Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruzCanım çok teşekkür ederim haklisin pozitif düşünmek lazım ben de yarın gideceğim kan için burdan yazarım hepinize nolur hepiniz bana dua edin
Inşallah canım adet belirtim bile kalmadı ama bakalım ne olacakHadi inşallah güzel haberler bekliyoruz
Aşılamamın 4. Günü bugün şuan kasıklarım da iğne batması gibi ağrı ve sızlama var hafif bel ağrısı renksiz akıntım var sizdede olmuş muydu ? Kusura bakmayın çok soru sordum ama merak işteTutunmayı kolaylastırıyormus progestan, rahmı hazırlıyormus, ben aşılamanın 12. Gününde ögrendim cnm çatlatma iğnesinin de 13. Günü
Aynen oldu bende de hatta 3. gün yemek yaparken afedersın alttan alttan vurdu, o gunden berı de batma devam edıyor, akıntı gıbı deıl de benım ıslaklık vardı ben de hepAşılamamın 4. Günü bugün şuan kasıklarım da iğne batması gibi ağrı ve sızlama var hafif bel ağrısı renksiz akıntım var sizdede olmuş muydu ? Kusura bakmayın çok soru sordum ama merak işte
Öksürüken daha cok oluyor Yani bunları iyiye yorumlayabilir miyimAynen oldu bende de hatta 3. gün yemek yaparken afedersın alttan alttan vurdu, o gunden berı de batma devam edıyor, akıntı gıbı deıl de benım ıslaklık vardı ben de hep
YorumlayabılırzÖksürüken daha cok oluyor Yani bunları iyiye yorumlayabilir miyim
İlki tutmayınca pek elimde değil ama inşallah tutarYorumlayabılırz ❤umudunu kaybetme
Olumlu dusun hep, ilkini unut gıtsın artık, bu sefer olcakİl
İlki tutmayınca pek elimde değil ama inşallah tutar
İnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınOlumlu dusun hep, ilkini unut gıtsın artık, bu sefer olcak
Amiinn cnm, beklemek cok yıpratıyor gercekten, 2 bucuk yıl bekledım benİnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ve çok zor beklemek 3 yıldır da ben bekliyorumAmiinn cnm, beklemek cok yıpratıyor gercekten, 2 bucuk yıl bekledım ben
Az kaldı azVe çok zor beklemek 3 yıldır da ben bekliyorum
İnşallahAz kaldı az ❤
Merhaba sizin ilk asilamanizmiAz kaldı az ❤
Evet ilkMerhaba sizin ilk asilamanizmi
Selam simdi uye oldum #8 eylul asilama oldu.12si gibi test yapjcam stres kontrolu sifirAdet olursam başlayacağım canım hayrılısı olsun napalım
Selam simdi uye oldum #8 eylul asilama oldu.12si gibi test yapjcam stres kontrolu sifir
[
Bende senin gibiyim 2 yildir deniyoruz butun tahliller temiz. Ama olmuyor .asilama de edik 28ekimde bekliyorumbizde doktorların demesıne göre problem yok ama 1,5 yıldır gebelik oluşmuyor en son eşimde varıkosel çıktı ama etkilemez dedi doktor bende artık beklemek ve süreçte yıpranmak istemıyorum inşallah istediğimiz gibi olur daha ilkkez görüşmeye gidicem doktora çok korkuyorum ya olmazsa diye :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?