evet canım haklisin çok mantıklı doktorumla konuşacağım bakalım ne diyecek çok teşekkür ederim canım benimDaha pahalı olması muhtemel canım. Ama düşün herşeyinden emin olacaksın, ve bir sorun varsa o an halledecekler.
Kesinlikle doktorunla görüş bu durumu.
Sanırım benim de öyle olacak canım bir de bu pko belası lekelenme yaptığı için ne zmaan adet başı sayacağım deli ediyor beni bugün ovulasyon testi aldım denedim akşam t çizgisi c den koyu yani pik yaptı bence o yüzden bu gece ilişki olmadı dün olmuştu yarına yine test yapacağım bakalimCanım ben aşılamadan sonraki ay erken adet oldum 3 gün. Demek ki yumurtlama günüm de erken oldu hiç takip etmedim bıraktım
Ne demek canım burası fikir alışveriş platformuevet canım haklisin çok mantıklı doktorumla konuşacağım bakalım ne diyecek çok teşekkür ederim canım benim
Tabi ki ederim canım zaten ben hep burdayım sanırım genel durumumu da yazarım sen de yaz olur mu?Ne demek canım burası fikir alışveriş platformudoktorunla görüştükten sonra eğer unutmazsan lütfen banada haber edermisin, ne diyecek merak ediyorum.
AnlaştıkTabi ki ederim canım zaten ben hep burdayım sanırım genel durumumu da yazarım sen de yaz olur mu?
Canım Dün test yaptım geç saatte çok çok silik.cizgi vardı sonrw dayanamadik bi hastaneye gittik tahlil için beta 1. 26 çıktı benimİnşallahbana da haber ver
Yaa, erken mı acaba, herkesın betaya hassasıyetı farklı oluyormusCanım Dün test yaptım geç saatte çok çok silik.cizgi vardı sonrw dayanamadik bi hastaneye gittik tahlil için beta 1. 26 çıktı benim
Bgnde lekem geldi kahve rengi peteye silince fark ettim alıntı gibi bisy gelince merak ettm smdi peçete her surdgumde aynı öyle geliyorYaa, erken mı acaba, herkesın betaya hassasıyetı farklı oluyormus
12.gün adet olmak ıcın erken ama ,bilemedim ki ,yerleşmelekesi olabılır ..benım adetten bir gun once geldı yerleşme lekesıBgnde lekem geldi kahve rengi peteye silince fark ettim alıntı gibi bisy gelince merak ettm smdi peçete her surdgumde aynı öyle geliyor
Merhaba canım. Bizde birkaç ay sonra eğer sedasyona ikna olabilirsem inşallah tüp bebek yaptıracağız. Bir kez daha aşılama yaptırmam. Bu süreçte ben kromozom, sperm dna hasarı, pıhtılaşma bozukluğu gibi testleri yaptırmak istiyorum. Yani bu testleri yaptırmak için illa bir kayıp bir acı yaşamak gerekmiyor bence. 1.5 aya çıkıyormuş sonuçlar olsun acelemiz yok. Aynı zamanda tüp bebek heyet raporunu ve iyi bir merkez araştıracağız. Belki bu süreçte yumurta takibi de yaptırabilirim ama çalıştığım için çok zorlanıyorum. Siz sperm hasarına baktıracaktınız galiba canım naptınız?Kızlar herkes ayrılmış sanki gruptan benim gibi asilamasi tutmayanlar neler yapıyorsunuz bu ay?
Bir de sizlere bir şey soracağım benim yumurtlama akintim geldi bugün adetin lekelenmeyi sayarsam 11. Günü asilama sonrasi yumurtlama tarihi değişir mi sizce?
Benimde adetim tam 8 gün sürdü bu sefer. Bugün 12. günüm, bu ay takip yaptırmadım. Lh testi de almadım. 11. 13. 15. günleri değerlendireceğiz sadece.Canım ben adetimin 3. Günü hormon testlerimi yaptırdım hepsi iyi cıktı ama asilama sonrasi 14. Gün lekelenme başladı 16. Gün yoğunlaştı kanamam 2.Gün önce abdest aldım ama sürekli akinti geliyor şüphelendim bugün de tuvalette yoğun olan yumurtlama akintim geldi yuh dedim bu kadar çabuk mu? Demek ki senin dediğin gibi bir şey oldu canım. Dün değerlendirdik ama ben akıntı gelince çatlamış mi oluyor bilmiyorum işte o yüzden beceremiyorum. Asilama işini bıraktık bu arada rahim filmi cektirecektim korktum dursun.biraz kendi halinde dedim ama şimdi bu akinti olunca heveslendim yine
Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım.Canım ben adetimin 3. Günü hormon testlerimi yaptırdım hepsi iyi cıktı ama asilama sonrasi 14. Gün lekelenme başladı 16. Gün yoğunlaştı kanamam 2.Gün önce abdest aldım ama sürekli akinti geliyor şüphelendim bugün de tuvalette yoğun olan yumurtlama akintim geldi yuh dedim bu kadar çabuk mu? Demek ki senin dediğin gibi bir şey oldu canım. Dün değerlendirdik ama ben akıntı gelince çatlamış mi oluyor bilmiyorum işte o yüzden beceremiyorum. Asilama işini bıraktık bu arada rahim filmi cektirecektim korktum dursun.biraz kendi halinde dedim ama şimdi bu akinti olunca heveslendim yine
12.gün adet olmak ıcın erken ama ,bilemedim ki ,yerleşmelekesi olabılır ..benım adetten bir gun once geldı yerleşme l
Doktorla görüştük oda dedi 15 günü dolmadan bilemeyiz hala herşey kesin değil dedi bekleyelim dedi12.gün adet olmak ıcın erken ama ,bilemedim ki ,yerleşmelekesi olabılır ..benım adetten bir gun once geldı yerleşme lekesı
inşallahh bebişin senınledır canımmmDoktorla görüştük oda dedi 15 günü dolmadan bilemeyiz hala herşey kesin değil dedi bekleyelim dedi
Haklisin canım düşünsene ben rahim filmi çektirmeden aşılama yaptırdım belki de tüplerim kapalı bilemeyiz o yüzden bazen kendimiz bazı şeyleri halletmeliyiz. Eşimin sağ yumurtaliginda ağrı var ayakta çok durunca artıyor doktora gitti antibiyotik verdi ürolog 5 gün sonra gel dedi geçmesi gitti ultrasona girdi VARIKOSEL sağ tarafta da varmış ama korkulacak düzeyde değil demiş ama adam bildiğin kıvranıyor ayakta fazla kalınca. O yüzden ben istedikçe her şey daha da bozuluyor sanırım kendi haline bırakmam en doğrusu şimdilik ovulasyon testi ile deneyecegimMerhaba canım. Bizde birkaç ay sonra eğer sedasyona ikna olabilirsem inşallah tüp bebek yaptıracağız. Bir kez daha aşılama yaptırmam. Bu süreçte ben kromozom, sperm dna hasarı, pıhtılaşma bozukluğu gibi testleri yaptırmak istiyorum. Yani bu testleri yaptırmak için illa bir kayıp bir acı yaşamak gerekmiyor bence. 1.5 aya çıkıyormuş sonuçlar olsun acelemiz yok. Aynı zamanda tüp bebek heyet raporunu ve iyi bir merkez araştıracağız. Belki bu süreçte yumurta takibi de yaptırabilirim ama çalıştığım için çok zorlanıyorum. Siz sperm hasarına baktıracaktınız galiba canım naptınız?
Benimde adetim tam 8 gün sürdü bu sefer. Bugün 12. günüm, bu ay takip yaptırmadım. Lh testi de almadım. 11. 13. 15. günleri değerlendireceğiz sadece.
Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım.
Allah gönlüne gore verir inşallah canım bir an evvel ilk denemede gelsin bebeğin. Rabbim aratmadan versin insallahtakibi
Bende bu konuda çok dertliyim canımCanım benim inşallah yarın güzel haberlerin gelir heyecanla bekleyeceğim mutlaka yaz olur mu? Dün bugün değerlendirdik. Ama eşim yarın yapar mi bilmem sertleşme sorunu oluyor neden bilmiyorum üst üste olunca ve çok geç boşalıyor o yüzden bu isten de nefret eder oldum ne yalan soyleyim
Merhaba canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar bekliyoruz senden. 2 ay üst üste aşılama yaptırdın sanırım. Yumurta geliştirici olarak ne kullandın peki?Evet canım herkes dağıldı maalesef ben buralardayımikinci aşılamamı yaptırdım ben bu ay 11.gündeyim. Merakla bekliyorum sonucumu.
Yumurtlama tarihleri değişebiliyor aydan aya ovülasyon testi yaparsan belirleyebilirsin rahatça aslında.
Yani gerçekten bazı doktorları anlamıyorum, bir doktor böyle bir hata yapmamalı. Rahim filminden korkma canım aşılamadan hiç bir farkı yok ve bence çok fazla bekletme. Varikosel ileri düzeyde değilse o şekilde ağrı yapmaz canım ya. Farklı bir üroloğa görünün derim. Eşinin spermlerinde sorun yoktu ama değil mi?Haklisin canım düşünsene ben rahim filmi çektirmeden aşılama yaptırdım belki de tüplerim kapalı bilemeyiz o yüzden bazen kendimiz bazı şeyleri halletmeliyiz. Eşimin sağ yumurtaliginda ağrı var ayakta çok durunca artıyor doktora gitti antibiyotik verdi ürolog 5 gün sonra gel dedi geçmesi gitti ultrasona girdi VARIKOSEL sağ tarafta da varmış ama korkulacak düzeyde değil demiş ama adam bildiğin kıvranıyor ayakta fazla kalınca. O yüzden ben istedikçe her şey daha da bozuluyor sanırım kendi haline bırakmam en doğrusu şimdilik ovulasyon testi ile deneyecegim
Aminnn inşallah canım beniminşallahh bebişin senınledır canımmmazıcık daha sabır
Bugün kan testimin sonucunu aldım bu ay da olmadı canımMerhaba canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar bekliyoruz senden. 2 ay üst üste aşılama yaptırdın sanırım. Yumurta geliştirici olarak ne kullandın peki?
Hayırlısı böyleymiş canım. Sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda gelsin bebişler. Zaten aşılamada başarı şansı düşük oluyor. Allahtan tüp bebek gibi bir imkan var.Bugün kan testimin sonucunu aldım bu ay da olmadı canım
İlk ay letu +menagon kullanmıştım. Bu ay gonal f kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?