tutalım yinede kötüyü çağırmayalım içimden şunu geçiriyorum ve dua ediyorum Rabbim eğer bu ayda nasip etmediysen bana güç ver diye olumsuz bi durumda lazım olucak tek şey güç lü kalabilmekPapatya canım bugün çok agrım var adet oldum olacağım sanki resmen ikinma ihtiyacı duyuyor gibiyim doktoruma yazdım 9. Gun adet olunur mu diye henüz cevap vermedi. Çok üzülüyorum o kadar emek masraf Allahım inşallah boşa çıkmasın.
Sen ne durumdasın canım
Sanmam hatırlıyor musun bende yapmıştım hayalet çizgiler çıkıyırdu dün tekrar yaptım çizgiler tamamen kaybolmustu gerçekten iğnedenler miş yani ama sen bugün yapmıssın iğne olduğunu o yüzden düşünmüyorumAynen dayanamadım ❤insallah test kandırmıyordur benı
İnşallahh cnm öyledir, kan verdim az evvel, 1 bucuk saat sonra cıkıcak sonucSanmam hatırlıyor musun bende yapmıştım hayalet çizgiler çıkıyırdu dün tekrar yaptım çizgiler tamamen kaybolmustu gerçekten iğnedenler miş yani ama sen bugün yapmıssın iğne olduğunu o yüzden düşünmüyorum
Hadi hayırlı haberler ver bize Rabbim gönlünden geçeni hayırla versinİnşallahh cnm öyledir, kan verdim az evvel, 1 bucuk saat sonra cıkıcak sonuc
Amin canım benımHadi hayırlı haberler ver bize Rabbim gönlünden geçeni hayırla versin
Doktorum beta hcg yaptır diye mesaj atmış. Ben de anlamadım kuzum ama haklisin inançlı davranmalıyım duayı eksik ermemeliyimYok yok kuzum bu kadar erken adet olanı görmedim sen sadece böyle hissediyorsun inşallah ağrıların güzel şeylerin müjdecisidir benim de bugün adet olucak mısım gibi ağırlarım var aslında Ağrıda diyemem ama var bişeyler belli içimi umutsuzluk kaplamıyor değil böyle olunca ama içimizi biz ferah tutalım yinede kötüyü çağırmayalım içimden şunu geçiriyorum ve dua ediyorum Rabbim eğer bu ayda nasip etmediysen bana güç ver diye olumsuz bi durumda lazım olucak tek şey güç lü kalabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?