- 27 Ağustos 2019
- 218
- 68
- 18
- 27
İlk asilamada yikamadan sonra degerleriniz cok iyiymis bence.Merhaba ben dün aşılamami oldum ilk sefere göre eşimin değerleri yıkamadan sonra baya düşmüştu...
Toplam sperm sayısı yıkamadan sonra 9,8 milyon ileri hız 10 % ileri yavaş 90%.
Ilk aşılamamda yıkamadan sonra toplam sperm sayısı 100 milyondu ileri hız 70 %.
Doktora sorduğumda normal sorun yok dedi.
Hayirli olsun canim yolun yarisi bitti simdi beklemesi kaldi :) kac yumurtan oldu? Bi de esinin yikamadan sonraki degerleri nasildi bir fikrin var mi acaba? Bence tolculuk yapmanda sikinti olmaz ama denize girme konusunu bi doktorunla konus derimBen de yarın ilk aşılamamı oluyorum dua edin lütfen eşimde sorun yok ben de pko vardı gonalf ile büyütüldü yumurtam dün 23.30 da çatlama iğnemi yaptım 10 da doktora gidicem
Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin
Canim benim doktorum normal hayatina devam edebilirsin demisti gidebilirsin bence sorun olmaz.ama denize girmen tehlikeli olabilir cunku 2 gun banyoyu yasakliyorlar ya.Aşılama yapıldıktan bir iki gün sonra denize gidebilir miyim? Yada yolculuk yapabilir miyim 2-3 saatlik bilgisi olan var mı?
İlk asilamada yikamadan sonra degerleriniz cok iyiymis bence.
Amin inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alirizHadi bakalim guzel haberlerle gelirsin insallah♥
Hayirlisi olsun tabi. Hangisinin tutacagi belli olmaz nasip meselesiEvet ilk aşılamada doktorda demişti kesin tutar diye değerler çok iyidi tutmuştu çok şükür.
Şimdi eskisine göre baya düşük çıktı bakalım hayırlısı olsun..
Ben ardi ardina daha iyi diye biliyorum cunku gecen ay kullandigin ilaclarin etkisi de devam ediyor diye ama deneyimli arkadaslar daha iyi bilgilendirecektirBu 2. Aşılamam olacak nasipse. 2 ve 3. Aşılamada tutmasi daha yüksek diyorlar bu ard arda olanlar için mi geçerli yoksa farketmiyor mu ? Çünkü ilki şubat ayında olmuştu yıkamadan sonra eşimin sonucları gayet iyiydi kimyasal oldu zaten.
Evet haklisiniz sanırım bakalım hayırlısı olsun denicez artık kac kez gerekiyorsa sizler özelde mi yaptiriyorsunuz kızlar devlette miBen ardi ardina daha iyi diye biliyorum cunku gecen ay kullandigin ilaclarin etkisi de devam ediyor diye ama deneyimli arkadaslar daha iyi bilgilendirecektir
Benim ozelde oluyor. Doktorun muayenesinde hattaEvet haklisiniz sanırım bakalım hayırlısı olsun denicez artık kac kez gerekiyorsa sizler özelde mi yaptiriyorsunuz kızlar devlette mi
Ben ilkini merkezde yaptırmıştım hiç memnun kalmadım iyi bir yerdi birde. Şimdi devlete gidiyorum doktorumdan gayet memnunum güzel ilgileniyor.Benim ozelde oluyor. Doktorun muayenesinde hatta
Kuzum eşim yarın 9.30 da sperm verecek oradan doktoruma geçicez hemen değerleri bilmiyorum ama normal testte sanırım 75 milyondu emin değilim ama bir sorun çıkmamıştıHayirli olsun canim yolun yarisi bitti simdi beklemesi kaldi :) kac yumurtan oldu? Bi de esinin yikamadan sonraki degerleri nasildi bir fikrin var mi acaba? Bence tolculuk yapmanda sikinti olmaz ama denize girme konusunu bi doktorunla konus derim
Tamam canım doktorumla bi konuşayım olmadı giderim ama denize girmemCanim benim doktorum normal hayatina devam edebilirsin demisti gidebilirsin bence sorun olmaz.ama denize girmen tehlikeli olabilir cunku 2 gun banyoyu yasakliyorlar ya.
Evet bu akşam iğnemi olacagım 21:30da pazar sabah aşılmam olacak kısmetse ama hiç umudum yok tek bir tane yumurtam var cünküBen salı akşam 23:30 ta çatlama iğnemi vurdum.
Bugün perşembe 13:30 ta aşılamam oldu.
Doktorun onu ayarlıyacaktir 36 ile 40 saat arası yapılıyor diye biliyorum.
Canım biz sadece ilaca bu parayı verdik zaten başka ücret istemiyorlar bir de aşılama günü aşılama çubuğu almamızı istediler ilk ikisinde medikalden 90 TL ye almıştık bu sefer önceden internetten istettim 34 TL yeBanada gonal f 450 lilik yazdı , bugün almaya gideceğiz ilaçları bakalım biz kaç ödeyeceğz ,yine özelde yaptırmaktan kat kat uygun oluyor
Bende devlette yaptırıyorum canım ilk rapor hakkımız bitmesin diye femaraya yaptı doktorum tutabilir diye bir kere de gonal f le ikisi de tutmadı bu ay başladım yine gonalf e çatlatma iğnesini de yaptırdım ama aşılama günü androloji kapanmış aşılama olmadı şimdi tekrar başladım bugün iğnenin 4. Günü inşallah bu sefer tutarBen ilkini merkezde yaptırmıştım hiç memnun kalmadım iyi bir yerdi birde. Şimdi devlete gidiyorum doktorumdan gayet memnunum güzel ilgileniyor.
Öyle düşünme pozitif düşün pozitif olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınEvet bu akşam iğnemi olacagım 21:30da pazar sabah aşılmam olacak kısmetse ama hiç umudum yok tek bir tane yumurtam var cünkü
Bende femara kullanmak istemiştim doktorum klomeni bir deneyelim dedi . Ilk asilamamda iğne kullanmistim menopur 75 lik.B
Bende devlette yaptırıyorum canım ilk rapor hakkımız bitmesin diye femaraya yaptı doktorum tutabilir diye bir kere de gonal f le ikisi de tutmadı bu ay başladım yine gonalf e çatlatma iğnesini de yaptırdım ama aşılama günü androloji kapanmış aşılama olmadı şimdi tekrar başladım bugün iğnenin 4. Günü inşallah bu sefer tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?