- 4 Nisan 2020
- 248
- 237
- 33
Canimbenim negatif ya beta 3. 17 ciktiBenden mi cesaret aldınkaçıncı günündü? En iyisini yapmışsın boşver varsa vardır yoksa yoktur gözleri bozup kafa yorup durmaya gerek yok. Varsa seviniriz yoksa önümüzdeki maçlara bakarız
Markası neydi canım bunun? İlk idrarla mı yapmıştın ? Kan verdiğin gün yaptın dimiEvet durmaz mı
Hani yarın çıkacaktı kandırdın mı beniCanimbenim negatif ya beta 3. 17 cikti
Evet cnm ilk idrar, internetten almıstım oncomed markası, testten 2 saat sonra da kan verdımMarkası neydi canım bunun? İlk idrarla mı yapmıştın ? Kan verdiğin gün yaptın dimi
Canim baktım valla cikmamisti yeni baktim cikmis 11 . Gunum tabi asilama gunune bakarsak 10. GunHani yarın çıkacaktı kandırdın mı beni
O sonuç pozitif gibi duruyor bu arada ama günü önemli hangi gündesin?
Ben hiç kullanmadım o markayı hassasiyeti iyiymiş ama hani bir gün önce yapsan da çıkarmışEvet cnm ilk idrar, internetten almıstım oncomed markası, testten 2 saat sonra da kan verdım
Bu değer yükseledebilir düşedebilir. Sen nap biliyor musun idrar testi yap bakalım ne çıkacak onu test etmiş olursun hem diğer günler yap bugünkünden koyu çıkarsa yükseliyordurCanim baktım valla cikmamisti yeni baktim cikmis 11 . Gunum tabi asilama gunune bakarsak 10. Gun
Nezaman yapim idrari yarinmi yapsam acabaBu değer yükseledebilir düşedebilir. Sen nap biliyor musun idrar testi yap bakalım ne çıkacak onu test etmiş olursun hem diğer günler yap bugünkünden koyu çıkarsa yükseliyordur
Elinde fazla test varsa bugün de yap yarın daNezaman yapim idrari yarinmi yapsam acaba
Fazla test suan yok ya ama degerim baya dusuk geldi bana nirmalde cok yuksek olmasi gerekemezmiiElinde fazla test varsa bugün de yap yarın da
Hayır şuan çok erken daha. Sen erken vermişsin testi canım. Çıkan değer çatlatma iğnesinin son numuneleri de olabilir yeni başlayan bir gebelik de. İnşallah ikincisidirFazla test suan yok ya ama degerim baya dusuk geldi bana nirmalde cok yuksek olmasi gerekemezmii
Canim cogu kisi 11 12de vermis ama yuksek cikmisHayır şuan çok erken daha. Sen erken vermişsin testi canım. Çıkan değer çatlatma iğnesinin son numuneleri de olabilir yeni başlayan bir gebelik de. İnşallah ikincisidir
Kız kendin diyorsun 11-12 de vermiş diye delüü.Canim cogu kisi 11 12de vermis ama yuksek cikmisvalla umidim gitti nasip diyorim artik
Asilamma gununu sayarsak 11. GunumKız kendin diyorsun 11-12 de vermiş diye delüü.
Sen 10. Gün verdin. Zaten iki güne anca iki kat çıkıyor. Yükselme ihtimali var. Ama bak altını çiziyorum çatlatma iğnesindense eğer yükselmeyip düşer. Boşa umut vermek istemem
Evet asılama günü 1.gün saydım 12.günde yaptım, bunda bile tereddette kaldım acaba iğne etkisi mi diye, 2 gun sonra 81 oldu rahatladımBen hiç kullanmadım o markayı hassasiyeti iyiymiş ama hani bir gün önce yapsan da çıkarmışaşılamanın 12. Günüydü dimi kuzum? Ben 10. Gün yaptım bundan daha silikti çizgi muhtemelen iğne etkisi
Anladım canım benim. Hayırlı olsun tekrardan çok sağol vakit ayırdığın içinEvet asılama günü 1.gün saydım 12.günde yaptım, bunda bile tereddette kaldım acaba iğne etkisi mi diye, 2 gun sonra 81 oldu rahatladım
Hayırlısı olsun,nasip kısmetAsilamma gununu sayarsak 11. Gunum
Kese ve kalp için aynı gun cağırdı doktor, cumartesi inşallah kontrolumAnladım canım benim. Hayırlı olsun tekrardan çok sağol vakit ayırdığın için
Nasıl gidiyor peki kese gördünüz mü kalp atışı falan? İkiz olma ihtimali var mıydı
Hadi bakalım biz de senden haber bekliyoruz öyleyseKese ve kalp için aynı gun cağırdı doktor, cumartesi inşallah kontrolumtek yumurtam vardı, o yüzden tek bekliyorum
İnşallah cnm, inşallah herşey yolundadırHadi bakalım biz de senden haber bekliyoruz öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?