Tam doz mu vurmuştunBende de daha önce öyle olmuştu onun için dedim inşallah vardir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam doz mu vurmuştunBende de daha önce öyle olmuştu onun için dedim inşallah vardir
Tam doz mu vurmuştun
Aşılama da tam doz vuruluyor tam doz vurduğumda ben 5 çıkmıştı gene dayanmayıp erkenden gidip test vermiştimHatırlamıyorum inan o kadarini asilamalarda kullanmıştım üzerinden 8 9 gün geçmemişti
Kız ümitlendirmeyin kimseyi üzülüyoruz bizdeBende de daha önce öyle olmuştu onun için dedim inşallah vardir
Eee sen kan vermedin miGidip vereyim kan bakalım yarın da vermem gerekiyor ya şimdi içime kuşku düştü
Pazar vermiştim işte test günüm çarşamba ama duramadım şuan içime kuşku düştü çünkü çoğu kişi yarım doz çatlatma iğnesinin o kadar değer yükselteceğini söylemedi yükselttiyse bile 20 30 anca yükseltir diyorlar aşılama da dediğim gibi 5 çıkmıştı tam doz erken verdiğim gebelik testindeEee sen kan vermedin mi
Şimdi ne zaman kan tahlil verdın bugün muPazar vermiştim işte test günüm çarşamba ama duramadım şuan içime kuşku düştü çünkü çoğu kişi yarım doz çatlatma iğnesinin o kadar değer yükselteceğini söylemedi yükselttiyse bile 20 30 anca yükseltir diyorlar aşılama da dediğim gibi 5 çıkmıştı tam doz erken verdiğim gebelik testinde
Eğer ikiz ise bebeklerin bu kadar fazla degerın çıkması ondan olabılırPazar vermiştim işte test günüm çarşamba ama duramadım şuan içime kuşku düştü çünkü çoğu kişi yarım doz çatlatma iğnesinin o kadar değer yükselteceğini söylemedi yükselttiyse bile 20 30 anca yükseltir diyorlar aşılama da dediğim gibi 5 çıkmıştı tam doz erken verdiğim gebelik testinde
Ben o yüzden günümü beklıyorum ama ben çatlatma iğnesi olmadım neden doktor size o iğneyi yapmış onuda anlamadımKeşke kan vermeseymişim o gün aşırı pişman oldum bekleme taraftarıydım sakın erken gidip de kan vermeyin kızlar
Gebeliğin tutunmasını kolaylaştırmak için falan yazan olmuş ama tam olarak bende sormadımBen o yüzden günümü beklıyorum ama ben çatlatma iğnesi olmadım neden doktor size o iğneyi yapmış onuda anlamadım
İlk transferimde sanırım yapmamıştım bunda yaptı ama niye yaptığını bilmiyorumBen bu israelden önce başka bır bayan doktora gitmiştim yumurta büyütme ilaçları vermişti sonra çatlatma iğnesi vermişti onu İsrael beye söylediğimde çok kızmıştı zaten yumurta belli bir olgunluga geldıkten sonra catlıyor boş yere vücuda hormonu verıyolar demişti
Sorsaydın keşkeİlk transferimde sanırım yapmamıştım bunda yaptı ama niye yaptığını bilmiyorum
Alan merkezin analizine göre değişiyor kuzum ondanAbla 0dan yükselmiş ama 3 gün önce sıfırdır