- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Valla yatış devam ama bende bu gün daha harekrtliydim bulaşık yıkadım balık kizartim demesi ayıp sonra geri uzandım kasikta iğne batması gibi Ağrı ve bel ağrım çok benimdeBu gün neler yaptınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yatış devam ama bende bu gün daha harekrtliydim bulaşık yıkadım balık kizartim demesi ayıp sonra geri uzandım kasikta iğne batması gibi Ağrı ve bel ağrım çok benimdeBu gün neler yaptınız
Bir an yaptım 5 de değilmiş 4mus ama hiç moralim ne bozulmadıbeş çok erken en az 8 bence ya .. dayanamazsam 8 de yaparım![]()
Vala ben ilk transferde de çok sıkışmıştım hatta bır kaç kere WC ye gırdım çıktım hemsıreler bana kızdı heyecanda vardı o zamanlar transfer sonrası hemen odaya getırdıler doktor hemen WC gir 10 dk uzan dınlen eve gıdersın dedi öyle yaptım bu ikincidede öyle yaptım koşa koşa WC girdim hattaYa bişey soracağım size transfer olduktan sonra hemen merkezden çıktınız mı sizde yoksa yatırttılar mı süreçleriniz nasıl oldu
Ben 7. De yaparımbeş çok erken en az 8 bence ya .. dayanamazsam 8 de yaparım![]()
Eşim ananas almış sizce yiyeyimmiBen 7. De yaparımpazartesi 7. Günüm olmuş olcak
Bizimki diğer transferden sonra tuvalete yoluyor sonra çıkıp gidiyorsun dinlenmiyorsun falan herkesin tedavisi gerçekten aşırı farklıVala ben ilk transferde de çok sıkışmıştım hatta bır kaç kere WC ye gırdım çıktım hemsıreler bana kızdı heyecanda vardı o zamanlar transfer sonrası hemen odaya getırdıler doktor hemen WC gir 10 dk uzan dınlen eve gıdersın dedi öyle yaptım bu ikincidede öyle yaptım koşa koşa WC girdim hatta![]()
Ananas yenir mi sizceBizimki diğer transferden sonra tuvalete yoluyor sonra çıkıp gidiyorsun dinlenmiyorsun falan herkesin tedavisi gerçekten aşırı farklı
Hiç bilmiyorum kiAnanas yenir mi sizce
Vala kızlar ananas yıyom dıyolardı ama ben eşime al dedim unuttu nar almış nar yıyebilir miyizAnanas yenir mi sizce
Bilmiyorum kiVala kızlar ananas yıyom dıyolardı ama ben eşime al dedim unuttu nar almış nar yıyebilir miyiz
İnşallah tutunmadir benimde kasıklarima iğne batar gibi oluyor bakalım artıkBenim karnım ağrıyor böyle afedersin regil olacak gibi lavabom gelmiş gibi ama yok midemde hep kalktı bugün halsizlik var uyudum yattım hep
iİnşallah tutunmadir benimde kasıklarima iğne batar gibi oluyor bakalım artık
Hiç duydunuzmu ananasi yani ben bulamadım öyle araştırdım daİnşallah tutunmadir benimde kasıklarima iğne batar gibi oluyor bakalım artık
Hayır özelikle önermişti ilk transferimde doktorum kanı sulandırıp rahimi rahatlatır diye düsüge yol açabilir demistiVala kızlar ananas yıyom dıyolardı ama ben eşime al dedim unuttu nar almış nar yıyebilir miyiz
Ananas içinde aynısını demiştiVala kızlar ananas yıyom dıyolardı ama ben eşime al dedim unuttu nar almış nar yıyebilir miyiz
Limon ananmas mandalina nar hep yasakHiç duydunuzmu ananasi yani ben bulamadım öyle araştırdım da
YeemmmeeeEşim ananas almış sizce yiyeyimmi