Eylül Ayında Donmuş Bebek Transferi Yaptıracaklar

benimki negatif
dr um dondurulmuş olduğu için 2 gün üst üste test yaptır dedi.yarın gene gidicem ama hiç ümidim kalmadı...
bir günde hcg yükselir mi?
allak bullak oldum gene.............
Allahım dan hayırlısını istedim...o da buymuş demekki

canım üzülme ..hakkında hayırlısı buymuş demekki.moral topla bir an önce tüp bebek için.tutupta sonradan yaşanan acı daha kötü.senin için hayırlısı buymuş canım benim

kaç çıktı sonucun canım?bu arada 2 gün ara ile demiştir dr un.yarın yaptırsan bile çok bişi değişmeyebilir.sen cuma yaptır canım.arka arkaya yapıldığını duymadım hiç...

saolun arkadaşlar...Canım dr la görüştüm de değer yükselsin diye değilmiş ikinci testi istemesi...bazen makine dondurulmuş transferlerinde hata verebiliyomuş...yanlışlık olabiliyomuş yani...o yüzden teyit maksatlı ikinci testi istiyor...Umarım makine yanılmıştır dedi...Benim hiç ümidim yok....Binde bir çıkar belki makine hatası o da beni mi bulcak!!! (

Transferin 7.günü e2 için tahlile çağırmışlardı aynı zamanda beta hcg ye de bakılmış 111.14 çıkmış.. testlerimde silik çıkıyordu zaten..
ama bugün değerlerim düşük çıktı büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedi doktorum..
başka bahara kaldı ümitlerim..

nisan canım geçmiş olsun herşey nasip kısmet..

iyı aksamlar kızlar ben 26 eylulde dondurulmus 5 gun embrıyosu 1 adet tranfer edılmıstı dayanamayıp 3eylul de hcg baktırdım sabah saat 8 de4 kusurden aksam 16 30 gıbı 3 30 dustu 5 eylul de tekrar baktırdım yanı dun 1,20 cıktı normal test tarıhım 8 eylul olmasına ragmen pes ettım ve ılaclarımı kestım yanı bu baharda kucagım bos kaldı ıdrar testı yaptım tek cızgı ıkıncı sılık cızgıyı hıc gormedım bugun bıraz son tarafım da ıgne batması tarzı agrılar gelıp gıdıor muhtemelen adet olucagım oysakı kendımı okadar cok hazırlamıstım kı bebe yunu alıp sırf evde ugras olsun dıye oturdugum yatıgım yerden bebegıme yelek ordum ama maalesef ben hamıle bıle degılmısım sımdı adet olmayı beklıorum hamıle olanların allahın 9 aya saglılklı bır sekılde tamamlamasını nasıp etsın gebelıgı menfı olanların da allah bırgun bebek kokusuyla hasretlerıne son versın

arkadaşlar benimde 18 ekimde dondurulmuş transferim olcak allahın izniyle.ama sadece bi tane var ve malesef sadece onu koydrcaz.şansımız çok az ama allah isterse herşey olur.sizlerde sadece bunu düşünün bence.allah isterse olur.......

bende gittim dr a ve bana transfer yapamıcağını 2 ay daha beklemem gerektiğini söyledi.doğumdan sonra boşalan vitamin depolarını doldurman gerekio dedi.vitamin verdi.ben yaparım transferi ,tutar ama bebek beslenemezse tekrar bi kayıp yaşarsın daha kötü olursun dedi.2011 de hamiş kalamıcam galiba (( aslında çokta problem değil üzüldüm ama kucağıma alacaksam eğer ben 2 ayı seve seve beklerim

dondurulmuş emrioyla 1 emrio transveri ile hamile kalanlar varmı?benim sonucum negatif geldi.tek emrio transveri şansımızı azaltıyomu bilgisi olanlar yorum lütfennnn.

merhaba arkadaşlar benim hikayem o kadar karışıkki ihtimali en az olan olayların hepsini yasadım ve şu anda o kadar kötüyüm ki anlatacak kelime yok durmadan ağlama krizlerine giriyorum.

temuzda tüp bebek tedavisine başladık ilk denemede tuttu dr bey embriyoların çok kaliteli olduğunu söyledi ve 5 tanesini dondurduk, kalp atımını aldık kese kontrolü herşey normaldi 2 embryo transfer edilmişti biri tutundu diğeri yumurtanın arkasına saklanmış ve orada tutunmuş dış gebelik apar topar ameliyata alıdım iç kanama başlamış.diğer bebeğim duruyordu oda tek yumurta ikizi oldu o kadar mutlu olmuştumki bişey olmadığıan,sonra birinde gelişim geriliği olduğu için indirgeme yapıldı,diğer bebeğim duruyordu 1 hafta sonra kontrole gttm kalbi durmuş 13 haftalık olmuştu hiç kanamam olmadı dr şok oldu ama ben en haldeyim tahmin edemezsiniz o kadar çok istemiştimki bu bebeği bağlanmıştım.şimdi operasyon geçireli 1 hafta oldu dr um dondurulmuşlarla devam ederiz dedi aralık ayında deneyebiliriz dedi ama ben okadar korkuyorumki dondurulmuşlarda tutma olasılığı nedir ve sonraki süreç beni korutuyor ama bir bebeğimin olmasını çok istyorum 33 yaşındayım ankaradayım mesajlarınız bekliyorum. benim tüp bebeğe başlama nedenm eşimdeki morfoloji bozukluğu dr her değerin normal dedi.

allah herkesin kucağına sağlıkla bebeklerini almayı nasip etsin inş.

kızlar yazdığım mesajı kaybettim sitede yeniyim ve kafam yerinde değil çok üzgünüm nerden bulabilirim msjımı

kızlar yazdığım mesajı kaybettim sitede yeniyim ve kafam yerinde değil çok üzgünüm nerden bulabilirim msjımı

öncelikle çok geçmiş olsun allah en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.ben 2007 yılında ilk tüp bebek denememde bir erkek çocuğu sahibi oldum.ozaman 7 tane emrio donduruldu eylül ayında ilk dondurulmuş emriomu kullandım malesef tutmadı ama pes etmiycem kasım ayında tekrar kalan 4 emrioyu deniycez allah izin verirse. bende ankaradayım dondurulmuş emrio ile hamile kalan arkadaşlarım var,
tazeyle donmuş emrio arasında hiçbir fark yok.ne olursa olsun allah ol demeden olmuyo işte hakkımızda hayırlısı.mesajlarınızıda sayfaya giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede profile girerek yazdığım cevaplar ,yada açtığım konular kısmına tıklayarak bulabilirsiniz sevgiler.

bende ankaradyım siz hangi kliniğe gidiyorsunuz sakıncası yoksa bilgi verirmisiniz , dondurulmuşda nasıl bir prosedür izleniyor bilmiyorum, dr um aralık ayında deneyebiliriz dedi 2 ayda toparlarmış vücut ama o kadar çok korkuyorum ki

h.tepe üni sinde yaptırdım ilk dondurulmuşu,şimdi cinnahta özel bi merkezde yaptırmayı planlıyoruz.ilk denemede uzun protokol uygulandı adetinizin 21.günü lucrin iğne başlıyosunuz iğneyi kullanırken adet oluyorsunuz adetin 2.yada3. günü kan ve ultrason bakılıyor ve ilaç başlanıyor rahmin gebeliğe uygun kalınlığa gelince yaklaşık 17-18 gün sonra transver yapılıyor.şimdi kısa protokol uygunalacak sanırım adetin 2.günü kan ve ultrason sonra rahim kalınlaşması için ilaç tedavisi buda yaklaşık adet olduktan sonra 14.gün transver günü.hiç korkmayın yumurta toplama işlemi olmadığı için daha kolay.hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…