Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet cnm ilk idrar, internetten almıstım oncomed markası, testten 2 saat sonra da kan verdım
Ben hiç kullanmadım o markayı hassasiyeti iyiymiş ama hani bir gün önce yapsan da çıkarmış aşılamanın 12. Günüydü dimi kuzum? Ben 10. Gün yaptım bundan daha silikti çizgi muhtemelen iğne etkisi

Canim baktım valla cikmamisti yeni baktim cikmis 11 . Gunum tabi asilama gunune bakarsak 10. Gun
Bu değer yükseledebilir düşedebilir. Sen nap biliyor musun idrar testi yap bakalım ne çıkacak onu test etmiş olursun hem diğer günler yap bugünkünden koyu çıkarsa yükseliyordur

Fazla test suan yok ya ama degerim baya dusuk geldi bana nirmalde cok yuksek olmasi gerekemezmii
Hayır şuan çok erken daha. Sen erken vermişsin testi canım. Çıkan değer çatlatma iğnesinin son numuneleri de olabilir yeni başlayan bir gebelik de. İnşallah ikincisidir

Canim cogu kisi 11 12de vermis ama yuksek cikmis valla umidim gitti nasip diyorim artik
Kız kendin diyorsun 11-12 de vermiş diye delüü.
Sen 10. Gün verdin. Zaten iki güne anca iki kat çıkıyor. Yükselme ihtimali var. Ama bak altını çiziyorum çatlatma iğnesindense eğer yükselmeyip düşer. Boşa umut vermek istemem

Evet asılama günü 1.gün saydım 12.günde yaptım, bunda bile tereddette kaldım acaba iğne etkisi mi diye, 2 gun sonra 81 oldu rahatladım

Evet asılama günü 1.gün saydım 12.günde yaptım, bunda bile tereddette kaldım acaba iğne etkisi mi diye, 2 gun sonra 81 oldu rahatladım
Anladım canım benim. Hayırlı olsun tekrardan çok sağol vakit ayırdığın için
Nasıl gidiyor peki kese gördünüz mü kalp atışı falan? İkiz olma ihtimali var mıydı

Anladım canım benim. Hayırlı olsun tekrardan çok sağol vakit ayırdığın için
Nasıl gidiyor peki kese gördünüz mü kalp atışı falan? İkiz olma ihtimali var mıydı
Kese ve kalp için aynı gun cağırdı doktor, cumartesi inşallah kontrolum tek yumurtam vardı, o yüzden tek bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…