Donmuş embriyoların 5 yıla kadar saklanabildiğini biliyorum ..merhaba bende donmuş transferi düşünüyorum ama zamanı hakkında kararsızım.19 aylık bir oğlum var ve oda dondurulmuş embriyo transferi sayesinde dünyaya geldi.şimdi kardeş için doğru zamanmı bilmiyorum ama donmuş embriyolarım 2 senedir saklanıyor daha fazla kalırsa ne olur endişelerim var açıkcası.
Bende kısa protokolle başlamıştım adetin 3. günü estrofem 14.gün endometrium çok iyiydi ama lh yüksek çıkıca transfer iptal oldu.. şimdi lucrnle başlanacakmış.. ben izmirdeyim ege doğum evinde 3.denemem..inşallah son olur..bende nasipse bayramdan sonra baslıcam
benımkı kısa protokol oluyor
ılk negatıfımı 14 temmuzda aldım
ınsallah bu son olur
hayırlısıyla bızde önce pozıtıf sonra kese;kalp atısı derken saglıkla kucagımıza alır buyuturuz..
aslına bakarsan heyecan korku bılınmezlık hepsı bır arada.
adetımın 3.gunu baslamıstım ılkınde bundada oyle olur dıye konusmustuk kontrole gıttıgımde
hangı merkez senınkı
2.denemen mı
Bende kısa protokolle başlamıştım adetin 3. günü estrofem 14.gün endometrium çok iyiydi ama lh yüksek çıkıca transfer iptal oldu.. şimdi lucrnle başlanacakmış.. ben izmirdeyim ege doğum evinde 3.denemem..inşallah son olur..
benim en çok korktuğum embriyoların çözülürken kalite kaybetmesi.. inaşşlaah sağlıkla çözülebilmeyi başarırlar
ilkinde öyle olmadıysa ikincisindede olmaz merak etme sen
insallah son olur canım herseyde bır hayır vardır
benımde sadece ılac kullanıcksın dedı
ınsallah oyle bırsey olmaz
ben herseyden korkar oldum artık
ilkinde öyle olmadıysa ikincisindede olmaz merak etme senembriyolarının kalitelerini hatırlıyor musun :26:
benimde 3.gün 8hücreli 1.kalite idi (6 adet) durumları iyi olduğu için 5.güne beklettip öyle dondurdular.. ama 3.günden sonra biraz yavaşlama olmuş.. 5.gün morula aşamasındalarmış.. çözdüklerinde blast olurlarsa transfer yapılacak blast olamazlarsa transfer iptal olacak.. tüp bebe işi nasip işi sabır işi.. inşallah bi aksilik olmazzz
1.kalite 3 gün embriyosu dondurulanlar
transfer olanda öyleydi 8 hücreli demıstı dr
benimde 3.gün 8hücreli 1.kalite idi (6 adet) durumları iyi olduğu için 5.güne beklettip öyle dondurdular.. ama 3.günden sonra biraz yavaşlama olmuş.. 5.gün morula aşamasındalarmış.. çözdüklerinde blast olurlarsa transfer yapılacak blast olamazlarsa transfer iptal olacak.. tüp bebe işi nasip işi sabır işi.. inşallah bi aksilik olmazzz
İnşallah canım benim.. aminnnnnnnnnnn
aksam cevap yazıcakken yine bakım var dedi :))
benımde 4 tane var 2+2 dondurmuslar
insallh ıyı bır sekılde çözülür
hayırlısıyla guzel çözülürler insallh
iptal olmaz insallh olumsuzu düşünme
hem de nasıl sabır işi
nasipse bizimkide son olsun insallh
Buarada bizden başka donmuş transfer yaptıracak yok galibakimse yazmıyoor:26:
Tedavin hayırlı olsun canım .. bu defa bebişçiğine kavuşursun inşallahhslm kızlar bende eylül sonu ekim başı dondurulmuşlarla 3.cü tüp bebek tedavisine başlıcam ,inşallah herkes için hayırlı olur.
Canım sen kurban bayramından filan mı bahsediyorsun aralık yazmışsında???slm bende dondurulmuş emriyoları deneyeceğim allah izin verirse 30 aralıkta lucrin e başlayacağım ilaca başladıktan sonra kaç günde adet olunuyor bilginiz varmı bayram tatiline gelecek diye çok korkuyorum.
Buarada bizden başka donmuş transfer yaptıracak yok galibakimse yazmıyoor:26:
:) genelde böyle gün sayma , birlikte ilerleme topiclerine hiç katılmadım. Hadi bakalım uğur olsun, bende varım Eylül frigo bebek işinde. Bu güzel ay herkese gönlündekini getirsin inşallah.
slm kızlar bende eylül sonu ekim başı dondurulmuşlarla 3.cü tüp bebek tedavisine başlıcam ,inşallah herkes için hayırlı olur.
Amin inşallah... canım hoşgeldin buarada .. aslında biirlikte ilerleme topiği değilde donmuş transfer olduğu için ve ilk kez donmuş deneyeceğim için belki bilir kişilerden bişiler öğreniriz merkaımız gider diye ..:26:bebişlerim -180 dercedeler :26: bu süreç çok ilgimi çekti oyüzden açtım bu konuyu:) genelde böyle gün sayma , birlikte ilerleme topiclerine hiç katılmadım. Hadi bakalım uğur olsun, bende varım Eylül frigo bebek işinde. Bu güzel ay herkese gönlündekini getirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?