Insallah tutar bebisin canimTamam canım doktorumla bi konuşayım olmadı giderim ama denize girmem
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızÖyle düşünme pozitif düşün pozitif olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
Benim doktorum izne ayrılmış canım devlet hastanesi olduğu içinde diğer doktorun haberi bile yoktu stresli bir durumdu ama napalım sağlık olsun dedik adet olunca gittiğimde kendi doktorum gelmişti son bir kez deneyelim olmazsa rapor çıkarırız hemen dedi Allah ın hakkı 3tür deyince tekrar başladık benim klomenle yumurtalarım çok büyüyor ben gonal fi 37. 5 vuruyorum o yüzden canımBende femara kullanmak istemiştim doktorum klomeni bir deneyelim dedi . Ilk asilamamda iğne kullanmistim menopur 75 lik.
Ve nasıl yani ilaci kullandın aşılama yapılmadı mi bölüm kapalı olduğu icin ? Doktor bunu bilmiyor muydu?
Inşallah hepimizin kucaklari dolar bebelerimizle
Anladım bakalım bende nasıl etkileri olcak hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz icinBenim doktorum izne ayrılmış canım devlet hastanesi olduğu içinde diğer doktorun haberi bile yoktu stresli bir durumdu ama napalım sağlık olsun dedik adet olunca gittiğimde kendi doktorum gelmişti son bir kez deneyelim olmazsa rapor çıkarırız hemen dedi Allah ın hakkı 3tür deyince tekrar başladık benim klomenle yumurtalarım çok büyüyor ben gonal fi 37. 5 vuruyorum o yüzden canım
Amin canım inşallah hayırlıysa hamile kalırızAnladım bakalım bende nasıl etkileri olcak hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz icin
Aa çok faydalı bir bilgi gerçekten teşekkür ederim ,bizde ilaçları aldık bugün iki kutu gonal f ve ovitrelle çatlatma iğnesi 518 TL mi ne tutmuşCanım biz sadece ilaca bu parayı verdik zaten başka ücret istemiyorlar bir de aşılama günü aşılama çubuğu almamızı istediler ilk ikisinde medikalden 90 TL ye almıştık bu sefer önceden internetten istettim 34 TL ye
Rica ederim canım inşallah hepimizinki hayırlısıyla tutar sen ilk defa mı aşılama olacaksınAa çok faydalı bir bilgi gerçekten teşekkür ederim ,bizde ilaçları aldık bugün iki kutu gonal f ve ovitrelle çatlatma iğnesi 518 TL mi ne tutmuş
Ben ilk aşılamalı ocak ayında yaptım polikistik over ve haşimatom var. Tuttu. Ama malesef kimyasal gebelik oldu. 6 ay sonra yani yarın 2. Aşılamamı olacağım. İnsallah bu kez her şey guzel olur. Geçen sefer gonal f 75 vurulmustum ve çok kolay ilerlemişti fakat bu sefer 15 gün iğne olmak zorunda kaldım dört kez 150 vuruldum Doktorum ohss riski var dedi ama inşallah sen de olmayacak dedi bakalım.
Evet hamileyim çok şükürMerhaba ilk aşılamayi yapan sizdiniz bu grupta bir sonuç alabildinizmi?
Umarim tutmuştur.
Asilama cubugu mu? İlk defa duydumCanım biz sadece ilaca bu parayı verdik zaten başka ücret istemiyorlar bir de aşılama günü aşılama çubuğu almamızı istediler ilk ikisinde medikalden 90 TL ye almıştık bu sefer önceden internetten istettim 34 TL ye
Evet hamileyim çok şükür7 gün sonra keseyi görmeye gidicegiz
Bir tane de olsa sağlıklıysa yeter canım. ben de az olcak diye üzülmüştüm ama önemli olan kalitesiEvet bu akşam iğnemi olacagım 21:30da pazar sabah aşılmam olacak kısmetse ama hiç umudum yok tek bir tane yumurtam var cünkü
Letu'yu da çok duydum ben. klomen gibi değil de daha çok Femara'ya benziyor içeriği o yüzden rahmin kalınlaşmasına da yardımcı oluyor. hadi bakalım hayırlısıMerhaba bugün ben de başladım aşılamaya letuylaben iğneli aşılama istemiştim ama doktor o şekilde senin çok gelişir aşılaman iptal olur böyle başlayalım dedi. İnşallah güzel bir sonuç elde edebiliriz
İnşallahÇok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
Siz pozitif açılışı yaptınız bizlerde inşallah devamını getiririz.
Benim daha aşılama günüm gelmedi ama bana da ilişki önericem o günlerde dedi. Ama aklıma takılan şu ki; benim eşimde aglütinasyon var yani spermlerin birbirine yapışık olması durumu. Aşılamada bu sorun yıkama yapılarak düzelicek ama sonra ilişkiye girdiğimizde yine sorunlu spermler girmiş olcak diğer yıkanan spermlerin yanına. Napsam bilemedimKızlar aşılama oldum bugün siz aşıılama olduğunuz gün ilişkiye girdiniz mi
Doktorum dedi ama unuttum
Pregestan verdi onu kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?