Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar. 30 eylül de aşılama oldu 3. Gün regl olucam gibi bi karın ağrısı başladı göğüslerim de indi daha 6. Gün çok tedirginim bu şekilde regl ağrısı çeken oldu mu
Selam canım bende 30eylulde aşılama oldum bendede regl belirtileri var göğüslerimde şişlik ve acı. Kasıklarımda belimde ağrı. Bende çok tedirginim

Tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsun siz ne zaman yaptırmıştınız aşılama ve ne gibi belirtileriniz vardı
Çok teşekkür ederim canım 16 eylülde yaptırdım aslında tüp bebek yapılacaktı anestezi aldım yumurta toplama olacaktı (bu arada ilaçla büyümedi kendiliğinden büyüyen yumurtam vardı havuz sistemi için toplanacaktı ) yumurtam çatlamış hemen uyandırdılar 1-2 saat sonra aşılama olacak dendi kısmet hiç belirtim yoktu canım hatta umudumda yoktu test günü yaptırmadım bile kan tahlilli yok dedim tutmadı ama ilaçları bırakmak için evde yaptım baktım silik çizgi çıktı sabah hemen kan verdim ara ara kaşığımda ağrı oluyor hafif göğüs ağrısı var ama Oda tokununca başka hiç belirtim yok biraz uzun oldu ama hepinize umut olsun diye yazıyorum rabbim nasip ettikten sonra hiç bir şey engel değil

Novafertil var canım Umay tüp bebek merkezi var bir de özel muayenehanesü olan doktorlar var ben eğer kadın doğum hastanesinin ki açılırsa covid den dolayı kapalı ücretsiz orda yaptıracağım yoksa da Umay da yaptıracağım

Çok teşekkür ederim cevabınız için, test günü yaklaştıkça insan umutsuzluğa kapılmaya meyilli oluyor insanın aklına bir sürü şey geliyor, inşallah güzel haberler veririz biz de buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…