hayırlısı olsun hakkında bende aşılama dıye gittim ama yapmadı doktorum klomen tedavsine başladı geçen ay malesef tutmadı bu ayda devam edelım dedi bu ayda denedık beklemedeym inşallah bu ay allahın izni ile olur diyorum öyle inanıyorum rabbım hepimize nasip etsin. çok takmamak lazım ama belkıde çok takıyorum dıye olmuyor diyorum.Bende senin gibiyim 2 yildir deniyoruz butun tahliller temiz. Ama olmuyor .asilama de edik 28ekimde bekliyorum
Merhaba canım bizde bu sefer mikroçip aşılama denedik. ama sperm sonuç kağıdında sperm hazırlama yöntemi olarak swimup yazıyordu kafamız karıştı. mikroçip yöntemi için ilave olarak 1.250 tl ödedik. embriyoloğa sorduğumda kem küm etti ve daha önce hiç mikroçip kullanılmadığını, ilk bende kullanıldığını söyledi sanırım yanlışlıkla ağzından kaçırdı ama bizim içimize bir kurt düştü. Acaba sizin sonuç kağıdınızda hazırlık yöntemi olarak ne yazıyor?Kızlar benim yarın adet günüm bugün de asilamanin 11 iğnenin 13. Günü test yaptım negatif hicbir sorun yokken her şey mükemmel dedi doktor demek ki Allah istemedi hayırlısı diyorum dilerim tüm bekleyenler güzel haber alsın. Tüm hamile olanlar da yavrusuna kavuşsun. Ben 1 sefer denedim microcip asilama o da olmadı. Artık denemem bir şey. Emanetiniz Allaha olsun canlarim
Canım belki tuhaf gelecek sana ama benim elimde asilama yaptırdığıma dair kağıt falan yok ne eşimin sonuç kağıdı ne fatura para odedigimize dair ne de asilama belgesi girdik 2bin lira ödedik işlem yapıldı yattım dinlendim giyindim ve döndüm gaziantepte yapıldı özel bir merkezdi hastane değil. Eşimin değerleri çok iyi dediler hatta kameraya çekmişler sperm haraketlerini. Bana rahim filmi çekilmedi hormon testi yapılmadı yani benim de kafam çok karışık.Merhaba canım bizde bu sefer mikroçip aşılama denedik. ama sperm sonuç kağıdında sperm hazırlama yöntemi olarak swimup yazıyordu kafamız karıştı. mikroçip yöntemi için ilave olarak 1.250 tl ödedik. embriyoloğa sorduğumda kem küm etti ve daha önce hiç mikroçip kullanılmadığını, ilk bende kullanıldığını söyledi sanırım yanlışlıkla ağzından kaçırdı ama bizim içimize bir kurt düştü. Acaba sizin sonuç kağıdınızda hazırlık yöntemi olarak ne yazıyor?
Canım rahim filmini mutlaka çektirmelisin benim aşılama yaptırdığım hastane ilk önce onu sordu eğer tüplerin tıkanıksa aşılamanın bi anlamı yokki mesela hormonlarda çok çok önemli nasıl bakmazlar istemezler anlamak güç ben mesela hiç bi doktor istemeden sağlık ocağına gitmiştim ve doktorumdan gebelik için önemli olan bütün tahlillerin yapılmasını istedim doktorlar söylemiyorsa sen talep et canımCanım belki tuhaf gelecek sana ama benim elimde asilama yaptırdığıma dair kağıt falan yok ne eşimin sonuç kağıdı ne fatura para odedigimize dair ne de asilama belgesi girdik 2bin lira ödedik işlem yapıldı yattım dinlendim giyindim ve döndüm gaziantepte yapıldı özel bir merkezdi hastane değil. Eşimin değerleri çok iyi dediler hatta kameraya çekmişler sperm haraketlerini. Bana rahim filmi çekilmedi hormon testi yapılmadı yani benim de kafam çok karışık.
Ama sen sakın kafanı karıştırma ben memleketimde bir yerle konuştum 1500 asilama yapıyorlarmış mikrocip yöntemini biz tupbebekte kullanıyoruz ama asilamada da yaparız sorun olmaz bin lira fark eder demişti. Yani ilk kez yapacaktı istersem embriyolog. O yüzden hiç korkma stres olma canım. Progestanverdi mi sana
Bilmiyorum canım çok üzgünüm çok tek bir şansım vardı asilama icin onu da bu şekilde kullandım çünkü para biriktirmistim ve gitti ama kısmet tabi zaten kesin tutacak diye bir şey yoktu. Doktorum sadece e3 istedi catlatma oncesiCanım rahim filmini mutlaka çektirmelisin benim aşılama yaptırdığım hastane ilk önce onu sordu eğer tüplerin tıkanıksa aşılamanın bi anlamı yokki mesela hormonlarda çok çok önemli nasıl bakmazlar istemezler anlamak güç ben mesela hiç bi doktor istemeden sağlık ocağına gitmiştim ve doktorumdan gebelik için önemli olan bütün tahlillerin yapılmasını istedim doktorlar söylemiyorsa sen talep et canım
Arkadaşım eşinin sonucunun iyi olmasına sevindim inşallah hamilesindir tüm bunlara gerek kalmaz ama eğer negatif olursa önümüzdeki ay hormonlarına ve rahim filmine baktırmalısın. bu tetkikleri istemeden sana aşılama yapan doktora da gitmeni önermem. evet canım bana progestan fitil verildi sabah akşam 100 er mg kullanıyorum. sen kullanıyormusun ve daha önceden klomenli yumurta takibi yaptırdın mı?Canım belki tuhaf gelecek sana ama benim elimde asilama yaptırdığıma dair kağıt falan yok ne eşimin sonuç kağıdı ne fatura para odedigimize dair ne de asilama belgesi girdik 2bin lira ödedik işlem yapıldı yattım dinlendim giyindim ve döndüm gaziantepte yapıldı özel bir merkezdi hastane değil. Eşimin değerleri çok iyi dediler hatta kameraya çekmişler sperm haraketlerini. Bana rahim filmi çekilmedi hormon testi yapılmadı yani benim de kafam çok karışık.
Ama sen sakın kafanı karıştırma ben memleketimde bir yerle konuştum 1500 asilama yapıyorlarmış mikrocip yöntemini biz tupbebekte kullanıyoruz ama asilamada da yaparız sorun olmaz bin lira fark eder demişti. Yani ilk kez yapacaktı istersem embriyolog. O yüzden hiç korkma stres olma canım. Progestanverdi mi sana
Benim maalesef negatif canım tutmadı asilama yarın adet günüm. Progestan kullandım inofolic combi ile beraber 100mg 3 defa progestan aldım ağızdan.Arkadaşım eşinin sonucunun iyi olmasına sevindim inşallah hamilesindir tüm bunlara gerek kalmaz ama eğer negatif olursa önümüzdeki ay hormonlarına ve rahim filmine baktırmalısın. bu tetkikleri istemeden sana aşılama yapan doktora da gitmeni önermem. evet canım bana progestan fitil verildi sabah akşam 100 er mg kullanıyorum. sen kullanıyormusun ve daha önceden klomenli yumurta takibi yaptırdın mı?
Canım üzülme tüpleri tıkalı çıkan çok nadir zaten. galiba seninle aşılama günlerimizde aynı benimde bugün 11. günüm ama ben test yaptırmadım. Bu arada kan testleri içinde en doğrusunu doktor bilir ama adetin 3. gün ve 21. gün bakılan değerler var ve bu hormonlara sağlık ocağında bakılmıyor diye biliyorum. ben gittiğimde yapılmadığını söyleyip devlet hastanesine yönlendirmişlerdi gerçi özellerde yapıyor. fsh, lh, amh, prolaktin, e2, progesteron gibi değerlere bakılıyor. Sen şimdiden bir doktor araştırıp adetin 2. ya da 3. günü gitmelisin canımSağlık ocağı hekimimle konuştum şimdi istediğin testleri yaparız dedi kızlar ben adet olunca ne zaman ne yaptırmalıyım nolur bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?
papatya52 Allah razı olsun senden aklıma dusurdun
Genel olarak istenen hormon testleri şunlar FSH, TSH, prolaktin, E2, AMH, serbest T3, serbest T4, LHBenim maalesef negatif canım tutmadı asilama yarın adet günüm. Progestan kullandım inofolic combi ile beraber 100mg 3 defa progestan aldım ağızdan.
Rahim filmi cektirecegim asilama yaptirmasam da bütün hormonlarıma da baktoracagim bakalım ne çıkacak. Ama hangilerini yaptırmalıyım ve ne zaman bilmiyorum
Evet doğru hormon testleri için adetin 2 ya da 3. Günü kan verilmeli kesinlikleCanım üzülme tüpleri tıkalı çıkan çok nadir zaten. galiba seninle aşılama günlerimizde aynı benimde bugün 11. günüm ama ben test yaptırmadım. Bu arada kan testleri içinde en doğrusunu doktor bilir ama adetin 3. gün ve 21. gün bakılan değerler var ve bu hormonlara sağlık ocağında bakılmıyor diye biliyorum. ben gittiğimde yapılmadığını söyleyip devlet hastanesine yönlendirmişlerdi gerçi özellerde yapıyor. fsh, lh, amh, prolaktin, e2, progesteron gibi değerlere bakılıyor. Sen şimdiden bir doktor araştırıp adetin 2. ya da 3. günü gitmelisin canım
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Sağlık ocağı doktorum yapıyoruz dedi inşallah yaptıracağım rahim filmi de her yer çekiyor en ucuzu bin tl. Bakalım Allah büyük halledeceğim.Canım üzülme tüpleri tıkalı çıkan çok nadir zaten. galiba seninle aşılama günlerimizde aynı benimde bugün 11. günüm ama ben test yaptırmadım. Bu arada kan testleri içinde en doğrusunu doktor bilir ama adetin 3. gün ve 21. gün bakılan değerler var ve bu hormonlara sağlık ocağında bakılmıyor diye biliyorum. ben gittiğimde yapılmadığını söyleyip devlet hastanesine yönlendirmişlerdi gerçi özellerde yapıyor. fsh, lh, amh, prolaktin, e2, progesteron gibi değerlere bakılıyor. Sen şimdiden bir doktor araştırıp adetin 2. ya da 3. günü gitmelisin canım
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunGenel olarak istenen hormon testleri şunlar FSH, TSH, prolaktin, E2, AMH, serbest T3, serbest T4, LH
Onun dışında kansızlık var mı vitamin minerallerin ne durumda bunlar da bakılıyor, her doktor farklı şeyler istiyor ama
Yaa hiç bakmadımHayirli olsun. Listede varsiniz zaten dikkat bakin :)
Rabbim sağlıklı sihatli kucağıniza almayı nasip etsin inşallahEvet ilk ☺
Merhaba canım Gaziantep te yaşıyorsan üniversiteye gitsene aşılamayı ücretsiz yapıyorlar sadece ilaç parası veriyorsun o da raporluBenim maalesef negatif canım tutmadı asilama yarın adet günüm. Progestan kullandım inofolic combi ile beraber 100mg 3 defa progestan aldım ağızdan.
Rahim filmi cektirecegim asilama yaptirmasam da bütün hormonlarıma da baktoracagim bakalım ne çıkacak. Ama hangilerini yaptırmalıyım ve ne zaman bilmiyorum
Yok canım orda yaşamıyorum Kayseriden geldim asilama icin ürolog tanıtıldı o yönlendirdi. Çok teşekkür ederim cevabın icinMerhaba canım Gaziantep te yaşıyorsan üniversiteye gitsene aşılamayı ücretsiz yapıyorlar sadece ilaç parası veriyorsun o da raporlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?