Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ileri hızlı hareketli 0 ama bu normal ileri hareketli degeri canım. Ama bana da iyi gibi geliyor yarın urologagidecek eşim bakalım ne diyecek.

Ileri hızlı hareketli 0 ama bu normal ileri hareketli degeri canım. Ama bana da iyi gibi geliyor yarın urologagidecek eşim bakalım ne diyecek.
Hımm onu bilemem canım ben morfoloji için dedim. Normal hızlı varsa sorun olmaz sanırım. Aslında aşılama tam da size göre bir çözüm. Mutlaka birkaç kez denemelisin

Hımm onu bilemem canım ben morfoloji için dedim. Normal hızlı varsa sorun olmaz sanırım. Aslında aşılama tam da size göre bir çözüm. Mutlaka birkaç kez denemelisin
Kısmet kuzum bir adet olayım da gideceğim kendi doktoruma burdan yazarım inşallah ilgin için çok teşekkür ederim lütfen sen de sonucu alınca yaz

Canım benim eşimin 136milyon sayısı var ileri hareketli yüzde 44 ama morfoloji yüzde 2. Sizin nasildi bu değerler? Kaan Aydos 0 morfoloji bile olabilir engel değil diyor aslinda
Bizde toplam sperm sayısı 186 milyon, ileri hareketli ve yavaş ileri hareketli toplam %50 morfolojiye bakmamışlar bu sefer ama morfoloji kolay yükselip düşen bişey değilmiş en son 2 çıkmıştı. Aslında benim eşimde ilk örneğinde 0 çıkınca varikosel ameliyat olmuştu, 5 ay sonra aynı hastanede örnek verdiğimizde %22 ye çıkmıştı çok sevinmiştik. Tabi daha farklı doktorlara sonuçları gösterince 0 dan 22 ye çıkması imkansız dediler ve bir sonrakinde 3 çıktı, ilk aşılamada 2 çıktı. Evet 0 da bile gebelik olabiliyor diyor doktorlar ama hamile kalma süresi uzuyor.

Yapma ya canım benim de seninle aynı. Açıklanamayan gruptayız 2 sene doldu. Ben de tüp öncesi bir deneyeyim dedim ama ilki tutmadı. Bu tutsa bari ya tırsıyorum ben tüpten hiç istemiyorum
Sebepsiz infertite ile bizimde iki senemiz geçti. 2. Aşılamamı yaptırdım bende. Aşılamada başarı şansı düşük olduğu için eşim tüp bebek için çok ısrar etti ama yumurta toplanmaktan narkozdan çok aşırı korkuyorum. Aşılama 300-500 TL olsa yıllarca aşılama deneyebilirim tüp yaptırmamİnşallah mecbur kalmayız

Tam olarak aynı şeyi düşünüyorum seninle tüp süreci beni korkutuyor aşılamayı defalarca deneyebilirim ama madden tüp kadar götürdüğü için tekrarladıkça o yüzden 2-3 den fazla yaptırmak akıl karı değil ya da devlette deneyeceksin İnşallah ikimizin de bu kez tutar canısı. Sen yaptırdın mı şuan ne aşamadasın? Benimki yarın

Adet oldum canım dün bugün tüp bebek için tedaviye başladık ilk iğneni vuruldum bileeee
bizde gittik tup bebek icin ama doktor dedi bu ay hersey temizlensin yani kimyasaldan sonra bir ay sonra gel. bu ay kendimiz denecegiz yani ovulasyon test+caksir suyu)))ins ihtiyah kalmaz

Ben yaklaşık 2 senedir deniyorum kuzum olmuyor hayırlısı inan şu an dört gözle adeti bekliyorum adetin gelmemesi de ayrı bir sıkıntı

Yapma canım ya kısmet değilmiş çok uzuldum inşallah bir dahakine olur canım üzme kendini
martta ayni kimyasal geçirdim o zamanda kanda hcg 118 çıktı baya 2 çizgi vardı .1 gün mutlu olduk eşimle ama sabah kanama başladı biz acile geldilk.bakmışlar tekrar kan verdim ve o düşmeye başladı. ve şimdi 2 kere oldu((en az oluyor ama neden tutmuyor enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…