Bende öyleyim hiç test yapmadım. Ayın 17sini bekliyorum. Cesaret edemedim.Bende aynı durumdayim ya negatif görürsem diye cesaret edemiyorum hadi bi cesaret etsem mi diye düşünüyorum olmuyor bugun 7.günüm hic belirtim yok sen beliryi yasiyormusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleyim hiç test yapmadım. Ayın 17sini bekliyorum. Cesaret edemedim.Bende aynı durumdayim ya negatif görürsem diye cesaret edemiyorum hadi bi cesaret etsem mi diye düşünüyorum olmuyor bugun 7.günüm hic belirtim yok sen beliryi yasiyormusun
Geçmiş olsun kızlarGeçmiş olsun kızlar hayırlısı böyleymiş demek ki üzücü tabi ki benim de o yöne kaymaya başladı artış %20 anca yakında düşmeye başlar![]()
Bekleyelim bence de 2 günün kalmış dayanabilirsinBende öyleyim hiç test yapmadım. Ayın 17sini bekliyorum. Cesaret edemedim.
Amin cümlemize inşallahYaaa Allahım sağlıcakla tutunmayı nasip etsin![]()
hemşire belirti arama test gününü bekle diyor, chatcpt de çoğunluğun bir belirti yaşamadığından bahsediyor ama gel gelelim olumsuz bir durum olma ihtimalinden dolayı çok huzursuzumBenim de kasık ağrım vardi kayboldu benim de dünden beri belirtim yok
Hayırlısı zaman geçiyorda çok zor geçiyor. Uykularım kaçmaya başladı son günlerdeBekleyelim bence de 2 günün kalmış dayanabilirsinbenim daha cok var
20sinde
Sabah ilk idrarla mı yaptın canım belki test bozuktur bozma moralini hemen kan sonucunu bekle bence5. Gün embriyosu transfer + 9. Gün idrar testi negatif yarın kan vereceğim pozitif olma ihtimali var mı acaba![]()
Keske aramadan durabilsem hepsini bilmeme rağmen surekli kendimi dinliyorumhemşire belirti arama test gününü bekle diyor, chatcpt de çoğunluğun bir belirti yaşamadığından bahsediyor ama gel gelelim olumsuz bir durum olma ihtimalinden dolayı çok huzursuzum
Cok normal inşallah güzel haberler alırizHayırlısı zaman geçiyorda çok zor geçiyor. Uykularım kaçmaya başladı son günlerde![]()
Istemsiz oluyor, işe bile odaklanamiyorumKeske aramadan durabilsem hepsini bilmeme rağmen surekli kendimi dinliyorum
İnşallah güzel haberler alırız son olur bu tedavimizIstemsiz oluyor, işe bile odaklanamiyorum![]()
Naptın test yaptın mı canım benım yarın 10 test günüm çok heyecanlıyımYok yapmadım yarın 9. Gün idrar yapacağım test günüm 12 gün sonraya verdi yani 18 eylül
Chat gbt pro böyle yazdı umarım sizin için bir fikir olur![]()
Gün içerisinde herhangi bir zamanda yapıverdim bekleyecez mecburSabah ilk idrarla mı yaptın canım belki test bozuktur bozma moralini hemen kan sonucunu bekle bence
Bu sorduğunuz sorular boşuna burada bunu öğrendik 3.aa ab 4aa ab 5 te 6 da olsa tutacak olan tutuyor kafanızı bunlarla karıştırmayın benim 6aa %50 şans verdi doktorum Allah’ıma çok şükür tuttu sizinde öyle olacak inşallahEmbry kaçncı ve kaliteniz neydi Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Evet ben yaptım idrarda pozitifi gördüm ama tek taraflı sağ tarafımda ağrım var biraz korkuyorum dış gebelik öyküm olduğu için umarım rahmimdedirNaptın test yaptın mı canım benım yarın 10 test günüm çok heyecanlıyım
Bizde tecrübeli olduk benim 2. Olumlu tüp bebeğim söylüyoruz ama çok görüyorum erken yapıp kendini boşuna üzenleriChat gbt pro böyle yazdı umarım sizin için bir fikir olur![]()
Rahime konan embriyo başka yere giderde dış gebelik olur muEvet ben yaptım idrarda pozitifi gördüm ama tek taraflı sağ tarafımda ağrım var biraz korkuyorum dış gebelik öyküm olduğu için umarım rahmimdedir![]()
Aynı yerde mi yaptırdınDün ki sonucum 32.46
Bugün 25.63
Kimyasal olucak dimi kızlar![]()