• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Vala benım pcos eşimde sorun yok yumurta büyütme hapları bende etki etmeyınce doktorum tüp bebek dedi bizde öyle başladık
Bunu sormuştum Allah şifa versin inşallah bu yolu ancak gerçekten yaşayan bilir hepimize kolaylikla sağlıkla nasip olsun

Kızlar benimde 30 Eylül Salı ilk transferim olacak.. 5 gün 2 embriyo. Neler yapmayalım yardımcı olur musunuz 🥰
Hoşgeldinnn 😂😂 vala 2-3 gün dinlen ama çokta sabit yatma ani hareketlerden uzak dur dolaplardan tabak bardak almak için uzanma yani ben öyle yapıyorum nasip yinede 🤲🏼 haslanmıs yumurta ye protein bol beslen kabız olmamaya dıkkat et 🌺

Hoşgeldinnn 😂😂 vala 2-3 gün dinlen ama çokta sabit yatma ani hareketlerden uzak dur dolaplardan tabak bardak almak için uzanma yani ben öyle yapıyorum nasip yinede 🤲🏼 haslanmıs yumurta ye protein bol beslen kabız olmamaya dıkkat et 🌺
Çok teşekkür ederim. Elimden ne gelirse yapmaya çalışacağım inşallah 😄 sizin kaçıncı gün

Back
X