• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

İki gündür vardı arada hareket edince giriyor bazen durduk yere hissediyorum . Transferden önce çatlamamış yumurtam vardı doktor bunu vücut kendi atacak dedi aklıma o geldi şimdi ondan dolayı olabilir
Evet muhtemelen ondan dolayı da olabilir. Güzel düşünün hayırlı haberleriniz olsun inşallah 🌸

5. Gün embriyosu transfer + 9. Gün idrar testi negatif yarın kan vereceğim pozitif olma ihtimali var mı acaba 😭
Ben 6. Günde evde idrar testi yaptım silik çıktı ama flaşla falan gördük ışık altında baktık o derece zor görünüyordu silik çıktığını görünce hemen kan verdim çıktı şükür. Çıkar yani özellikle kanda.

Tek embriyo mu koyulmuştu sizin? Benim bugün transfer +10 ama doktorum 12. Gün istedi testi heyecanla bekliyorum bende 😊
Benim de bugün transfer+5 doktorum 11.günde istedi ama benim iğnem bitiyor transfer+9 da, yeni doza başlamamam da bunun pozitif olup olmadığına bağlı yoksa hiç başlatmayacaklar o yüzden transfer+9 da kan testi vereceğim bu cumartesi 🥲

Benim de bugün transfer+5 doktorum 11.günde istedi ama benim iğnem bitiyor transfer+9 da, yeni doza başlamamam da bunun pozitif olup olmadığına bağlı yoksa hiç başlatmayacaklar o yüzden transfer+9 da kan testi vereceğim bu cumartesi 🥲
Haydi bakalım güzel haberler alalım cumartesi 😊 Bende inşallah Perşembe günü haber ederim ☺️

Kızlar doktorlarınız transfer zamanı için takviye önerdi mi neler kullanıyorsunuz
Ben Efa Mom kullanıyorum, çok yakın arkadaşım eczacı o önerdi, onu doktora sordum içeriği güzel dedi onayladı. Memnunum kan değerlerimi düzenledi halsiz hissetmiyorum. D vitamini takviyesi de ocean alıyorum ama genelde unutuyorum onu 😅

Eklentiler

• IMG_3502.webp
    IMG_3502.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 31
Back
X