• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Eylül ayında Aşılama yaptiricak olanlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba ben bugün asilamam yaptirdim Eylül ayı ilk aşılama bende sanırım 🤗 hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Biz 6 yıllık evliyiz 1 yıldır bir problem olmamasına rağmen gebelik oluşmadığı için aşılama yaptı Dr. 2 adet 20 mm 1 adet te 17 mm yumurtam vardı. 12 gün sonra göreceğiz artık sonucu 😊

Merhaba ben bugün asilamam yaptirdim Eylül ayı ilk aşılama bende sanırım 🤗 hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Biz 6 yıllık evliyiz 1 yıldır bir problem olmamasına rağmen gebelik oluşmadığı için aşılama yaptı Dr. 2 adet 20 mm 1 adet te 17 mm yumurtam vardı. 12 gün sonra göreceğiz artık sonucu 😊
Eylül ayı hepimize mucize getirir inşallah. Asilamaniz kolay oldu mu 😊

Merhaba ben bugün asilamam yaptirdim Eylül ayı ilk aşılama bende sanırım 🤗 hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Biz 6 yıllık evliyiz 1 yıldır bir problem olmamasına rağmen gebelik oluşmadığı için aşılama yaptı Dr. 2 adet 20 mm 1 adet te 17 mm yumurtam vardı. 12 gün sonra göreceğiz artık sonucu
Güzel haberlerinizi bekliyoruz o zaman 🙏😌 adetinizin kaçıncı gününde aşılama oldunuz acaba🤔

Kızlar aşılamada umutlu olun ben bir kere yaptım tuttu şükür 2 yumurtam vardı 18 mm de iğne yapıldı ve aşılamam yapılmıştı. İkisi de tutmuş düşünsenize normalde 1 yumurta oluşur burada 2 ve 3 tane oluşuyor ve spermler yıkanıyor rahme en yakın bölgeye atılıyor normal ilişkiden kesinlikle farklı ve öok daha yüksek bir yöntem

Kızlar aşılamada umutlu olun ben bir kere yaptım tuttu şükür 2 yumurtam vardı 18 mm de iğne yapıldı ve aşılamam yapılmıştı. İkisi de tutmuş düşünsenize normalde 1 yumurta oluşur burada 2 ve 3 tane oluşuyor ve spermler yıkanıyor rahme en yakın bölgeye atılıyor normal ilişkiden kesinlikle farklı ve öok daha yüksek bir yöntem
İnşallah benim de olur aşılama ile 🙏 dediğiniz gibi 3 tane oluşmuş 😊 2 adet 20 mm 1 adet 17 mm. Mesajınızı okuyunca moral oldu umarım bizde sizin gibi güzel sonuçlar alırız 🤗🥰

Bana doktor hap mi istersin iğne mi diye sormuştu ben o kadar masrafa giriyorum oda iyisi olsun diyecek iğne almıştım ama stresten mi bilmiyorum da hap kullandığim zaman yumurtalarim daha çabuk büyümüştü ignede daha geç büyüdüler
Bana hem hap hem de ilaç verdiler bir problem de yok aslında ama önce 1 kutu klomen sonrasında estrofem ve her gun merional kullandım. Merional aşılama olduğu halde devam

Bana hem hap hem de ilaç verdiler bir problem de yok aslında ama önce 1 kutu klomen sonrasında estrofem ve her gun merional kullandım. Merional aşılama olduğu halde devam
Ben gonalf kullanmıştım estrofem ve Progestan kullanmistim asilamada

Hem hap hem iğne yazcaktim yanlış yazmışım 😊 muhtemelen aynı kategoride birbirinin muadili ilaçlardır 🤗
Aynen bakalım ben adet olunca doktorla görüşecem ne diyecek şöyle birşeyde düşünüyorum bu ay klomen deneyeyim 3 defa denemiştim hem yumurta gelişimim nasıl olacak hemde hormon tahlili falan yaptıracam boş geçmemiş olurum bu ay değil ekim ayında aşılama düşünüyorum fikir değişikliği oldu

Öyle canım buralarda konuşmak istiyorum benle aynı derdi çeken var mı diye umut olalım diye. Yalnızım zaten konuşacak kimsem yok. İnşallah canım inşallah Allah görüyor çok geçmeden bize de o duyguyu nasip etsin 😔🤲🏻
ÇOK HAKLISIN. AMINNN KUZUM INSALLAAHH

Merhaba, bende bugün aşılama tedavisine başladım. Hormonlarım, rahim filmim ve eşimin sonuçları normaldi 14 aydır deniyoruz bizde ama hiç hamile kalmadım bugün adetliyken gittim araştırma hastanesinde sabahtan muayene oldum öğleden sonra gel tedavini konuşalım dediler. 3 kutu gonal-f 300 ve ovitrelle verdiler. Bu akşam ilk doz iğnemi yaptım 31 ağustosta tekrar gidicem bakalım umarım güzel sonuçlar alırız hep birlikte inşallah ☺️🌸
canım ınsallah olumlu sonuclanır :) bende salı gunu godecegım ama adetım bıtmıs olacak ya cok uzuldum. dıger aya kalır degılmı benım işim :(

Merhabalar, kontrolünüz nasıl geçti ? Yüksek ihtimal aşılama tarihlerimiz çok yakın olacak 😌 Ben de bugün gittim sağ ve solda 13mm 14 mm iyi gelişmiş iki yumurtalık.Aşılama tarihiniz belli oldu mu ?
Merhaba, ben dün de gittim 17,5 mm olmuş dün gonalf kullanma 22.30 da çatlatma iğneni vur dedi öyle yaptım bende. Yarın aşılamam yapılacak nasipse inşallah tutar ☺️

Back
X