amin insallah son olsn bu denememiz bebişlerimiz gelsın artık
Amin inşallah... canım hoşgeldin buarada .. aslında biirlikte ilerleme topiği değilde donmuş transfer olduğu için ve ilk kez donmuş deneyeceğim için belki bilir kişilerden bişiler öğreniriz merkaımız gider diye ..:26:bebişlerim -180 dercedeler :26: bu süreç çok ilgimi çekti oyüzden açtım bu konuyu
Bu nekadar haksız nekadar yersiz bir yazı böyle hiç hoşlanmadım..Bi konu açıyorsunuz ama kendniz uğramıyorsunuz.zahmet edipte açmayın bari...
Teşekkür ederim canım hepimiz için inşallahhhHoşbulduk. İnşallah güzel sonuçlanan bir tedavide olursun:)
Hoşgeldin nisanmerahaba
bende bu ay ikinci denememi yapmak istiyorum ALLAHin izniyle
surec nasil devam ediyor hic bilmiyorum,haziran 17 de negatifle sonuclandi ilk denemem.paylasimlarinizi sabirsizlikla takip edicem.
Birkaçgün içinde transferin olur tahminimce .. inşallah herşey yolunda gider .. bende estrofeme bi geçebilsem daha doğrusu bi adet olabilsemmmmmmmmmmmmm bekledikçe inadına gelmiyorselam kızlar ben de estrofem 12.gündeyim heyecanla bekliyorum yarın doktora gidicem ultrason, kan tahliili vs insallah hersey yolunda gider hepimizin :)))
Bu nekadar haksız nekadar yersiz bir yazı böyle hiç hoşlanmadım..
Keşke araya bayram girdiğinide düşünseydiniz ben daha dün döndüm evime.. herneyse neden açıklama yapıyorum ki.. yinede hoşgeldin hayırlı olsun tedavin
Hoşgeldin nisan
dondurulmuşların var sanırım
bende ilk kez deneyeceğim bu ay.. 6 tane 5.gün embriyosu..
inşallah tutunur bebişler..
Sıkıntılarını bilemediğimiz için sende bizim kusurumuza bakma olur mu.bayramı düşünemicek kadar büyük sıkıntılarım var.herkesin bayramınıda benim gbi geçtiğini düşünmüş olabilirim.bu yüzden kusuruma bakmayın.benimde 3 adet dondurulmuş embriyom var.ekim kasım gbi kullanmayı düşünüyorum fakat bazı yazılar kafamı karıştırdı.benim 1 tanesi 1. kalite diğer 2 si orta kalite dediler.donmuş transferindede sanırım uzun ve kısa protokol varmış?bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim
17tane dondurulmuş embriyo süper bence.. benim topu topu 6 tane dondurulmuşum var:)) inşallah bu kez her şey yolunda gider ve son denemen olur bu kez yavruşuna kavuşursun inşşş..(İstanbul Medicana)
merhaba ben 4.defa dondurulmuş embriyo nakli olucam diyer 2 si tutmadı 3.de dış gebelik le sonuçlandıçok sıkıntılı bir süreçdi
şimdi estrofem 16. günündeyim doktorum pazartesi kontrole gel cumartesi gibi nakli yaparız diyor inşaallah
17adet dondurulan embriyom vardı hepsi 1.kalite dediler 2li saklanıp 2li olarak çözüyorlarmış
Sanırım özel sorunların var ..inşallah düzelir umarım çözülmeyecek sorunlar değildir .. sende biran önce tedavine başlayıp bebişine kavuşursun umarıminşallah canım.Fakat ben biraz ertelemek zorunda kalıcam sanırım.Dr umla da görüştüm aslında bir sıkınıtı yok,estrofem başla dedi.Kontrole çağırdı bir hafta içinde ..Ama başka sorunlarım var..Sanırım gidemeyeceğim..Hayırlısı.Herşey Allah tan.Olmazsa da bir hayır vardır derim.
ben ocak ayında tüp bebekle hamile kaldım fakat 32+5 te kalbi durdu.doğum yapalı 1 ay olmak üzere ve bendde buralarda vakit geçiriyor ve dondurulmuşlarla ilgili bilgi almaya çalışıyorum.adet gördüğüm gbi dr um da izin verirse dondurulmuşlarımı kullanmak istiyorum.inşallah onlarda sağlıklı çözülürlerde olumlu sonuçlar alırız hepimizSıkıntılarını bilemediğimiz için sende bizim kusurumuza bakma olur mu.
Evet tedavi uzun ve kısa olarak 2ye ayrılıyor geçen ay bana kısa protokol uygulandı fakat lh hormonum yüksek çıkınca iptal ettiler.. bu ay ise lucrin ile başladık adetin 21.günü başlayıp adet olduktan sonra estrofem başlanacak.. şükür bugünakşam üzeri biraz önce adet oldum yarın kontrolum var inşallah her şey yolunda gider..ayrıca embriyoların kalitelerine hiç takılma 1.kalite yerleştirilip tutmayan orta kalite yerleştirilip tutan çok insan var..
17tane dondurulmuş embriyo süper bence.. benim topu topu 6 tane dondurulmuşum var:)) inşallah bu kez her şey yolunda gider ve son denemen olur bu kez yavruşuna kavuşursun inşşş..
Sanırım özel sorunların var ..inşallah düzelir umarım çözülmeyecek sorunlar değildir .. sende biran önce tedavine başlayıp bebişine kavuşursun umarım
Çok geçmiş olsun Allahüteala sabır versin .. tüp bebek işi sabır işi anne olmak hiç ama hiç kolay değilmiş.. ben hiç hamile kalamadım nasıl bi duygu bilemiyorum..ben ocak ayında tüp bebekle hamile kaldım fakat 32+5 te kalbi durdu.doğum yapalı 1 ay olmak üzere ve bendde buralarda vakit geçiriyor ve dondurulmuşlarla ilgili bilgi almaya çalışıyorum.adet gördüğüm gbi dr um da izin verirse dondurulmuşlarımı kullanmak istiyorum.inşallah onlarda sağlıklı çözülürlerde olumlu sonuçlar alırız hepimiz
cçok geçmiş olsun allahüteala sabır versin .. Tüp bebek işi sabır işi anne olmak hiç ama hiç kolay değilmiş.. Ben hiç hamile kalamadım nasıl bi duygu bilemiyorum..Bildiğim tek bişey var maddi manevi gücüm yettiğince bu işin peişini bırakmayacağım son yumurtama kadar bu işte varım ..3. Denemem ve ilk dondurulmuş denemem olacak bu inşallah hepimizin son denemesi olur
yaaaa...daha kaç gün kullanıcam bilmiyorum aslında daha yarın gidicem dr a kontrole insallah kist falan yoktur...Birkaçgün içinde transferin olur tahminimce .. inşallah herşey yolunda gider .. bende estrofeme bi geçebilsem daha doğrusu bi adet olabilsemmmmmmmmmmmmm bekledikçe inadına gelmiyor
aaa ne kadar güzel 17 tane ...benm de vardı 12 .pgt yapıldı.6 tane kaldı saglam.sonra 1 tanesi nakledildi şimdi 5 tane var Allah Bağışlarsa:)cumartesi geç değil mi canım ya kaç tane alıyorsun estrofemi günde...(İstanbul Medicana)
merhaba ben 4.defa dondurulmuş embriyo nakli olucam diyer 2 si tutmadı 3.de dış gebelik le sonuçlandıçok sıkıntılı bir süreçdi
şimdi estrofem 16. günündeyim doktorum pazartesi kontrole gel cumartesi gibi nakli yaparız diyor inşaallah
17adet dondurulan embriyom vardı hepsi 1.kalite dediler 2li saklanıp 2li olarak çözüyorlarmış
Çok geçmiş olsun Allahüteala sabır versin .. tüp bebek işi sabır işi anne olmak hiç ama hiç kolay değilmiş.. ben hiç hamile kalamadım nasıl bi duygu bilemiyorum..bildiğim tek bişey var maddi manevi gücüm yettiğince bu işin peişini bırakmayacağım son yumurtama kadar bu işte varım ..3. denemem ve ilk dondurulmuş denemem olacak bu inşallah hepimizin son denemesi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?