• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bende 25 eylülde novafertilde oldum .
İnşallah hepimiz güzel olumlu sonuclar alırız kızlar.
Daha önce bu merkezde kızımı kucagıma almıstım bukezde yine aynı mutlulugu yasarım inşallah
Aynı gün transfer olmuşuz bende lokman hekim de oldum Rabbim inşallah bu sefer hepimizin yüzüne bakar çok aşırı aminn

Bende bu sefer olmadı. Geçen sefer geceleri adet sancısı gibi belim agrırdı. Şuan düm düz. Akşamları sıcak basması o kadar.
Folikasit olarak ne kullanıyorsunuz. Ben eczane de var diye folicus aldım. Solgar ocean falan alayım mı

Folikasit ne kullanıyorsunuz kızlar marka
Ben bunu kullanıyorum hem vitamin hem omega hem folik asit benim doktorum sen hangi vitamini ıstıyosan onu kullan dedi

Eklentiler

• IMG_20250929_150959.webp
    IMG_20250929_150959.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 11
Kanım dün 6.gündü verdim 0.1 çıktı ama hep çok erken bekle diyorlar belirtilerin hepsi var akışına bıraktım artık bugün 7.gunum
Ama daha çok erken kanda bile negatif olup pozitife dönen var herkesin vücudu aynı eşit hormonu salgılamıyor beta hCG kana 10 günde istenen seviyeye ulaşıyormuş

Ama daha çok erken kanda bile negatif olup pozitife dönen var herkesin vücudu aynı eşit hormonu salgılamıyor beta hCG kana 10 günde istenen seviyeye ulaşıyormuş
Ben hala şunu anlayamadım diyorum ki Beta 0dan kaçta yükselerek başlıyor 1 mi oluyor 10 mu oluyor 5 mi oluyor 0dan nasıl yükseliyor bilemiyorum

Ben hala şunu anlayamadım diyorum ki Beta 0dan kaçta yükselerek başlıyor 1 mi oluyor 10 mu oluyor 5 mi oluyor 0dan nasıl yükseliyor bilemiyorum
Bak ben geçen hafta perşembe günü ovitrella ve gonapdyl çatlatma iğnesi oldum bunlar betayı yükseltiyo transfer günü testim hala pozitifti sonra transferin ertesi gün yine test yaptım baktım negatif olmuş.. Yani vücut yükselen betayı attı. Bugün yine test yaptım 5 gün oldu transfer olalı daha beta yükselmemiş buda normal aslında doktorum 10 günü bekle testi oazamn yap doğru sonuç ozaman çıkar hatta idrarda yine çıkmayabilir sen direk kan ver dedi

Bak ben geçen hafta perşembe günü ovitrella ve gonapdyl çatlatma iğnesi oldum bunlar betayı yükseltiyo transfer günü testim hala pozitifti sonra transferin ertesi gün yine test yaptım baktım negatif olmuş.. Yani vücut yükselen betayı attı. Bugün yine test yaptım 5 gün oldu transfer olalı daha beta yükselmemiş buda normal aslında doktorum 10 günü bekle testi oazamn yap doğru sonuç ozaman çıkar hatta idrarda yine çıkmayabilir sen direk kan ver dedi
Evet öyle yapacağım bende inşallah sen şimdi kaçıncı Gündesin tüp Bebek mi aşılama mi

Back
X