Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

merhaba arkadaşlar benimde bugün belli oldu transfer günüm ayın 8 inde pazartesi günü olacağım inşallah. 2 tane donmuş embriyom var çift transfer olacağım. Daha önce şubat ayında taze oldum tutmadı. Bu ikinci olacak. Rahim kalınlığı 10 mm dedi ve iyi dedi doktorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏
Merhaba rabbim gonlunuze gor everein..bende pazartesi dondurulmus iki tane embriyo var orta kalite ...hadi inşallah🤲🏼🌸

Merhaba kızlar 2 Eylülde transfer oldum 4aa 2 adet doktor 15i kan ver dedi ben tabikide o zaman dayanamam 8eylülde versem olur mu idrar testi içinde 4 adet kaset test aldım kocam kızıyor ama merak dayanamıyorum

Ben de 1 Eylülde çift embriyo transfer oldum, test tarihim 13ü. ilk transferimde de lekelenmelerim olmasına rağmen evde test yapmamıştım, yine cesaretim yok 🤦‍♀️ Kan gününü beklicem. Çok zor olacak 🥹

1 saat önce falan transfer oldum. 4. Gün bilgi verilmemişti bugün 1 tane 2bb transfer değildi o da 2 bb tutmaz ki zaten bir tane de 3 bc donduruldu onda da iş çıkmaz ağlaya ağlaya girdim ağlaya ağlaya çıktım

1 saat önce falan transfer oldum. 4. Gün bilgi verilmemişti bugün 1 tane 2bb transfer değildi o da 2 bb tutmaz ki zaten bir tane de 3 bc donduruldu onda da iş çıkmaz ağlaya ağlaya girdim ağlaya ağlaya çıktım
Hiç belli olmaz kendini yıpratma allahtan ümit kesilmez bol bol dua et tutunduğunu hayal et 💞

Hakkımızda hayırlısı olsun elimizden beklemekten başka bir çare gelmiyor iyi denilip tutmayan tutmaz deyip tutanlar olabiliyor 🤲🏻 dua edelim

Merhaba umarım yavrunuza bir an önce kolaylıkla kavuşursunuz. Ben 4 kez düşük yaptım sonunda tüm testlerimiz yapıldı ve translokasyon taşıyıcısı olduğumu öğrendim doktorlar pgt bakılmış tüp bebek öneriyor ama şu an güncel fiyatları öğrenemedim bir türlü
Her şey dahil ne kadar ücret ödediniz hastanenize acaba?
Merhabalar öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Bende de çok çok test yapıldı pgt biyopsi pixi smar kan tahlilleri herşey yani kısaca sıfırdan başlamıştım çünkü ilaçlar hariç tüm bunlar yaklaşık 250 civarı tuttu ilaçlar da komple 45-50 arası tutmuçtur

Merhaba bende dün yani 1 Eylül'de transfer oldum
H
Ben de dün transfer oldum canım senin taze mi dondurulmuş mu 😇🙈 inşallah güzel sonuçlar alırız
2 Eylül saat 09.00 bende katıldım aranıza 🤲🏻
Merhaba, ben de 1 Eylülde transfer oldum, umarım sağlıkla ilerler ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz 🙏🏻🌸
Hayırlı olsun hepinize dilerim Rabbim bu ay bizlere güzel haberler verir bende bugün transfer oldum nasıl hissediyorsunuz kızlar 💕

Hiç kendinizi şimdiden strese sokmayın benim bir arkadaşım 3.gün tuttu maşallah bu şekilde stres olursanız tutunmasınada etki edersiniz

H

Hayırlı olsun hepinize dilerim Rabbim bu ay bizlere güzel haberler verir bende bugün transfer oldum nasıl hissediyorsunuz kızlar 💕
Amin Canım inşAllah ❤️ bende ara ara batmalarim oluyor ama hormon ilaçları kullanıyorum ondan da oluyor olabilir banada ikiz transfer kattilar hayırlısıyla inşAllah tutar. İlk zamanlar da belim ağrıyordu ama şimdi ara ara batma oluyor kasigimdam. 2021 de oglumdabda transfer zamanında böyle oldu çok şükür oğlum oldu. Geçen yılda böyle oldu ama tutmadı . 1 Eylül'de de transfer oldum durum böyle iste hormon ilaçlarından dolayı da olabilir. Bugün 2 erken gebelik testi aldım yarın sabah birini yapmayi düşünüyorum ya

Yarın test yapmayı düşünen var mı? 😂 Ben internetten aldım 5 tane dün geldi son beş gün kala yapmaya başlayım diyorum

Yarın test yapmayı düşünen var mı? 😂 Ben internetten aldım 5 tane dün geldi son beş gün kala yapmaya başlayım diyorum
Bence yapma ben ilk transferimde yapmıştım çift çizgi gördüm ama olumsuzlukla sonuçlandı insan çift çizgi görüp de tutmayınca bi anda yerin dibine çakılıyor 🥺

Back
X