- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.857
- 133
Hemen baslanabiliyor canim, diger adetinde basliyosun ilaclara
Evet benim ozel. Devlette cok sira bekleniyormus diye duyduk istanbuldadevlette yaptırıcam canım tüp bebek raporu için siz özelde mi yaptırıyorsunuz?
Bizde de var aglutinasyonTabi ki
Aglutinasyon ne demekAcaba ondan mı olmuyordu normal yollardan
Evet bende internetten baktım şimdi hiçbir şey söylemediler bize gayet normal demişlerdi bende 1 yıldır ugrasıyorum tam anlamıyla olmayınca aşılama dedik inşallah düzelirde tutar aşılamamızBizde de var aglutinasyonve bu spermlerin birbirine yapisip kumelendigi icin hareket edemedigi anlamina geliyo. doktorlar cok onemli degil diyor ama bizim sayimiz ve hizimiz fena degil ama olmadi. Ben buna bagliyorum.
İnsallah ya doktorlar da umut vermek icin hic kotu bisey soylemiyolar. Her seyi kendim arastirip buluyorum. Onlara kalsa hemen cocuk olacakti ama nerdeeeEvet bende internetten baktım şimdi hiçbir şey söylemediler bize gayet normal demişlerdi bende 1 yıldır ugrasıyorum tam anlamıyla olmayınca aşılama dedik inşallah düzelirde tutar aşılamamız
Yani ama çok sacma. Sorun bende diye tedavi üzerine tedavi yani sebepsiz birde. Keşke daha önce söyleseydiler bizde ona göre yol çizseydik bakalım yarın sabah nasıl cıkıcak sonuçları eşiminİnsallah ya doktorlar da umut vermek icin hic kotu bisey soylemiyolar. Her seyi kendim arastirip buluyorum. Onlara kalsa hemen cocuk olacakti ama nerdeee
.İnsallah ya doktorlar da umut vermek icin hic kotu bisey soylemiyolar. Her seyi kendim arastirip buluyorum. Onlara kalsa hemen cocuk olacakti ama nerdeee
Her sey gonlunuzce olsun. Bol sans diliyorum yarin icinYani ama çok sacma. Sorun bende diye tedavi üzerine tedavi yani sebepsiz birde. Keşke daha önce söyleseydiler bizde ona göre yol çizseydik bakalım yarın sabah nasıl cıkıcak sonuçları eşimin
Aşılamamı oldum 1 saat önce. Eşimin sperm sayısı yıkanmadan 120mil. Du yıkanınca 15 mil. OlduHer sey gonlunuzce olsun. Bol sans diliyorum yarin icin ✌
Hizi gayet guzel artmis canim. Doktorun da soylemistir mutlaka:) peki sayi kactan kaca dustu yikaninca o da onemli. Hadi bakalim gelmis gecmis olsun, guzel sonuclara insssssAşılamamı oldum 1 saat önce. Eşimin sperm sayısı yıkanmadan 120mil. Du yıkanınca 15 mil. Oldu
Hareketlilikte yıkanmadan önce %35ti yıkanınca %90 oldu nasıl sizce.
Ha pardon yazmissiniz:)) ben onu mililitre diye okudum :) sayisi da cok azalmamis guzelAşılamamı oldum 1 saat önce. Eşimin sperm sayısı yıkanmadan 120mil. Du yıkanınca 15 mil. Oldu
Hareketlilikte yıkanmadan önce %35ti yıkanınca %90 oldu nasıl sizce.
Ha pardon yazmissiniz:)) ben onu mililitre diye okudum :) sayisi da cok azalmamis guzel
Ne olacagi hic belli olmaz kimisinin 3 yunurtasi oluyo ama tutmuyo, kimisinin tek yumurtasi tutuyo. Sonuc onemliAynen bakalım inşallah olumlu olur ama tek yumurta olunca aklımda soru işareti var hep
inşallahhh siz ne yaptınız hangi süreçtesiniz?Ne olacagi hic belli olmaz kimisinin 3 yunurtasi oluyo ama tutmuyo, kimisinin tek yumurtasi tutuyo. Sonuc onemli
Hapim yarin bitiyor. Persembe yumurta kontrolune gidecegiminşallahhh siz ne yaptınız hangi süreçtesiniz?
Hadi inşallah bol bol kaliteli kaliteli yumurtalar olurHapim yarin bitiyor. Persembe yumurta kontrolune gidecegim
Bende iğne kullanıyorum bende Perşembe yumurta konrtolüne gideceğim inşHapim yarin bitiyor. Persembe yumurta kontrolune gidecegim
AminnnnnHadi inşallah bol bol kaliteli kaliteli yumurtalar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?