- 4 Ocak 2025
- 764
- 297
- 18
- 30
Progesteronu kaç gün kullandırdı acabaMerhaba bende 3 Eylül transferım 8 gün yaptım pozitifi gördüm çok acele etmeyın bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progesteronu kaç gün kullandırdı acabaMerhaba bende 3 Eylül transferım 8 gün yaptım pozitifi gördüm çok acele etmeyın bence
Progestanı mıProgesteronu kaç gün kullandırdı acaba
Valla biraz değerden endişe ediyorum aslında yükselmesi konusundaçok güzelbenim doktorum 12. Gün istedi bakalım perşembe kan vereceğim.
En az %60 olması yeterli iki kat olmadığı için endişe ediyorsanız canınızı sıkmayın yarın ki değer önemli sizin içinValla biraz değerden endişe ediyorum aslında yükselmesi konusunda
İşte ilk değerim erkendi 10 . Günde 228 ıkı gün sonra 362 oldu hemşire de orta bir değer dedi 1,5 artımış dedi benımde ilk tüp bebegım açıkçası korkuyorum işte yarını bekliyorumEn az %60 olması yeterli iki kat olmadığı için endişe ediyorsanız canınızı sıkmayın yarın ki değer önemli sizin için
Benimde ilk tüp bebeğim anlıyorum seni inşallah yarın güzel bir artış olurİşte ilk değerim erkendi 10 . Günde 228 ıkı gün sonra 362 oldu hemşire de orta bir değer dedi 1,5 artımış dedi benımde ilk tüp bebegım açıkçası korkuyorum işte yarını bekliyorum
İnşallah teşekkür ederimBenimde ilk tüp bebeğim anlıyorum seni inşallah yarın güzel bir artış olur
Bebeğiniz ikiz mi8 gün sabah idrar testı yaptım tabi
Ne yaptın kan verdin mi merak ettim seniEvet canım doktorum yarın tekrar kan tahlili vermemi istedi bu sefer transfer olduğum hastanede
Evet tek embriyo. sizinki taze transfer mi?Tek embriyo mu koyulmuştu sizin? Benim bugün transfer +10 ama doktorum 12. Gün istedi testi heyecanla bekliyorum bende![]()
Özellikle sordum birşeye gerek yok dedi ama protein ağırlıklı beslenme işe yarıyor bence bu dönemde okuduğum çok çeşitli yerde de gördüm ve transferden sonra 2 gebeliğimde de ananas yedim abartmadan benim yaptığım bunlar ama doktorların hep dediği ne yaparsak yapalım bebeğin yerini sevmesi önemliKızlar doktorlarınız transfer zamanı için takviye önerdi mi neler kullanıyorsunuz
Çok teşekkür ediyorum hayırlısı beklemek zorundayz artık yarın kan vercem yarında istedi 9.gundeMoralini bozma tatlım daha 7 VI günün 12 güne hergun iki ye katla bakalım 12 gün sonucun o olacak 12 günü 180 olarak düşün onu daha kana yeni geçiyor gayet güzel bir değer 7.ci gün icin H Hayallerimsonbahar
Yolk kesesinide görmek istiyor bazı doktorlar 6-7 haftada net görüldüğü için öyle çağırdı belkide ozaman belki kalp atışı da duyarsınValla beni baya geç çağırdılar şehir hastanesine mi gitsem cuma orta yerimden çatlamadan![]()
Yarında Allah'ın izni ile 2 ye katlar tatlı annecik şimdi sen artık bebisini sev mutlu ol hamileligin tadını çıkarÇok teşekkür ediyorum hayırlısı beklemek zorundayz artık yarın kan vercem yarında istedi 9.gunde
Yok tek görünüyor şuanBebeğiniz ikiz mi![]()
10 . Gün degerim 228 12. Gün 362 çıktı betaYok tek görünüyor şuan
Hep korku oluyormus sonucu görünce ağladım beş yılda ilk defa pozitif keyfini çıkarmak istiyorm gerçekten pozitif duygum gobegimde ki iğne ağrıları bile geçti mutlu olarak vuruyorum artık iğneyiYarında Allah'ın izni ile 2 ye katlar tatlı annecik şimdi sen artık bebisini sev mutlu ol hamileligin tadını çıkar