- 14 Ekim 2012
- 53
- 30
- 288
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapmayın öyle zor bir şey olsaydı iğneyi hastalarına yaptırmazlardı.İlk olduğu için acaba yanlış bir şey yapar mıyım tedirginliği çok oluyor, normalde iğne olmaktan korkmam ama bu verdikleri iğneleri yapmak beni strese soktu, dün ilk iğneyi eltime vurdurdum bugün sanırım kendim yapıcam. İlk olduğu çok tecrübesizim bu konularda![]()
Ben çok zorlandim ilk gün çok korktum uygularken bir kere vurdum sonra devamı gelmişti çokta stres yapacak bişi değil aslındaİlk olduğu için acaba yanlış bir şey yapar mıyım tedirginliği çok oluyor, normalde iğne olmaktan korkmam ama bu verdikleri iğneleri yapmak beni strese soktu, dün ilk iğneyi eltime vurdurdum bugün sanırım kendim yapıcam. İlk olduğu çok tecrübesizim bu konularda![]()
Bana doktor hap mi istersin iğne mi diye sormuştu ben o kadar masrafa giriyorum oda iyisi olsun diyecek iğne almıştım ama stresten mi bilmiyorum da hap kullandığim zaman yumurtalarim daha çabuk büyümüştü ignede daha geç büyüdülerSİzn de ilk aşılamanız değil mi ? Bana yumurta büyütmek için hap verdiler size iğne vermişler nedenini söylediler mi ?
Ben klomen kullanıyorum.Yumurtlarınız kaç günde büyümüştü hatırlıyor musunuz ? Kaç cm olduğunda aşılama yaptılar?Bana doktor hap mi istersin iğne mi diye sormuştu ben o kadar masrafa giriyorum oda iyisi olsun diyecek iğne almıştım ama stresten mi bilmiyorum da hap kullandığim zaman yumurtalarim daha çabuk büyümüştü ignede daha geç büyüdüler
İnş aşılamaya gerek kalmaz da hamilesinizdir.Kızlar merhaba benim bat 5 Eylül 2 senedir gebelik istiyorum tam 1 sene önce kimyasal yaşadım ve bı daha gebelik olmadı 3klomen 1 aşılamam var 16 ağustosta yumurtlama gördüm 18i çatladı ve dün test verdim negatifti büyük ihtimal pozitif olmayacak bende bu adetimde aşılama tedavisi görmeyi düşünüyorum doktorla görüşecem özel hastane de yeni yapmaya başlamışlar fiyatı hakkında pek bilgim yok en kısa zamanda konuşacam doktorla rahim filmi çekildim temizdi eşimin son yaptığı sperm testi biraz düşük çıkınca ürolojiye gitti varikasol varmış ama gebeliğe engel değil dedi
Çok hatırlamıyorum şöyle not almışim ben adetin 5.gunu kullanmaya başlamışım 5 gün kullandim ve ilacın ilk gününden sayarsak 11.gunu 21 ve 24 mm ulaşmış yalnız ben o zaman doktara geç gitmistim iki gün önce gitmem gerekiyordu çatlatma iğnesi için muhtemelen o zaman 18 19 civarıydı iğneyi o zaman öneriyor esim o gün göreve gidince bende boş yere çatlatma iğnesi olmak istememiştim 2 gün sonra görevden gelince doktora gittim anlattim oda baktı çatlamamis iğneyi vuralım demiştiBen klomen kullanıyorum.Yumurtlarınız kaç günde büyümüştü hatırlıyor musunuz ? Kaç cm olduğunda aşılama yaptılar?
Amin inşallahİnş aşılamaya gerek kalmaz da hamilesinizdir.
2 kere rahim filmi çekildim. Sperm testi ve rahim filmi isteniyorMerhaba bende eylül ayında aşılama yaptırcam sizin tam olarak sorununuz ney yoksa sebepsiz mi? Bildiğim kadarıyla aşılama öncesi rahim filmi, sperm testi isteniyor. Siz yaptırdınız mı
2 kere rahim filmi çekildim. Sperm testi ve rahim filmi istenoyorMerhaba bende eylül ayında aşılama yaptırcam sizin tam olarak sorununuz ney yoksa sebepsiz mi? Bildiğim kadarıyla aşılama öncesi rahim filmi, sperm testi isteniyor. Siz yaptırdınız mı
Benim 3 ay sonrasına kaldı artık Allah senin yüzünü güldürür inşallah bu ay2 kere rahim filmi çekildim. Sperm testi ve rahim filmi isteniyor
canımm dıloş ınsallaahhh nasıp olur bızede bebek. sımdı burda gordum senı demekkı aradıklarımız hıssettıklerımız aynı. ınsallaahh bu sene bıtmeden hamiş oluruz amınnnEvet ben 4 seferdir ilaç kullanıyorum zaten. 2 kez klomen 2 kez letu kullandım hatta bu ay ilaç işe yaramamış 3 günlük iğne ve çatlatma iğnesi verdi. İlk gittiğim zamanlarda demişti bunu hafif yumurta tembelliğin var diye. Ve Rahim filminde de bir tüpümden ilaç yavaş geçmiş hafif tıkanıklık olabilir dedi. (rahim filmini başka doktora çektirmiştim). Bu ayda ümidim yok zaten aşılamaya hazırlıyorum kendimi![]()
Öyle canım buralarda konuşmak istiyorum benle aynı derdi çeken var mı diye umut olalım diye. Yalnızım zaten konuşacak kimsem yok. İnşallah canım inşallah Allah görüyor çok geçmeden bize de o duyguyu nasip etsincanımm dıloş ınsallaahhh nasıp olur bızede bebek. sımdı burda gordum senı demekkı aradıklarımız hıssettıklerımız aynı. ınsallaahh bu sene bıtmeden hamiş oluruz amınnn
Ay canım çok iyi gelişmiş ya çok sevindim inşallah bu ay kavuşursun isteğineBe de klomene başlamıştım bugün 5.gündü kontrolle gittim solda 14mm sağda 13 mm ve 10mm yumurtalık gördü.İlacı kullanmana gerek yok ,Cuma günü tekrar gelişimine bakalım yüksek ihtimal haftaya aşılama yaparız dediler![]()
Merhabalar, kontrolünüz nasıl geçti ? Yüksek ihtimal aşılama tarihlerimiz çok yakın olacakGünaydınbugün kontrole çağırmıştı doktor gittim E2 için kan verdim muayene etti sağda 15 mm bir yumurtan var güzel büyümüş bugün tekrar vur aynı dozu yarın sabah gel dedi, yarın tekrar kan vericem E2 için sanırım tekrar bakıcak yumurta gelişimine bu akşam için ilişki önerdi birde. Sizin nasıl gidiyor süreç?