Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim doktorum izne ayrılmış canım devlet hastanesi olduğu içinde diğer doktorun haberi bile yoktu stresli bir durumdu ama napalım sağlık olsun dedik adet olunca gittiğimde kendi doktorum gelmişti son bir kez deneyelim olmazsa rapor çıkarırız hemen dedi Allah ın hakkı 3tür deyince tekrar başladık benim klomenle yumurtalarım çok büyüyor ben gonal fi 37. 5 vuruyorum o yüzden canım

Anladım bakalım bende nasıl etkileri olcak hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz icin

Aa çok faydalı bir bilgi gerçekten teşekkür ederim ,bizde ilaçları aldık bugün iki kutu gonal f ve ovitrelle çatlatma iğnesi 518 TL mi ne tutmuş

Aa çok faydalı bir bilgi gerçekten teşekkür ederim ,bizde ilaçları aldık bugün iki kutu gonal f ve ovitrelle çatlatma iğnesi 518 TL mi ne tutmuş
Rica ederim canım inşallah hepimizinki hayırlısıyla tutar sen ilk defa mı aşılama olacaksın

Merhaba ilk aşılamayi yapan sizdiniz bu grupta bir sonuç alabildinizmi?
Umarim tutmuştur.

Merhaba bugün ben de başladım aşılamaya letuyla ben iğneli aşılama istemiştim ama doktor o şekilde senin çok gelişir aşılaman iptal olur böyle başlayalım dedi. İnşallah güzel bir sonuç elde edebiliriz

Kızlar 2. aşılamadan olumlu sonuc almıs biri olarak sizlere de umut olması için yazmak istedim. Ben pko ve haşimato hastasiyim. 3 senedir çocuğumuz olmuyordu. 3 defa yumurta takibi sığdırdık bu 3 seneye ve geçtiğimiz ocak ayında ilk aşılamalı oldum. Sonuc 15 gün sonra 17 idi. Tekrar tekrar test istedi doktorum ve 100 e kadar yükselip maalesef 40 düştü. Yani kimyasal gebelik oldu ve adetle birlikte attım. 6 ay sonra cesaret edip 2. Aşılamama başladım. Bu sefer ki çok zor geçti. İlk 75 vuruldum gonal f fakat yumurtalar gelişmedi doktorum C ile başlayan başka bi iğne verdi daha ucuz olsun diye iki defa ondan vuruldum yine gelismedi en son 150 'ye yükseltti ve üç gün vuruldum. Pko olduğu icin Ohss riski olabileceğini söyledi doktorum ve tabiki çok korktum. 12 gün ilk aşılamam da hiç olmayan ağrılarım oldu. Uyurken sağa sola dönemedim. Yürürken ağrıdı. Alt karın bölgem 12 gün aralıksız agrıdı ve 12. Gün çok şiddetli bi ağrı yaşayıp hastaneye gittik. Doktor sol tarafımda devasa bi yumurta olduğunu ve catlamadıgını rahmin kalın gebelik olabilir dedi. Gebelik testi yaptı veeeee 12. Gün beta hcg 66 cıktı. 2. Gün işe 155 e yükseldi. Doktorum 10 gün sonra ultrason a çağırdı. Şimdi ultrason gününü bekliyoruz. Benim belirtilerim karın ağrısı idi ama onun gebelikle bi alakası olduğunu sanmıyorum çatlamayan yumurtayla ilgili olduğunu düşünüyorum. Çünkü 3 gün önce yine aynı şiddetli ağrıyı yaşadım ve tahminim o yumurtayı içimden attım ve artık ağrılarım gecti. İnşallah keseyi de görürüz çok dua edin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bunu ancak yaşayan bilir çünkü. Bu arada ben 12 gün hiç bişey yapmadan sadece yattım. Aşılamadan sonra da bir gün banyo yapmadım ve cirinone jel kulladım

Kızlar aşılama oldum bugün siz aşıılama olduğunuz gün ilişkiye girdiniz mi
Doktorum dedi ama unuttum
Pregestan verdi onu kullanıcam

Asilama cubugu mu? İlk defa duydum ve gercekten internetten cok daha ucuza almissin

Evet bu akşam iğnemi olacagım 21:30da pazar sabah aşılmam olacak kısmetse ama hiç umudum yok tek bir tane yumurtam var cünkü
Bir tane de olsa sağlıklıysa yeter canım. ben de az olcak diye üzülmüştüm ama önemli olan kalitesi

Letu'yu da çok duydum ben. klomen gibi değil de daha çok Femara'ya benziyor içeriği o yüzden rahmin kalınlaşmasına da yardımcı oluyor. hadi bakalım hayırlısı

Kızlar aşılama oldum bugün siz aşıılama olduğunuz gün ilişkiye girdiniz mi
Doktorum dedi ama unuttum
Pregestan verdi onu kullanıcam
Benim daha aşılama günüm gelmedi ama bana da ilişki önericem o günlerde dedi. Ama aklıma takılan şu ki; benim eşimde aglütinasyon var yani spermlerin birbirine yapışık olması durumu. Aşılamada bu sorun yıkama yapılarak düzelicek ama sonra ilişkiye girdiğimizde yine sorunlu spermler girmiş olcak diğer yıkanan spermlerin yanına. Napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…