- 1 Temmuz 2022
- 91
- 124
- 43
- 30
Benimki de 5. gün embriyosu ama 12. günde kan testi istiyor benim doktorumBenim ki 5. Gün embriyosu doktor 10 gün sonra yani 11 Eylül de kan testi istedi bugün daha 3 Eylül kaldı 7 gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de 5. gün embriyosu ama 12. günde kan testi istiyor benim doktorumBenim ki 5. Gün embriyosu doktor 10 gün sonra yani 11 Eylül de kan testi istedi bugün daha 3 Eylül kaldı 7 gün
Ben dayanamam sanırım testleri aldım bile bekletiyorum sadeceBen yapmamak için olabildiğince direnecem![]()
Merhaba rabbim gonlunuze gor everein..bende pazartesi dondurulmus iki tane embriyo var orta kalite ...hadi inşallahmerhaba arkadaşlar benimde bugün belli oldu transfer günüm ayın 8 inde pazartesi günü olacağım inşallah. 2 tane donmuş embriyom var çift transfer olacağım. Daha önce şubat ayında taze oldum tutmadı. Bu ikinci olacak. Rahim kalınlığı 10 mm dedi ve iyi dedi doktorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah![]()
Bekle canım bekle sonradan erken yapıp ikilemde kalma dayanabilirsen gününe kadar bekleBen dayanamam sanırım testleri aldım bile bekletiyorum sadece![]()
Aslında en doğrusu bu şekilde ama günler de geçmiyor sankiBekle canım bekle sonradan erken yapıp ikilemde kalma dayanabilirsen gününe kadar bekle
Hiç belli olmaz kendini yıpratma allahtan ümit kesilmez bol bol dua et tutunduğunu hayal et1 saat önce falan transfer oldum. 4. Gün bilgi verilmemişti bugün 1 tane 2bb transfer değildi o da 2 bb tutmaz ki zaten bir tane de 3 bc donduruldu onda da iş çıkmaz ağlaya ağlaya girdim ağlaya ağlaya çıktım
Merhabalar öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Bende de çok çok test yapıldı pgt biyopsi pixi smar kan tahlilleri herşey yani kısaca sıfırdan başlamıştım çünkü ilaçlar hariç tüm bunlar yaklaşık 250 civarı tuttu ilaçlar da komple 45-50 arası tutmuçturMerhaba umarım yavrunuza bir an önce kolaylıkla kavuşursunuz. Ben 4 kez düşük yaptım sonunda tüm testlerimiz yapıldı ve translokasyon taşıyıcısı olduğumu öğrendim doktorlar pgt bakılmış tüp bebek öneriyor ama şu an güncel fiyatları öğrenemedim bir türlü
Her şey dahil ne kadar ücret ödediniz hastanenize acaba?
HMerhaba bende dün yani 1 Eylül'de transfer oldum
Ben de dün transfer oldum canım senin taze mi dondurulmuş muinşallah güzel sonuçlar alırız
2 Eylül saat 09.00 bende katıldım aranıza![]()
Hayırlı olsun hepinize dilerim Rabbim bu ay bizlere güzel haberler verir bende bugün transfer oldum nasıl hissediyorsunuz kızlarMerhaba, ben de 1 Eylülde transfer oldum, umarım sağlıkla ilerler ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz![]()
Hayırlı olsun canım şimdiden oldun muben de yüksek ihtimalle ayın 5inde transfer olacağım![]()
Hiç kendinizi şimdiden strese sokmayın benim bir arkadaşım 3.gün tuttu maşallah bu şekilde stres olursanız tutunmasınada etki edersiniz1 saat önce falan transfer oldum. 4. Gün bilgi verilmemişti bugün 1 tane 2bb transfer değildi o da 2 bb tutmaz ki zaten bir tane de 3 bc donduruldu onda da iş çıkmaz ağlaya ağlaya girdim ağlaya ağlaya çıktım
Benimde Allah nasip ederse 4 Eylül taze transfer
1 eylül transfer oldum bekleme başladı![]()
Hayırlı olsun kızlar umarım Rabbim bu ay güzel sonuçlar almamızı nasip eder bekleyen herkese nasip olsun inşallah nasıl hissediyorsunuz belirtiler var mıBenim de bugün 1 de transferim arkadaşlar. Dualarınızı beklerim. Dilerim rabbim zorumuzu kolay eylesin![]()
Amin Canım inşAllahH
Hayırlı olsun hepinize dilerim Rabbim bu ay bizlere güzel haberler verir bende bugün transfer oldum nasıl hissediyorsunuz kızlar![]()
Bence yapma ben ilk transferimde yapmıştım çift çizgi gördüm ama olumsuzlukla sonuçlandı insan çift çizgi görüp de tutmayınca bi anda yerin dibine çakılıyorYarın test yapmayı düşünen var mı?Ben internetten aldım 5 tane dün geldi son beş gün kala yapmaya başlayım diyorum