Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugun asilamadan 17 gunu hala adet gelmedi....progestan 5 gun oldu kestim.pazartesi tekrar kan vermeye gidecem ins yukselmis

Papatya canım bugün çok agrım var adet oldum olacağım sanki resmen ikinma ihtiyacı duyuyor gibiyim doktoruma yazdım 9. Gun adet olunur mu diye henüz cevap vermedi. Çok üzülüyorum o kadar emek masraf Allahım inşallah boşa çıkmasın.
Sen ne durumdasın canım

Yok yok kuzum bu kadar erken adet olanı görmedim sen sadece böyle hissediyorsun inşallah ağrıların güzel şeylerin müjdecisidir benim de bugün adet olucak mısım gibi ağırlarım var aslında Ağrıda diyemem ama var bişeyler belli içimi umutsuzluk kaplamıyor değil böyle olunca ama içimizi biz ferah tutalım yinede kötüyü çağırmayalım içimden şunu geçiriyorum ve dua ediyorum Rabbim eğer bu ayda nasip etmediysen bana güç ver diye olumsuz bi durumda lazım olucak tek şey güç lü kalabilmek

Merhabalar, ben de 2 aydır klomen kullanıyorum, bu ay aşılama açılmış,yapılacaktı, 5 yumurtam oluşmuş, çoğul gebelik riski olur diye aşılama yapmadılar, catlatma iğnesi de vermediler, gün aşırı ilişki önerdiler. Benim gibi 5 yumurtasi oluşup hamile kalan var mı kendiliğinden, teşekkür ettim kızlar.

Aynen dayanamadım ❤insallah test kandırmıyordur benı
Sanmam hatırlıyor musun bende yapmıştım hayalet çizgiler çıkıyırdu dün tekrar yaptım çizgiler tamamen kaybolmustu gerçekten iğnedenler miş yani ama sen bugün yapmıssın iğne olduğunu o yüzden düşünmüyorum

İnşallahh cnm öyledir, kan verdim az evvel, 1 bucuk saat sonra cıkıcak sonuc

Doktorum beta hcg yaptır diye mesaj atmış. Ben de anlamadım kuzum ama haklisin inançlı davranmalıyım duayı eksik ermemeliyim
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…