- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
Murat mermer kaya mıYok canım orda yaşamıyorum Kayseriden geldim asilama icin ürolog tanıtıldı o yönlendirdi. Çok teşekkür ederim cevabın icin
Selam canım bende 30eylulde aşılama oldum bendede regl belirtileri var göğüslerimde şişlik ve acı. Kasıklarımda belimde ağrı. Bende çok tedirginimSelam kızlar. 30 eylül de aşılama oldu 3. Gün regl olucam gibi bi karın ağrısı başladı göğüslerim de indi daha 6. Gün çok tedirginim bu şekilde regl ağrısı çeken oldu mu
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak naail etsin rabbim çok umutlu bir mesaj oldu buKızlar perşembe test yapmıştım 87 sonuç bugün tekrar yaptırdım 489 olmuş
Çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak naail etsin rabbim çok umutlu bir mesaj oldu bu♥
Evet canım o nasıl anladinMurat mermer kaya mı
Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar perşembe test yapmıştım 87 sonuç bugün tekrar yaptırdım 489 olmuş
Amin canım çok teşekkürlerTebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsunKızlar perşembe test yapmıştım 87 sonuç bugün tekrar yaptırdım 489 olmuş
Çok teşekkür ederim canım 16 eylülde yaptırdım aslında tüp bebek yapılacaktı anestezi aldım yumurta toplama olacaktı (bu arada ilaçla büyümedi kendiliğinden büyüyen yumurtam vardı havuz sistemi için toplanacaktı ) yumurtam çatlamış hemen uyandırdılar 1-2 saat sonra aşılama olacak dendi kısmet hiç belirtim yoktu canım hatta umudumda yoktu test günü yaptırmadım bile kan tahlilli yok dedim tutmadı ama ilaçları bırakmak için evde yaptım baktım silik çizgi çıktı sabah hemen kan verdim ara ara kaşığımda ağrı oluyor hafif göğüs ağrısı var ama Oda tokununca başka hiç belirtim yok biraz uzun oldu ama hepinize umut olsun diye yazıyorum rabbim nasip ettikten sonra hiç bir şey engel değilTebrik ederim çok sevindim hayırlı olsunsiz ne zaman yaptırmıştınız aşılama ve ne gibi belirtileriniz vardı
Ben İstanbul da değilim canım Gaziantep teyim burda çok iyi tüp bebek merkezleri var
O yüzden burda varken İstanbul a gidemem
Merhaba hangi merkezi önerirsiniz
Çok teşekkür ederim cevabınız için, test günü yaklaştıkça insan umutsuzluğa kapılmaya meyilli oluyor insanın aklına bir sürü şey geliyor, inşallah güzel haberler veririz biz de buralardanÇok teşekkür ederim canım 16 eylülde yaptırdım aslında tüp bebek yapılacaktı anestezi aldım yumurta toplama olacaktı (bu arada ilaçla büyümedi kendiliğinden büyüyen yumurtam vardı havuz sistemi için toplanacaktı ) yumurtam çatlamış hemen uyandırdılar 1-2 saat sonra aşılama olacak dendi kısmet hiç belirtim yoktu canım hatta umudumda yoktu test günü yaptırmadım bile kan tahlilli yok dedim tutmadı ama ilaçları bırakmak için evde yaptım baktım silik çizgi çıktı sabah hemen kan verdim ara ara kaşığımda ağrı oluyor hafif göğüs ağrısı var ama Oda tokununca başka hiç belirtim yok biraz uzun oldu ama hepinize umut olsun diye yazıyorum rabbim nasip ettikten sonra hiç bir şey engel değil
Cuma günü tahlil yaptırsam çıkar mı aşılamanın 9. iğnenin 11. Günü oluyoAz kaldı az ❤
Benım asılamanın 12.gunu cıktı, 2 3 gun daha beklesen iyi olur pazartesiye kadarCuma günü tahlil yaptırsam çıkar mı aşılamanın 9. iğnenin 11. Günü oluyo
TamamBenım asılamanın 12.gunu cıktı, 2 3 gun daha beklesen iyi olur pazartesiye kadar ❤
Benım asılamanın 12.gunu cıktı, 2 3 gun daha beklesen iyi olur pazartesiye kadar ❤
[/QUOTE
Peki siz daha öncesinde test yapmismiydiniz yani 12.gunden öncesinde?
Adet oldum canım dün bugün tüp bebek için tedaviye başladık ilk iğneni vuruldum bileeeepapatya52 Canım naptın test yaptırdın mi
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ama erken oldun sanırım adeti. Şimdi şansın çok daha yüksek inşallah.bu ayın sonuna hamileyim haberini alırız.canimAdet oldum canım dün bugün tüp bebek için tedaviye başladık ilk iğneni vuruldum bileeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?