c
bende bu acıyı yaşadığım için keşke negatif sonuçlansaydı tedavim dediğim olduen azından 1 hafta ağlar sonra tedavime devam ederdim.ama içime bi acı oturdu ki sormayın ben ölene kadarda geçmeyecek.o benim ilkimdi.herşeyi onla tattım.kıpır kıpırdı içimde.karnımda dokunduğum yere tekme atardı.sank, bende burdayım annem der gbi.rabbimmmm sabır ver bana
rabbim tekrar gebe kalmayı nasip ederde ,kucağıma alırım inşallah.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Biz sadece okuyarak teselli vermeye çalışıyoruz amayaşadıklarını hissetmemiz mükün değil çok ağır yaşadıkların umarım çabuk atlatırsıın..içim titredi okurkenc
bende bu acıyı yaşadığım için keşke negatif sonuçlansaydı tedavim dediğim olduen azından 1 hafta ağlar sonra tedavime devam ederdim.ama içime bi acı oturdu ki sormayın ben ölene kadarda geçmeyecek.o benim ilkimdi.herşeyi onla tattım.kıpır kıpırdı içimde.karnımda dokunduğum yere tekme atardı.sank, bende burdayım annem der gbi.rabbimmmm sabır ver bana
rabbim tekrar gebe kalmayı nasip ederde ,kucağıma alırım inşallah.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
evt canım Allah sabır versin. Acın çok büyük ama devam et yılma insallah br gün kucagına alırsın bebişini.Evlat acısı en kötüsüdür derler ama arkanda bırakman lazım yeniden devam etmen için
inşallah canım ya benim adetlerim çok ağrılı olurmelo_seko
Bende daha sabah sersenişttte bulunuyodum adetim gecikti diye ama şükür ki akşam üzeri geldiyarın kontrolum var estrofeme geçeceğiz bi aksilik olmazsa inşallah seninde adtin gelirde tedavine başlarsın hayırlısıyla
İnşallah içinde sürpriz yumurta filan vardırrinşallah canım ya benim adetlerim çok ağrılı olur
hatta bir kac gün önceden başlar
bir iki güne gelmesi lazım ama hala agrım falan yok acaba diyorum :))
umud etmek güzel bişi ama sonu hüsran olunca hatta olmayacagını bılerek umud etmek :))
hem bılıyorum hemde yine düşünmeden edemiyorum
bu arada neden renklı yada eğik falan yazamıyoruz
çözemedim :)))bilen var mı?
İnşallah içinde sürpriz yumurta filan vardırr
eğer yoksada biranönce gelsin bekledikçe sıkıntı oluyor çünkü..
renkli eğik yazı düzeldi bugün ayarlarını kontrol etistersen[/QUOT
inşallah dicem ama ateşimde yukseklık falan yok hayırlısı artık
ewet yoksada tutsun ınsallh bu sefer :))
bır bakayım ama denedm olmadı :))
yada ben beceremedm
İnşallah içinde sürpriz yumurta filan vardırr
eğer yoksada biranönce gelsin bekledikçe sıkıntı oluyor çünkü..
renkli eğik yazı düzeldi bugün ayarlarını kontrol etistersen[/QUOT
inşallah dicem ama ateşimde yukseklık falan yok hayırlısı artık
ewet yoksada tutsun ınsallh bu sefer :))
bır bakayım ama denedm olmadı :))
yada ben beceremedm
Hayırlısı olsun canım gelmezse bi tahlil yaparsın artık..
aaa ne kadar güzel 17 tane ...benm de vardı 12 .pgt yapıldı.6 tane kaldı saglam.sonra 1 tanesi nakledildi şimdi 5 tane var Allah Bağışlarsa:)cumartesi geç değil mi canım ya kaç tane alıyorsun estrofemi günde...
ahh canım ben bazen senn kadar kararlı oluyorum ama bazen de yelkenleri suya indiriyorum ağlıyorum ümitsizlige kapılıoyurm hiç çocuk sahibi olamıcam diye düşünmekten kendimi alamıyorm((( Allah yardımcımız olsun
Sağlıklı olmayan bi gebelikmiş seninki demekki..doktorum aradi donmuslarla devam ederiz dedi....
bende olur dedim....
acab bebesin iyi tutunmmasi icin yapabilecegimiz bisey varmi....
:97::97::97::97::97::97:
Nerelerdesiniz kızlarrrrrrrrr
Benim bugünki kontrolumde bukezde prolaktin yüksek çıktı.. tedavi devam edecek ama bakalım prolaktin düşşüşe geçecek mi..
biri düzeliyor öteki bozuluyor fenalık geldi
Ben önce adetin 21.günü lucrin kullandım adet olana kadar.. şimdide estrofeme geçtim 12gün kullanıp kontrole gidiecm rahim kalınlığına bakılacak uygunsa transfer olacak..ne yapcaz ben anlayamadim....
sadece estrofem mivkullancaz peki o zaman...
dondurmaya bayilirim b en yemedn duramam kar yaginca bile coook severim...
peki ansimiz yuksek olucakmi donmuslarla....
Ben önce adetin 21.günü lucrin kullandım adet olana kadar.. şimdide estrofeme geçtim 12gün kullanıp kontrole gidiecm rahim kalınlığına bakılacak uygunsa transfer olacak..
şansımız yüksek mi değil mi bimiyorum ama ben bu dondurulmuş bebişleri çok sevdim inşş onlarda beni sever:97:
Dr bişey demiyor mu? Genetik tanı ile (pgd) tüp bebek denendi mi? belki genetiğinde problem vardır embriyoların..ben hep bi sekilde geb kaliyorum ama bi turlu ilerlemiyo ne yapmak lazim...
Dr bişey demiyor mu? Genetik tanı ile (pgd) tüp bebek denendi mi? belki genetiğinde problem vardır embriyoların..
canım yapma böyle...daha dik durmalıyız çok kolay değil tabii ama...ben bugün kontrole gittim dr kan tahliline falan bakmadan sadece ultrasonla baktı hersey iiyi dedi de benm de aklıma burda yazılanlar taklıdı herkes prolaktinden lh tan bahsediyor benmki kan tahlili bile yapmadı direk cmt transfer dedi anlamadımzaten biraz olsun kendimi toplamışsam ,bunun sebebi tekrar bebek sahibi olbilme fikri.oğluma bi kardeş yapma fikri.yoksa rabbim kimsenin başına vermesin çok zor.o yüzden eğer tedaviniz negatif olursa hiç üzülmeyin.benim gbi son onda kaybetmek daha kötü.vardır bi hayır diyelim hep.bugün yine kötüyüm ben.o yüzden beni bırakalım.senin tedavin nasıl gidio canım?
ben de estrofeme devam ediyrum aynı günde 3 tane yukarıda yazdıklarımın yanı sıra.lalecim bende yumurta fazlalığı var opu da 22tane topladılar 17 kaliteli döllenme sağladındı dedi dr.amaaaan nebileyim onların ağzından çıkan iki lafa bakıyorum ümitsizce estrofemi günde 3tane alıyorum ayrıca ecopirin 1tanede benim esas nakilden sonra kan sulandırıcı iğne bide fitil yerine iğne istedim ben hem bunlar hem kan tahlili offf yine stres başlıyor
%15 gibi bir oranla daha azmış canım gerçi benm pgt yapıldıgı için sanıırm böyle ama yine de taze embriyoyu her zaman tercih ediyorlarne yapcaz ben anlayamadim....kan tahlilinden niye bana yapmıoyrlar yaa uff bu iş aynı ise yapılan işlemler de aynı olmalı değil mi ama neden bu farklılıklar acaba?
sadece estrofem mivkullancaz peki o zaman...
dondurmaya bayilirim b en yemedn duramam kar yaginca bile coook severim...
peki ansimiz yuksek olucakmi donmuslarla....
ben hep bi sekilde geb kaliyorum ama bi turlu ilerlemiyo ne yapmak lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?