İnşallah hepinizin güzel haberlerini bekliyorumAy maşallah Rabbim kucagınada almak nasip etsin canımmm inşallah bizde pozitif olucaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepinizin güzel haberlerini bekliyorumAy maşallah Rabbim kucagınada almak nasip etsin canımmm inşallah bizde pozitif olucaz![]()
Bugün transfer sonrası 10.gündüAyyy çok iyi kaçinci gün du canım senin
Yok göbekten baktı canımVajinal usg mi baktı
Bendim yolda hapsırdım biraz işedimneyseki eve yakındım
ama işleri aldım
10.gunden önce denedin mi hiç test benim gibi akıllı dün 6.gunde verdide kaç çıktı bugün veya seninBugün transfer sonrası 10.gündü![]()
Embriyo kaç günlüktü idrar testi kaç günde pozitif olduBugün transfer sonrası 10.gündü![]()
5.gün embriyosuydu 7.gün pozitif gördüm 10.gün kan verdimEmbriyo kaç günlüktü idrar testi kaç günde pozitif oldu
Hayır canım olmaz neden olsun benım doktorum vajinal muayene edıyor hepİnşallah zarari olmaz ultrasonunda olurmu yoksa zararı acaba
Ben 7.gün idrar testi yaptım pozitifti 10.güne kadar bekledim kan testi için10.gunden önce denedin mi hiç test benim gibi akıllı dün 6.gunde verdide kaç çıktı bugün veya senin
Kusura bakma canım senide çapraz sorguya aldık ama idare et hep meraktan5.gün embriyosuydu 7.gün pozitif gördüm 10.gün kan verdim
Sorun tabi hepimiz aynı şeyleri merak ediyordukKusura bakma canım senide çapraz sorguya aldık ama idare et hep meraktan![]()
Alışması lazımKusura bakma canım senide çapraz sorguya aldık ama idare et hep meraktan![]()
He iyi çünkü diğer usg yi kendi Doktor'un baksın o zaten gerekli görürse bakarYok göbekten baktı canım
Betan kaç çıktı5.gün embriyosuydu 7.gün pozitif gördüm 10.gün kan verdim
İnşallah yaklaştım sona doğru bende galiba 7de bitecek aha bugünHe iyi çünkü diğer usg yi kendi Doktor'un baksın o zaten gerekli görürse bakar
Kandaki beta değerin kaç çıktı5.gün embriyosuydu 7.gün pozitif gördüm 10.gün kan verdim
Off çok geçmiş olsun. İnsan ne diyeceğini ne yapacağını bilmiyor. Benimde perşembe test günüm gerçekten vermeye gitmek istemiyorum o sonucu öğrenmek beni çok korkutuyor
Kafayı yediniz heKızlar bundan sonra kimin testi önceyse ona odaklanalım hem vakit çabuk geçiyo hemde bizim test bağımlılığımız biraz olsun azalıyoyani bana çok iyi geldi
![]()