Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk transferin mi canım yaşın kaçBende 4 Eylül de transfer olacağım
Merhaba şimdiden hayırlı olsun. Benim ilk transferimde bugün kan sonucum negatif çıktı tutunamamış. 2. transferiniz ilk transferinizden ne kadar süre sonra oluyor ve ilki neşen tutmadıKızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim![]()
Merhaba şimdiden hayırlısı olsun. İlk transferiniz neden tutmadı bir bilginiz var mı bende ilk kez transfer olmuştum ancak dün negatif haberini aldım. Şimdi tekrar 2. transfer sürecine başlayacağım. Ama doktorum henüz dönüş yapmadı. 2. transfer süreciniz nasıl ilerliyor ilkinden farkı var mı.Kızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim![]()
Ben ilk transferimi başka bir doktorda oldum 31 ocakta transferim yapıldı ve negatif oldu 3 ay sonra başka bir doktora gittim ve Mayıs ayında opu yapıldı yani yumurta toplama işlemi 2 ay ara verdim ve ağustos ayında transfer tedavisine başladım Rabbim nasip ederse 5 Eylül de transfer olucağımMerhaba şimdiden hayırlı olsun. Benim ilk transferimde bugün kan sonucum negatif çıktı tutunamamış. 2. transferiniz ilk transferinizden ne kadar süre sonra oluyor ve ilki neşen tutmadı
hayırlı olsun şimdiden umarım güzel sonuçlar alırız hep beraberBen de 5 eylülde transfer olacağım. Acayip heyecan ve panik duyguları arasında geziniyorum
Hayırlı olsun canım Rabbim nasip eder inşallah umarım bebeğin seninledir neler hissiyorsun belirtilerin var mı ilk transferin mi bideSelamlar kızlarben de 29 ağustosta opu oldum, bugün de taze 3. Gün embriyosu transfer edildi 1 Eylülde aranıza katıldım
![]()
Ben 2024 Mayıs ayında opu oldum ama çikolata kistim vardı opudan 20 gün sonra çikolata kisti ameliyatı oldum toplam 12 yumurta toplandı 10 tanesi maalesef öldü kist yüzünden zehirlenmişler 2 tane kaldı embriyoları dondurduk ve 8 ay sonra yani 31 Ocak 2025 de 1 tanesi transfer edildi 5. Gün embriyosu 4aa kalitesindeydi fakat olumsuzlukla sonuçlandı bende doktorumdan çok memnun olmadığım için başka bi doktora gitmek istedim ve 5 ay içinde tekrardan opu oldum ve 3 gün sonra transferim gerçekleşecek Allah’ın izniyle yani kısaca eğer dondurulmuş embriyolarınız varsa transferden 1 ay sonra bile tekrar transfer olabilirsiniz eğer doktorunuzdan memnunsanız ara koymayın ve tekrar transfer olun tahminimce 2 ay sürer neden tutmadığıyla alakalı araştırma yaparlar kan tahlilleri isterler ve sonraki ay başka bi tedavi uygularlar bu tedavi ile transfer olursunuz tekrar diye umuyorumMerhaba şimdiden hayırlısı olsun. İlk transferiniz neden tutmadı bir bilginiz var mı bende ilk kez transfer olmuştum ancak dün negatif haberini aldım. Şimdi tekrar 2. transfer sürecine başlayacağım. Ama doktorum henüz dönüş yapmadı. 2. transfer süreciniz nasıl ilerliyor ilkinden farkı var mı.
Merhaba umarım yavrunuza bir an önce kolaylıkla kavuşursunuz. Ben 4 kez düşük yaptım sonunda tüm testlerimiz yapıldı ve translokasyon taşıyıcısı olduğumu öğrendim doktorlar pgt bakılmış tüp bebek öneriyor ama şu an güncel fiyatları öğrenemedim bir türlüBen 2024 Mayıs ayında opu oldum ama çikolata kistim vardı opudan 20 gün sonra çikolata kisti ameliyatı oldum toplam 12 yumurta toplandı 10 tanesi maalesef öldü kist yüzünden zehirlenmişler 2 tane kaldı 31 Ocak 2025 de 1 tanesi transfer edildi 5. Gün embriyosu 4aa kalitesindeydi fakat olumsuzlukla sonuçlandı bende doktorumdan çok memnun olmadığım için başka bi doktora gitmek istedim ve 5 ay içinde opu oldum ve 3 gün sonra transferim gerçekleşecek Allah’ın izniyle yani kısaca eğer dondurulmuş embriyolarınız varsa transferden 1 ay sonra bile tekrar transfer olabilirsiniz eğer doktorunuzdan memnunsanız ara koymayın ve tekrar transfer olun tahminimce 2 ay sürer neden tutmadığıyla alakalı araştırma yaparlar kan tahlilleri isterler ve sonraki ay başka bi tedavi ile transfer olursunuz tekrar diye umuyorum![]()
Merhaba bende dün yani 1 Eylül'de transfer oldumKızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim![]()
Hayır canım nisan 22de dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer olmuştum, bu 2. Transferim. O zaman da çok bi belirti yoktu, ilaçlar zaten göğüste sızlama kasık ağrısı bel ağrısı veya zaman zaman baş ağrısı yapıyor hormon aldığımız için vücuda, o dönem bu belirtileri gebeliğe yormuştum ama negatif geldi sonucum. Bugün daha transfer sonrası ilk günüm, ama yapabilirsem vücudumda meydana gelebilecek hiç bişeyi belirtiye yormamak istiyorum insan hevesleniyor çünkü bekledikçeHayırlı olsun canım Rabbim nasip eder inşallah umarım bebeğin seninledir neler hissiyorsun belirtilerin var mı ilk transferin mi bide![]()
Ben de dün transfer oldum canım senin taze mi dondurulmuş muMerhaba bende dün yani 1 Eylül'de transfer oldum
Güzel sonuçlar alalım inşallah canım hayırlı olsun2 Eylül saat 09.00 bende katıldım aranıza![]()