• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Merhaba ben 23 eylül transfer oldum bugün üçüncü güne girdim ilk denemem 37 yaşındayım fitil ve iğne kullanıyorum beklemek çok zor yalnız bugün kahverengi ve sarı kıvamlı yapışkan çok küçük bir şey geldi başına gelen var mı ben de altısında kan vericem 3.gün embriyosu hatta yerleştirirken zorlandılar benim rahmim arkaya ve aşağıya doğruymuş inşallah hepimizin tutar ve ve ve ikizlerimiz olurrrr
Bende 23 de oldum hayırlı sonuçlar alabilriirz inşallah

Sürekli idarara sıkışıklık oluyor ama çok su tüketiyorum ben kan akışı hizlansin diye 3-4 litre felan diğer türlü çok fazla olmuyor ama kalkmaniz daha iyi o kadarlikta kalk bence ki kan akışı için faydası çok bide yeme içme düzeni felan nasıl yapıyorsunuz
A adaselinkara
Kesinlikle bu kadar yatmayın.. içiniz rahat etsin ben İstanbulda tedavi gördüm Mersinde oturuyorum öncelikle transferden sonra kuzenime gelip dinlendim ertesi gün evime dönmek istedim taksiyle havabüse binip saatlerce havaalanına varmayı bekledim Avrupadan Sabihaya geçtik.. yani kısaca günün yaklaşık 9 saati dışarda geçti. Bu arada havaalanında beklerken de çok oturmadım sıraya girip bişeyler aldım. Ufak ufak yürüdüm. Şuan 5 haftalık hamileyim çok şükür. Sürekli yatmadım kan akışı için. Birde genellikle hep soluma doğru yattım asla sırt üstü yatamam. Dikkat etmeniz gerekenler kabız olmamak,lifli beslenmek bol bol protein ve çiğ çerezler tüketin mutlaka 2.5 3 litre su için yeterlii. Sürekli yatmanızı asla tavsiye etmem🥰 güzel haberler verirsiniz inşallah 🙏🏻

Kızlar bende hiç bir belirti yok sizde var mı hele bugün bel ağrısı da yok birşey yok
Bence kan vermemelisin bi belirti de arama daha çok erken kan vermek için transfer günü sayılmıyor daha bu gün 3. Gün gününü bekle zaten şuan hormonlardan yüksekte çıka bilirr

Bence kan vermemelisin bi belirti de arama daha çok erken kan vermek için transfer günü sayılmıyor daha bu gün 3. Gün gününü bekle zaten şuan hormonlardan yüksekte çıka bilirr
İnsan yinede dayanamıyor yaa anladim bugün 3.günüm ilk günde sayiliyor diye okumuştum da

Pozitife değer düşükte olsa çıkar diye düşünüyorum kanda. 3.gun embriyosu ama doktor illa 10.gunde kan ver dedi.
Ben de 14. gün vereceğim kanı. 10. gün acaba erken değil mi. En az 12. gün görmüştüm kan verenler arasında. İdrar testi hiç yapmadınız değil mi🤗

Amin inşallah çünkü ben ilkinde gidip kan verdim erkeden evde gebelik testi yaptım kan da pozitif çıktı test günü değerim bi düştü dünyam başıma yıkıldı onun için diyorum
Kaçıncı günde vermiştiniz ovetrilla kullanılmıyor nasıl pozitif çıktı ki

Back
X