Transfer+2de aldım cannım. Ilık suyla oyalanmadan hemen alıp çıktım, dikkat ettim eğilip kalkmadımmKızlar duş aldınız mı aldıysanız kaçıncı gününüzde aldınız ben transfer+3 deyim ılık duşla alsam bişey olmaz değil mi yada yarın sabah mı alsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer+2de aldım cannım. Ilık suyla oyalanmadan hemen alıp çıktım, dikkat ettim eğilip kalkmadımmKızlar duş aldınız mı aldıysanız kaçıncı gününüzde aldınız ben transfer+3 deyim ılık duşla alsam bişey olmaz değil mi yada yarın sabah mı alsam
Merhaba peki ayakta mı oturarak mı aldınızTransfer+2de aldım cannım. Ilık suyla oyalanmadan hemen alıp çıktım, dikkat ettim eğilip kalkmadımm
Bana ilk gün ılık duş alabilirsiniz demişlerdi
Anladım kızlar sağolun bende oyalanmadan alayım ozamanTransfer+2de aldım cannım. Ilık suyla oyalanmadan hemen alıp çıktım, dikkat ettim eğilip kalkmadımm
Evet canım transfer sonrası 7. Günüm bugünÇok teşekkür ediyorum canım içim rahatladı biraz yoksa dr soracaktım merakıma yenilip.Senin transfer sonrası bekleme mi?
Test yaptın mı hiçEvet canım transfer sonrası 7. Günüm bugün![]()
Ayakta, oturarak duş almayı çok önermiyorlar canımMerhaba peki ayakta mı oturarak mı aldınız
Yapmadım 3. Gün embriyosu olduğu için çıkmayabilir diye düşünüyorum dayanabilirsem çarşamba 9. Günde yapayım diyorum heralde varsa çıkarTest yaptın mı hiç![]()
Bence çıkar yaYapmadım 3. Gün embriyosu olduğu için çıkmayabilir diye düşünüyorum dayanabilirsem çarşamba 9. Günde yapayım diyorum heralde varsa çıkar![]()
İnşallah vardır, bu 2. Denemem korkuyorum yine negatif test görmeyeBence çıkar ya![]()
Bende öyle duydum da emin olmak istedim çok uzun sürede ayakta durmamak gerekiyor sanırımAyakta, oturarak duş almayı çok önermiyorlar canım
Dondurulmuş embriyo transferi mi oldunuz 2. Denemedeİnşallah vardır, bu 2. Denemem korkuyorum yine negatif test görmeye![]()
Merhaba, tek embriyo mu transfer oldunuz?Yapmadım 3. Gün embriyosu olduğu için çıkmayabilir diye düşünüyorum dayanabilirsem çarşamba 9. Günde yapayım diyorum heralde varsa çıkar![]()
Olumsuz düşünmüyoruuzz, pozitifi çift çizgiyi alıcaz bu seferİnşallah vardır, bu 2. Denemem korkuyorum yine negatif test görmeye![]()
Yani evet, doktorum bana transferin ertesi gün işe başlayabilirsin hareket ve kan dolaşımı önemli demişti. Ağır kaldırmamak, uzanmamak vs şartıylaBende öyle duydum da emin olmak istedim çok uzun sürede ayakta durmamak gerekiyor sanırım
Yok canım, benim ilk transferim dondurulmuştu. Tutmayınca sürece sıfırdan başladım embriyom yoktu başka. Bunu taze denedik o yüzdenDondurulmuş embriyo transferi mi oldunuz 2. Denemede
Evet 3 yumurtadan yalnızca 1 embriyo oluştu bu nedenle tek transfer yaptıkMerhaba, tek embriyo mu transfer oldunuz?
Şimdi sordum doktoruma kesinlikle oturarak önermiyor ayakta ılık su ile normal duş vaktin nekadar ise okadar kalmamı önerdiBende öyle duydum da emin olmak istedim çok uzun sürede ayakta durmamak gerekiyor sanırım
Amin inşallah benim de 2. Denemem test günüme 6 gün var daha heyecandan duramıyorum bugün yaİnşallah vardır, bu 2. Denemem korkuyorum yine negatif test görmeye![]()
Nasıl geçiyor peki nasıl hissediyorsun kendini, benim ara ara kasık ağrım bel ağrım var. 1-2 gündür de ara ara regl ağrısı gibi giriyor iyi midir kötü müdür bilemiyorumAmin inşallah benim de 2. Denemem test günüme 6 gün var daha heyecandan duramıyorum bugün ya
Benim reglime 4 gün var kasıklarımda bi sıkıntı yok ama bugün göğüs uçlarım ağrıyor Okadar kendimde hiç belirtide aramadım aslında durduk yere farkettim umarım kötü değildirNasıl geçiyor peki nasıl hissediyorsun kendini, benim ara ara kasık ağrım bel ağrım var. 1-2 gündür de ara ara regl ağrısı gibi giriyor iyi midir kötü müdür bilemiyorum![]()