Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar üst üste derken aşılama yapıldı tutmadı adet olundu ilk adette hemen ikinciyi mi yapıyorlar yani ?
Anladım canım her biri başka bişey söylüyor anlamak mümkün değil hangisi doğru hangisi yanlış. Banada doktorun dedigi aşılama yapıldı adetin gelmezse 14.gun kan testi yapalım adetin gelirsede bu adette gelme bir dahakinde gel dedi

Kızlar az evvel doktorumla yazıştık negatif ama hala adet olmadım bugün asilamanin 13. Günü dedim. Çok üzüldü her şey çok iyidi çok umutluydum dedi. Sonra kendi burdaki doktorumu aradım o da idrarla sonuca bakılmaz hemen kan yaptır dedi. Sizce ben hata mi yaptım? Kanla da mi bandırmalıydım?

Ben bunu sormustum asilama oncesi doktoruma. Bakarsak o cihazin vajinaya kolay girmesi icin kullandigimiz jel spermleri oldurur. O yuzden bakamiyoruz dedi. Benim karindan da gorunmuyodu zaten. O yuzden bakmadan yaptik

Doktorlar idrar testini dikkate almıyor tatlım. Evet çoğu kişi 12.-13. günde idrar testiyle öğreniyor hamile olduğunu, bizim negatif çıktığı için tabiki umudumuz azalıyor ama kesin bir sonuç almak için gününde kan testi yaptırmak gerekiyor. aşılamanın 13. günü çatlamanında 13. günü oluyor, çatlatma iğnesinin yapıldığı gün yumurta çatlamıyor. Doktorunun söylediği gibi kana baktırmadan ümidi kesme :)

Canım öyle mutlaka cahil gibi davranmak değil gerçekten amacım sadece o kadar yoruldum ki 2 yıldır umudumun kırılmasından. Bir de bedenimizi en iyi biz taniriz yani ne biliyim ben gebelik ile adet sancısının farklı olduğunu düşündüm. Yarın olmazsam gideceğim canım kana

Ben bunu sormustum asilama oncesi doktoruma. Bakarsak o cihazin vajinaya kolay girmesi icin kullandigimiz jel spermleri oldurur. O yuzden bakamiyoruz dedi. Benim karindan da gorunmuyodu zaten. O yuzden bakmadan yaptik
Adet oldum tabi kuzum ikinciye başladım ya
Bu kez bana ultrason eşliğinde göre göre yapıldı içim çok rahatladı. Öncesinde de baktı yumurtaya çatlamış mi diye karından baktı o da çatlamış her şey yolunda şimdilik,bakalım,nasip

Arkadaşlar bugün aşılamanın 11. Günü bitti, 12. Gün kan vermemi söylemişti doktorum dayanamadım bugün verdim sonucu ekliyorum
Sizce negatif mi, doktora sordum negatif gibi gözüküyor ama erken vermişsin kesin bişey diyemiyorum dedi, pazartesiye kadar bekle tekrar kan ver dedi

Eklentiler

• B47F3958-B82B-45D0-8F2C-1CA7848324CA.webp
    7 KB · Görüntüleme: 58
maalesef benim 13 gunu asilamadan sonra 7 vardi

Bana da olumsuz gibi geldi canım ama hiç belli olmaz pat diye yükselebiliyor Allah gönlüne gore versin insallah

aşılama 16.09 oldu bu sonuç 29.09

Canım o zaman aşılamada degilde aşılamadan sonra mi gebe kalmış oluyorsun ?
gebe kalmadım kimyasal oldu diyorlar. 14.09 ovıtrelle 16.09 aşılama normalde 30.09 kontrol ama ben 29.09 saglık ocakta verdim sonra 30.09 tekrar verdim 4.5 oldu ((adet sadece 5 ekimde gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…